Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
www.tvmix.netLos Banditos írta:Na telepítettem Milus cuccát,mi a link?
És mi jót csináltál vele Stupid, hogy nem akadozikS T U P I D S H A R K írta:Király. Nekem megy a Kanal D.
Milus! az én problémámra nincs valami ötleted?ozsimiki írta:Ne aggódjatok!!!robertfcb írta:hát ami itt megy az nem tűnik összefoglalónak hanem inkább egy teljes meccsnek de remélem hogy időben elkedik a meccset
Csütörtökön is ezen néztük jó páran a meccset,és időben kezdődőtt,és kifogástalan volt.
Más kérdés,hogy én valszeg most nem tudom megnézni rajta:(,mert barátnőmnél vagyok,és itt sokkal lassabb a net,mint nálam...rákatintok a linkre,bejön a képernyő,kiírja,h buffering,de nem megy tovább 5%-nál..egyet vissza,egyet fel
Gondolom az oldalon, igazából nem vágom, hogy miről beszéltek, mert amikor megnyitottam ezt az oldalt, nem is volt is semmi progi, csak egyből bejött a meccs.robertfcb írta:gondolom a proginArms írta:Végülis akkor a progin kell nézni vagy az oldalon mert nekem egyiken sincs semmi:)valaki help!!
Ne aggódjatok!!!robertfcb írta:hát ami itt megy az nem tűnik összefoglalónak hanem inkább egy teljes meccsnek de remélem hogy időben elkedik a meccset
Na ja, idővel ez nekem is leesett, csak sok volt a helyzet egyszerrerobertfcb írta:hát ami itt megy az nem tűnik összefoglalónak hanem inkább egy teljes meccsnek de remélem hogy időben elkedik a meccset
gondolom a proginArms írta:Végülis akkor a progin kell nézni vagy az oldalon mert nekem egyiken sincs semmi:)valaki help!!