2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
És mi jót csináltál vele Stupid, hogy nem akadozikS T U P I D S H A R K írta:Király. Nekem megy a Kanal D.
Milus! az én problémámra nincs valami ötleted?ozsimiki írta:Ne aggódjatok!!!robertfcb írta:hát ami itt megy az nem tűnik összefoglalónak hanem inkább egy teljes meccsnek de remélem hogy időben elkedik a meccset
Csütörtökön is ezen néztük jó páran a meccset,és időben kezdődőtt,és kifogástalan volt.
Más kérdés,hogy én valszeg most nem tudom megnézni rajta:(,mert barátnőmnél vagyok,és itt sokkal lassabb a net,mint nálam...rákatintok a linkre,bejön a képernyő,kiírja,h buffering,de nem megy tovább 5%-nál..egyet vissza,egyet fel
Gondolom az oldalon, igazából nem vágom, hogy miről beszéltek, mert amikor megnyitottam ezt az oldalt, nem is volt is semmi progi, csak egyből bejött a meccs.robertfcb írta:gondolom a proginArms írta:Végülis akkor a progin kell nézni vagy az oldalon mert nekem egyiken sincs semmi:)valaki help!!
Ne aggódjatok!!!robertfcb írta:hát ami itt megy az nem tűnik összefoglalónak hanem inkább egy teljes meccsnek de remélem hogy időben elkedik a meccset
Na ja, idővel ez nekem is leesett, csak sok volt a helyzet egyszerrerobertfcb írta:hát ami itt megy az nem tűnik összefoglalónak hanem inkább egy teljes meccsnek de remélem hogy időben elkedik a meccset
gondolom a proginArms írta:Végülis akkor a progin kell nézni vagy az oldalon mert nekem egyiken sincs semmi:)valaki help!!
ŐŐŐ, hogy is kezdjem, ezzel a linkkel megy egy Bundesliga-meccs öf-ja, és akkor elvileg lehet, hogy 22:00-től meg Barca-meccs megy? Mert ez egy kínai cucc. (Remélem másnál is) és nagyon jó képminőségben, folyamatosan megy a Nürnberg - M'Gladbach (asszem ez a meccs az) összefoglalója. De ezen biztos hogy rajta lesz a meccs?mrmonster írta:Milus ez a lap nekem nem jön be. "lap nem jeleníthető meg"
Egyébként amit a múltkor Lujo adott, az a link az nagyon patent volt. Reméljük ma is adják azon a linken a meccset.
Ő az: http://babelfish.altavista.com/babelfis ... zgzcw.com/
Nekem is szaggat az nagyon,de múltkor Lujo-é,meg akkor a tiéd,nagyon szuper volt!Milus írta:Igen adja, de nekem az nagyon beszaggat.DavidsNeD írta:A kanal d adni fogja nem? Annak meg van sima streamje: mms://213.243.33.124./kanald![]()
(Most a Reszkessetek betörők 2 megy)
Igen adja, de nekem az nagyon beszaggat.DavidsNeD írta:A kanal d adni fogja nem? Annak meg van sima streamje: mms://213.243.33.124./kanald