Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Pont módosítottam, én ennek szurkolok.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.08.25. 19:15:15Ha mégnagyobb "szerencsénk" van akkor még mellé a Bayern ellen is kezdhetünk, kevesebb mint 2 hét van hátra.
Ha mégnagyobb "szerencsénk" van akkor még mellé a Bayern ellen is kezdhetünk, kevesebb mint 2 hét van hátra.
Amilyen ágon megnyerték a Bl-t-és amilyen csapattal-ez most kijárt nekik.visca el barca írta: ↑2022.08.25. 18:57:30Real meg megint osszemákolt egy konferencia liga szintu csoportot...

Elengedem...ReménytelenGuille írta: ↑2022.08.24. 11:59:22Mondta bárki bárhol, hogy nem lehet saját véleményed? Megint nem arra reagálsz, amit a másik ír.
Arra próbáltam volna felhívni a figyelmedet, hogy olyan állításokat próbálsz folyamatosan megcáfolni, amelyeket senki nem tett. Senki nem írt olyat sehol, hogy ne vegyük komolyan a BL csoportkört. Pont ezt próbáltam magyarázni, hogy de, egyet értünk abban, hogy nem akarjuk elbohóckodni a BL meccseket, de te valamiért bele akarod magyarázni ezt.
Ennek semmi köze a személyeskedéshez...
De feladom, ha nem megy át, nem megy át.
Mondta bárki bárhol, hogy nem lehet saját véleményed? Megint nem arra reagálsz, amit a másik ír.