2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyaltalan nem logott ki lefele, telejesen oke meccset hozott, az egyetlen 3-0nal elkovetett korulmenyessege nem volt oke, de ennyi. Mas kerdes, hogy nem lesz fiatlabb mar o sem, de azert ilyen nonszensz dolgokat se irjunk mar.
Ő ilyen 15-20 perces cserének teljesen jó, az a szintje.
Jó játék alatt most azt értettem, hogy kár percenként lehúzni kommentben, semmi baj nem volt vele, ami utálatot érdemel. Amúgy nagyon jól hozta ki szűk helyről a labdákat, és egész jól gyorsította passzokkal a játékot. A cseréjének nyilván örülök.csababarca írta: ↑2022.08.28. 21:10:27Az mit jelent, hogy elég jól játszik?
90%os passzpontosság?
vagy nem értem.
ez a jó öreg közepes meccs egy játékostól, vagy átlagos.
Semmi nem volt az egyébként, elmélázótt, érezte, hogy jön a gyerek, és inkább összerogyott.
de legalább lecserélik, piros pont Xavinak, edzőnek jár ma a 10/10.
Meghallotta es fricskanak behozta Torrestcsababarca írta: ↑2022.08.28. 21:10:27
de legalább lecserélik, piros pont Xavinak, edzőnek jár ma a 10/10.
Az mit jelent, hogy elég jól játszik?
Valakinek fel kell nyomni a vérnyomásunkat, nehogy belepunnyadjunk a meccsbe.
Lewa mozgása nekem is szembetűnt már Pedri góljánál, utoljára Lajos tudta nálunk ezt mesterszinten művelnibence0330 írta: ↑2022.08.28. 21:05:42
Nem mondanám a meccs kulcsmomentumának, de amúgy elég jól játszik. Arról nem tehet, ha hátulról felöklelik, és nem kap szabadot...
Más kérdés, hogy pont ilyenkor lehetne félelem nélkül megpróbálni mást is a helyén.
Lewa megint milyen mozgással cisnált helyet Fatinak...
Van még csiszolnivaló bőven, de valóban kellemes nézni az új arcokat és a csapatot.csababarca írta: ↑2022.08.28. 21:03:51Tök jó mindenki amúgy, de nekem a legjobb hír, hogy Baldé személyében úgy látszik (bár még korai) megtalálhattuk Alba utódját.
Nem mondanám a meccs kulcsmomentumának, de amúgy elég jól játszik. Arról nem tehet, ha hátulról felöklelik, és nem kap szabadot...
Jó öreg bealvásai a saját térfelünkön