Andris írta: ↑2022.09.14. 08:00:36
Aludtam ra egyet, es tudjatok mit?
Meg mindig tetszik, amit lattam, a csapattol, es a kozeppalyatol is. Amilyen melyrol jovunk, szerintem a normalis az lett volna, ha nagy kuzdelemben kapunk ki 2-0ra igy szeptember 13.an. Ehelyett inkabb pechnek mondanam, hogy nem nyertunk mondjuk 3-1, 4-1re.
Veb, neked szakszeru segitsegre van szukseged, hogy feldolgozd az elmult eveket, ezt teljesen komolyan mondom, olvasva amit irsz.
Egyetértek, ha a végeredményt nézi az ember akkor csak "sima papírforma jött, semmi újdonság", ha viszont azon szomorkodunk hogy miért nem vezettünk gólokkal az első félidőben az Allianz Arenaban, na az már valami, a fejlődés már önmagában ezen is látszódik.
Persze nincsen "ha", de ha Pedri vagy Lewandowski a góllövő cipőjét veszi fel akkor legalább az egyikük duplázik, Raphinha lövéseiről nem is beszélve.
Aztán lehet hogy ha 0-2-re megyünk az első félidőben akkor is kihozza a meccset a Bayern 3-2-re a végén, de egy 3-2 az Allianzban tisztes eredmény, amellett még tovább is lehet jutni egy egyenes kieséses párharcban.(Sőt, akkor örül az ember ha ilyen jó eredménnyel megússza)
A védelem rég nem látott magasságokban volt, öröm volt nézni hogy 1v1-ben nem tudtak mit kezdeni a Bayernesek velünk, ahhoz szoktunk hozzá hogy a védelmünk csak nyomozza a labdát.
Xavinak persze ki kell találni az ellenszert a Goretzka-féle megnyilvánulásokra, miután bejött olyan volt mintha +1 játékossal többen lennének.
Durva ,de a KP-ról Busi volt tegnap a legjobb, lassú volt, de rengetegszer odaért....Azt hiszem nagyon elfért volna még egy BS a KP-nkra amíg Gavi nem tud konstans TOP szintet hozni
A 2 gólt sajnos nagyon gyorsan beszívtuk, viszont utána legalább nem jött a szokásos "nyomozzuk a labdát és a saját kapunkat bámuljuk" féle blokk végig, pár perc után helyre rázódtak, Pedri még szépíthetett is volna.
Xavi meg ott vágta el a kiegyenlítést hogy a helyzetet teremtő emberek lementek és ilyen FT-k jöttek a helyükre, Fati meg a rossz oldalra az utolsó 10 percben.
A gól egyértelmű Stegené volt, remélem tanul ebből, pech hogy pont egy hatalmas védéséből született a szöglet.