Én a magam részéről büszke vagyok a srácokra! Az első félidő talán a legjobb "meccs " volt, amit egy ideje láttam. Nagyon pörgött mindkét csapat és nagyon magabiztos volt a letámadásunk. A védőink az első félidőben nagyon magabiztosak voltak. Megvoltak a helyzeteink, nem volt gond. A mésodik félidőben Goretzka iszonyatosan sokat lendített a Bayern játékán, bekadt a gól és utána meg bespanolták magukat, nagyot játszottak. Én nem értek azzal egyet, hogy feladtuk, Én pont azt emelném ki, hogy a korábbi BL vereségekkel szemben, most nem azt láttam, hogy lehajtott fejjel várják a végét. Küdöttek, hajtottak!
Előttem is kiemelték már, hogy egy nagyon friss csapatról van szó. A játékosok 40-50% tegnapról friss igazolás. Amikor arról beszélünk, hogy mentálisan fel kell nőni a Bayernhez, akkor ezalatt azt is érteni kell, hogy el kell fogadni, hogy idő kell ennek a csapatnak. Tovább kell menni és tavasszal bedarálni az ellenfeleket.
Hagyni kell Xavit dolgozni, mert látszik a fejlődés! Én a magam részéről hittem abban, hogy meglehet ez a mecs, de a realitás az, hogy dolgozni és fejlődni kell. Remélem a csapatnak nincs ilyen gyász hangulata, feldolgozzák ezt a vereséget és ezt a játékot folytatják, mert meglesz az eredménye.
Őszintén mondom, hogy csak olyan ember röhög most rajtunk, aki nem látta a meccset, csak az eredményt! Büszke agyok, jó lesz ez!