Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Én a félidőben írtam ezt, azóta tény, hogy a mu megrázta magát.
Akkor más meccset nézünk. A 11-es megfogta a MU-t, de előtte és azóta is dominálnak. Ennyit ér a 7 kapott gól a Ligában. Lehet itt jönni, hogy sérültek stb., elképzeléstelen, feladott széljáték, és 1 kapuralövés a büntetőt leszámítva. Ez nem Európa szint.csababarca írta: ↑2023.02.23. 21:47:16Eddig az van amit gondoltam is hogy lesz, persze amikor leírtam, hogy ez a MU nem extra, akkor le lettem hurrogva.
Ez Európa meg a PL egyik legjobb formájában focizó csapata?
Akkor elég alacsonyan van a színvonal.
Látva a meccs képét, elképzelni nem tudom hogy itt kiesünk ma. (mint ahogy meccs előtt is ezen a véleményen voltam, lufi a pl meg a mu)
Itt ha ésszel lefocizzuk a második félidőt, és nem görcsölünk rá, akkor sima lesz ez.
Azért játékosként megfordult néhány BL-döntőben, Eb-döntőben, Vb-döntőben, ahhoz képest az EL nyolcaddöntőbe jutásért vívott párharc eltörpül talán. De értem mire gondolsz, az edzői pályafutásának az egyik első nagy megmérettetése ez, érthetően érzi is a nyomást. A legfontosabb, hogy pariban legyünk, játsszunk egy jót, és ha kiesünk se zuhanjunk meg a többi sorozatban.
Ez egy eleg stabil kezdő amugy …ha mondjuk lenne legalabb 1 gól fórunk.
Baldé fogja bejátszani a balszélt szerintem. Egyébként talán a lehetőségekhez képest a legjobb kezdő, Businak most nagyon örülök hogy tudta vállalni a játékot.
Majdnem jo. Kérdés ki fog gavi helyén játszani. Mert se roberto, se kessie nem odavalo.