Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Egyetértek, ráadásul bajnoki trófeával a kézbencsababarca írta: ↑2023.05.28. 20:46:32Rácsúsztak, boka felett eltalálták, nem nézett ki jól.PorSiempre írta: ↑2023.05.28. 20:37:44
Így most szezon végén nem gáz, de írja már meg valaki, hogy mi történt ?
Iszonyat lassú a netem![]()
Szép pillanatok ezek, így kell elbúcsúztatni a legendákat, nem holmi gamperes bohóckodással.
Ennek itt van a helye.
Rácsúsztak, boka felett eltalálták, nem nézett ki jól.PorSiempre írta: ↑2023.05.28. 20:37:44
Iszonyat lassú a netem![]()
Jaja látom.
Nem tudom hogy volt -e azóta téma, de most már teljesen le van tiltva:csababarca írta: ↑2023.04.29. 21:37:01telekomtvgo-n nem próbálja valaki nézni? Minden csatornát betölt, csak ezt nem hogy csessze meg.
ha valakinek van, nézzen már rá, hogy általános a probléma, vagy csak nálam szórakozik.
Gól szép volt, Raphinha ha mást nem, de ezeket jól tudja.
Tartalomtulajdonosi korlátozások miatt a csatorna ezen az eszközön nem elérhető.
EG-t, SR-t, Alonsot soha többet nem akarom itt látni, de Fati, Torres, Kessie is mehet a francba. Tudom Alonsoval két éves szerződést kötöttek, de minek hoztuk ide? Egy rakás fos. Remélem nem hozunk több ilyen lassú fost ide. Gündogán, Messi még csak csak, de többet nem.baas11 írta: ↑2023.05.23. 23:49:05Motiváció ide vagy oda azert ezek az utóbbi meccsek mutatják az egesz idei Barcat is
Ha hátul megbomlik a BACK mar is nyeljünk a gólokat mint a gombóc …
Es mivel igy gyorsan megvan a hátrány is még látványosabban kijön hogy elol 5 támadóval is mennyire gyenge a tamadopotencialunk valóban ( lásd BL kásd a rengeteg 1-0 győzelem …)
Kivéve Lewa , aki kb egyedul osszedobta a bajnok cim gól számát ! Mázli …
Viszont legalabb tisztan látszik h olyanok mint Alonso Kessie García Torres Roberto Fati mennyire 0 a hozzad ott ertekekuk ! Teszem hozza Gavinak sincs posztja