Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Legalább hamar rendberakták. Úgy látszik, a spanyol szakemberek elsőrangúak Európában.kmb írta: ↑2024.04.24. 18:33:21Közben meg már kiderült hogy Bellingham góljánal működött az a kamera ami Yamal góljánál nem ...Hányinger ez az egész.Nem tudom van e lehetőség vagy hogy működhetne,de simán belebegtettném a liga elhagyását ilyen mocsokságok után.
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... tasma.html
Laporta szerint is, Xavi szerint is, minden barca szurkoló szerint gól volt. A bíró szerint meg nem, hajunkra kenhetjük. Laporta anno a gólvonal-technológia ellen voksolt, aztán szembe jött a valóság.
És arról mi a véleményed, hogy Christensen gólját megadták VAR-ral eggyüt is?Khyzz írta: ↑2024.04.24. 16:15:41Hemzsegett a meccs a bírói hibáktól. Camavingát már az elején ki kellett volna állítani amikor Yamalt utolsó emberként felrúgta, Modricnak a meccs elején sárgát kellett volna adni amikor hátulról Raphit buktatta, Vazqueznek sárga amikor Cancelot feltartotta és ölelgette. Ha a hétközi Arsenal-BM meccsből indulunk ki akkor vagy nem tizi itt vagy tizi ott.
Komoly gond, hogy nagyon következetlenül fújnak a bírók ami reméltem, hogy a VAR megjelenésével megszűnik/csökken de szerintem a rendszer nagyon rosszul van használva és kifejezetten romlott a helyzet, hogy mennyi rossz döntés van. Szerintem a bíróknak is kéne nyilatkozniuk meccs utána történtekről, igenis több esetben a játékvezetői testületnek elismernie, hogy hiba történt. Ha rajtam múlna én már úgy csinálnám, hogy adott bíró hazai bajnokságban nem fújhatna az első osztályban. Van már annyi pénz a fociban, hogy inkább reptessék a bírókat akik remélhetőleg elfogulatlanabbak... és én ilyenek után megértem Xavit aki bírózik mert rengeteg rossz döntés és következetlen döntés született ellenünk amik a meccset befolyásoltak volna. És kedden Araujo utolsó emberes szabálytalansága kiállítás, míg vasárnap Camavingáé nem... nevetséges és szomorú
Nem tudom, nem járok egy társaságba velük. De egy másik kérdésre szívesen válaszolok, szerintem gól volt, és már az első visszajátszásokkor is ugyanezt mondtam.
Ebben az egészben az a ciki, hogy jelenleg komolyan emelné a vonaltechnika színvonalát. De sajna igen, szurkolói szög, így a gól meg nem adása sajna jogos volt. Legalábbis így, gólvonaltechnológia nélkül és az alap döntés tudatában. Amúgy sajna meg igen, gólnak tűnik egyre inkább. Pech.NovaProspekt írta: ↑2024.04.24. 13:03:55De, ezek mind azok szerintem.
Legközelebb a játékvezető csapatnak fel kellene kínálni, hogy kétes esetben lehet segítséget kérni a közönségtől, mint a Legyen Ön is milliomosban.
Christensen gólját meg megadták, pedig nagyon a határon volt az is, sőt! Ott még minket akartak nyomni, csak később érkezett meg Pérez utalása, amivel túllicitálta Laportát, igaz?
De, ezek mind azok szerintem.
Photoshop, ennyivel nem volt bent, de amúgy bent volt, de amúgy mindegy, mert kikptunk volna, vagy x, de bajnokság így se úgy se.. VAR-nak nem volt bizonyítéka, így hiába egyértelmű, nem gól.
Közben Cubarsít is nézem, mert szerintem kitelik a bíróktól, hogy ha a labda túljutott a gólvonalon, akkor meg les miatt nem adnák meg.
Lol, új vagy még a neten? Minden hülyeséget nem kell benyalni, ez photoshop...
Az utolsó 10 perc ráadásul úgy indult, mintha a Real rácsodálkozott volna, hogy nincs itt rajtunk semmiféle nyomás, nincs miért alibizni a végén a saját közönségünk előtt, ha lehet, miért ne próbáljunk meg nyerni.
Egyetértek különben sok mindennel, amit írtál. Én is inkább megvenném továbbra is, mert egyébként használható játékos (nagy meccseken viszont felejtős). Viszont ha a City 50-60 misit kér érte, akkor el kell őket küldeni a francba. Egy 20-asnál többet nem adnék érte.Chino írta: ↑2024.04.22. 15:37:38De szerintem nagyon sokan erősen felejtenek. Az utóbbi pár meccsen valóban nagyon maga teljesített, viszont a szezon túlnyomó részében megmutatta már, hogy klasszis játékos. Leginkább az eredeti posztján. Nem véletlenül volt egyöntetű vélemény, hogy mindenképp, mindenáron meg kell szerezni a nyáron. Lehet, hogy tud a bal oldalon játszani, de ő egy jobbhátvéd. Gündogan is el-el játsziik pivotként, de össze sem lehet hasonlítani mit ad a csapatnak eggyel feljebb, vagy Raphhinha, Yamal a bal oldalon játszva észrevehetetlen, Torres is teljesen más a jobboson, ahogy Araujo teljesítménye között is van különbség, hogy melyik helyet foglalja el a védelem közepén.
Plusz az se segít a védekezésben, hogy szélsőt és védőt egyszerre kell játszani.
A bal oldalon ő adja meg az egész szélességet, ha nem húzódik fel úgy az a terület annyira 0, hogy el is lehet felejteni és nincs is aki visszazárna, kisegítené. Koundé alig jár a félpályán és Yamal jó ideje rengeteget besegít védekezésben, többet mint Raphinha.
Ez persze abszolút nem menti a PSG és Real ellen, mert azok egyéni, nagy hibák voltak, de ha a játékának ezt az elemét tekintjük, a komplett képet és az egész szezonját kell vizsgálni. És az se ártana ha a posztján tudna huzamosabb ideig játszani.