18Barca99 írta: ↑2024.09.19. 11:13:33
Bármennyire is szeretné itt mindenki Yamalt pihentetni, semmi nem indokolja. Nem tanultok

Itt egy döntetlen vagy vereséggel széthullik a "flickfoci", annyira rémálom a barca közeli sajtó. Nem engedhetjük most meg, hogy a legjobb játékosunk (Raphina mellett) pihengessen. Max ha eldőlt, akkor persze azonnal jöjjön le.
Ugyanígy gondolkodtunk Pedrinél, Gavinál, Baldénál, félig Fatinál is (korához képest mindenképp), és ők fél-több évekre estek ki. Szerintem jobb néha akár elbukni is a meccset a hiányában, ha cserébe egész évben elérhető, mint rizikózni hogy hónapokra kiessen, vagy akár évekig alig legyen bevethető. Ha Yamal 20 éves lenne, egyetértenék, de nem annyi.
Illetve még arra sem láttam sajna szándékot se Xavinál, se Flicknél, hogy nagy előnynél lehozzuk, még akkor se, ha már liheg. Az tényleg előrelépés lenne, és a jelenlegi foci mellett erre alighanem sokszor lenne lehetőség a szezon során, bár kétlem, hogy ez a Monaco ellen most így lenne, nagyon jól összerakott csapat.
Ha most nem pihen, a Villarreal ellen remélem mindenképp a padon kezd. Amúgy ő eleve vissza szokott esni a második félidőkre több meccsen (Girona ellen is), szóval nem hiszem, hogy visszaesnénk, hogy ha a kicsit megfáradt védelemre engednénk rá a második félidőben, pont az ő stílusa olyan, hogy lehet, hogy jobban lubickolna a vége felé frissen, egy picit már kooncentrációját vesztett védelemmel szemben.
De amúgy igen, erre mondták sokan a sajtóban, hogy remélik, hogy Flick nem is tanul meg se spanyolul se katalánul, vagy csak nagyon lassan.

Addig könnyebb kicsit kizárni. Persze Flicknél higgadtabb profil kevés van, ha őt is szétszednék, akkor kb elvesztem a reményt, hogy valaha komoly edzőnk lesz itt, aki bírja is.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy