Ezt örömmel olvastam....

https://fcbayern.com/en/news/2024/09/fc ... highlightsktm írta: ↑2024.09.18. 15:55:48Heti 1 meccs az RTL harmon. + Szerintem az RTL-esek valasztanak eloszor, ezert volt most naluk a Milan - Pool. Szoval varhatoan a nagyobb nevu meccsek kozul lesz ot egy nezheto hetente.superman írta: ↑2024.08.08. 08:11:04- A közlemény úgy fogalmaz, hogy "fordulónként" egy meccset adnak majd a tv-ben, az RTL Hármon. Erre írtam tegnap, hogy ez lehet, csak béna fogalmazás, és kedden szerdán (csütörtőkön) is adnak egy-egy meccset, de az is lehet, hogy annyira a streaming előfizetés felé akarják terelni az embereket, hogy tényleg csak heti egy meccset adnak a tv-ben. Majd meglatjuk.
Engem az erdekel, hogy bl osszefoglalalo van-e valahol, eddig az aktualis Barca meccs utan m4-en meg lehetett nezni az osszefoglalot... Most azt nezem, hogy kedd/szerda/csutortokon 23:00tol Sport1-en/Sport2-on van 1 oras Bl-es musor, azt remelem, hogy az osszefoglalo lesz az adott naprol. Mert pl. a Bayern meccs goljait megneztem volna, de youtubon a videok 99% atveres, illetve max ilyen kezikameras felvetelek vannak.
Heti 1 meccs az RTL harmon. + Szerintem az RTL-esek valasztanak eloszor, ezert volt most naluk a Milan - Pool. Szoval varhatoan a nagyobb nevu meccsek kozul lesz ot egy nezheto hetente.superman írta: ↑2024.08.08. 08:11:04- A közlemény úgy fogalmaz, hogy "fordulónként" egy meccset adnak majd a tv-ben, az RTL Hármon. Erre írtam tegnap, hogy ez lehet, csak béna fogalmazás, és kedden szerdán (csütörtőkön) is adnak egy-egy meccset, de az is lehet, hogy annyira a streaming előfizetés felé akarják terelni az embereket, hogy tényleg csak heti egy meccset adnak a tv-ben. Majd meglatjuk.
Ok. Gyerekek miatt van Disney, feleségem miatt Netflix előfizetésem. Miattam kábeltévé, csak azért, hogy a Spíleren nézzem a Barca meccseket és 1-2 PL meccset havonta.Deluigi írta: ↑2024.08.08. 08:33:14Én Erdélyben élek.
A focimeccsek miatt váltottam előfizetést a kábeltévére (előzőnél nem volt ennyi sportadó).
A többi kiadás mellett elenyésző lenne egy RTL+ előfizetés, de szeremcsére nálunk mindent ad a DIGI (legrosszabb esetben fanyalodok streamre, de azt is bele tudom vezetni a tévébe).
Ha valamit szeretsz (a hobbid pl.), akkor nem számít nehézségnek pénzt fordítani rá (kivéve, ha tényleg rosszul állsz anyagilag).
OK, simán lehet. Én a csomagok leírásánál nem látok ilyet, de biztos így van akkor.Rohamcsiga írta: ↑2024.08.07. 23:22:19"Az Élő műsor megtekintéséhez LG készüléken minimum WebOS6.0 verzió szükséges vagy afeletti."
Ezt irják az élő adás ismertetőjénél.
Elolvasva a 3 csomag közötti különbséget, azt mondanám, hogy a középső csomaggal nem lehet élőben nézni a meccseket. Csak a havi 2000 Ft-os előfizetéssel. A középsővel talán utólag vissza lehet nézni.Rohamcsiga írta: ↑2024.08.07. 22:30:38Üdv srácok,nekem van RTL+ Active fiókom a kábeltv előfizetésem miatt.
Ez elvileg a középső csomag,1080p/3 eszköz párhuzamosan,a legnagyobb csomagban viszont van valami extra streaming ami ebben nincs.
Elvileg ezzel a csomaggal is nézhetem az élő BL streameket?
A tv-m egy LG nano, WebOS 5.5.0-19-el fut jelenleg de valahol olvastam,hogy minimum 6-os verzióval lehet csak élő adást nézni.
Jövünk ide linkértFcBarcelona1 írta: ↑2024.08.07. 19:32:21Ti hogy fogjátok nézni a BL meccseinket?
Elő fogtok fizetni az RTL+-ra, vagy valami egyéb megoldás?
Egyáltalán milyen lehetőségek maradnak?
Nekem úgy rémlik, hogy az RTL Hármon adnak majd fordulónként egy darab mérkőzést. De lehet, hogy egyet kedden, egyet szerdán (egyet csütörtökön - mert ha jól tudom, 1-2 alkalommal csütörtöki meccs is lesz). Aztán hogy ezek a nagy érdeklődésre számot tartó párharcok lesznek-e, vagy nem feltétlenül azok, az majd kiderül.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.07. 19:42:42Elméletileg a Sport TV ad majd meccseket, nem tudom, hogy fogalmazták, a másodlagos választási lehetőségből.
Streameled a meccseket?
Szerk: most olvasom, a Sport TV a "B típusú" meccseket fogja adni, ahogy eddig is. Így valószínűleg marad az előfizetés RTL+, külföldi lehetőségeket keresni, vagy az általad is említett egyéb lehetőségek.
Ja értem, jogos, gondolom most még több meccs fogja fedni egymást (eddig is nevetséges volt mondjuk az UEFA részéről, hogy nem lehetett kicsit elosztani őket időben, főleg az egyenes kieséstől, nekik is rossz a csökkent nézettség...). Aztán gondolom egy Barcelona-Kijev nem sűrűn lesz a képernyőn.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.07. 19:42:42Elméletileg a Sport TV ad majd meccseket, nem tudom, hogy fogalmazták, a másodlagos választási lehetőségből.
Streameled a meccseket?
Elméletileg a Sport TV ad majd meccseket, nem tudom, hogy fogalmazták, a másodlagos választási lehetőségből.
Engem ugyan nem érint, de miért, nem fogja közvetíteni a BL-t egy nagyobb adó? A világ egyik legnézettebb sporteseményét?FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.07. 19:32:21Ti hogy fogjátok nézni a BL meccseinket?
Elő fogtok fizetni az RTL+-ra, vagy valami egyéb megoldás?
Egyáltalán milyen lehetőségek maradnak?
Mindenki kap minden kalapból 2-2 ellenfelet. Egy csapat szempontjából (majdnem) teljesen mindegy, melyik kalapba kerül. Eddig nem volt mindegy egy csapat számára, melyik kalapba kerül, mert nem volt mindegy, hogy az első vagy a negyedik kalapból nem kap ellenfelet. Mostantól egy csapat számára nincs jelentősége, melyik kalapba kerül, ez csak a lebonyolítás miatt fontos, hogy a csoportok kb egyenlő erősségűek legyenek.
Én voltam, egy országból nem kaphatja egymást két csapat egy csoportban, egy kivétellel. (a nemeztet hagyjuk, a Barcelona nem spanyol, de Spanyolországban van. Az ország a lényeg)
4 kalap van és abból jön össze a 2-2-2-2 = 8 csapat.FcBarcelona1 írta: ↑2024.05.27. 10:17:57
Hát akkor tényleg nem értem ezt az egész sorsolásos témát. De még ezt a 4-4 meccset sem, mi alapján dől el, mikor játszunk otthon, mikor idegenben. Ha sorsolják, a szerencsén még több fog múlni. De akkor tényleg mi értelme a kalapoknak, mikor már két hete kalapoznak a hírekben, hogy ki hová kerül.
Amit én olvastam, az alapján a klubok számára semmi előnnyel nem jár erősebb kalapba kerülni, csak az uefa számára van jelentősége. Merthogy csoportosítani akarja a csapatokat, hogy nagyjából mindenkinek egyforma erősségű ellenfelek jussanak, mint eddig - már amennyire ez lehetséges ugye. Viszont azt nem lehet mondani hogy a csapatok ne lennének ösztönözve a koefíciens pontok gyűjtésére, csak mostmár inkább közvetett, mint közvetlen módon. Merthogy amiért a pontok járnak, azt amúgy is megakarják szerezni a csapatok; pontok, győzelmek, továbbjutások.FcBarcelona1 írta: ↑2024.05.27. 10:17:57Hát akkor tényleg nem értem ezt az egész sorsolásos témát. De még ezt a 4-4 meccset sem, mi alapján dől el, mikor játszunk otthon, mikor idegenben. Ha sorsolják, a szerencsén még több fog múlni. De akkor tényleg mi értelme a kalapoknak, mikor már két hete kalapoznak a hírekben, hogy ki hová kerül.superman írta: ↑2024.05.27. 09:18:06Minden csapat minden kalapból kap 2-2 ellenfelet, azaz 8at. Ennek a 8 meccsnek a felét otthon, felét vendégként játszuk. Akár az első, akár a második kalapból indulunk, 2-2 ellenfelet kapunk az első és a második kalapból is. Tehát továbbra sem tudom, hogy a klub számára mi jelentőséggel bír, hogy melyik kalapból várja a sorsolást.
Hát akkor tényleg nem értem ezt az egész sorsolásos témát. De még ezt a 4-4 meccset sem, mi alapján dől el, mikor játszunk otthon, mikor idegenben. Ha sorsolják, a szerencsén még több fog múlni. De akkor tényleg mi értelme a kalapoknak, mikor már két hete kalapoznak a hírekben, hogy ki hová kerül.superman írta: ↑2024.05.27. 09:18:06Minden csapat minden kalapból kap 2-2 ellenfelet, azaz 8at. Ennek a 8 meccsnek a felét otthon, felét vendégként játszuk. Akár az első, akár a második kalapból indulunk, 2-2 ellenfelet kapunk az első és a második kalapból is. Tehát továbbra sem tudom, hogy a klub számára mi jelentőséggel bír, hogy melyik kalapból várja a sorsolást.