Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Most nem akarom írni, hogy 4-4-2, mert belekötötök, de biztosan valami olyan megoldást alkalmaztam volna, ahol nem büntetheti az ellenfél bármelyik másodpercben góllal azt, ha csak véletlen beleérnek egy oldalpasszunkba.Shandor írta: ↑2024.09.19. 23:25:21Engem kifejzetten érdekel, hogy a jelenleg elérhető keretből milyen felállással mentél volna neki ennek a meccsnek. Nekem sem tetszett, de a fizikai jelenlét hiánya (Araujó, Gavi, Fermín) + Frenkie & Olmo minőségének hiánya mellett milyen középpályát preferáltál volna? Bernált még idehozom, bár ő is gyerek még. Ez -6 játékos, ebből 5 középpályás.
Azt tegyük mellé, hogy Raphinha belealudt a kapusra vezetésbe, 3 az 1-ben rálépett a labdára, a kapus mellett, vagy fölött pedig nem tudta elpöccinteni a labdát. Ja és Baldé eltörte a labdát a kapuson már túljutva.
Ez tény, még akkor is, ha a Monaco amúgy baromira fizikális csapat. Még egy Araujoval meg Chrissel is szinte vékonyak lennénk a legtöbb BL csapat ellen, nélkülük meg aztán pláne. Reménykedni lehet csak, hátha télre jön pénz valahonnan aztán akasztunk egy verőnégert középre.
Azért nagy szakadék van az idegenbenli Monaco (10 emberrel pláne) és az otthoni Brest között, idén kaptak 8 gólt a PSG-OM kettőstől. A Monaco most is kvázi 2. (gólkülönbséggel 3.), a Brest 14. helyen van. Az egy kiscsapat egy kifutott szezonnal, a Monaco meg egy elég komoly csapat, elég stabilan, idénre sem visszaesve.Troym írta: ↑2024.09.19. 23:22:41Ki lenne az a 3 nagyon gyenge ellenfél?bence0330 írta: ↑2024.09.19. 23:15:5424-ben kell lenni a 36-ból. Nekünk lehet, hogy ez most jól jön...Azért szerintem az már 9 pont körül is meglenne, vagy kevesebbel is. Van 3 nagyon gyenge ellenfelünk is azért.
Az a baj, hogy a Villarreal ellen kb másnapos állapotban leszünk a mai után. Kb 5 embernek kéne a padon kezdenie, de nincs is annyi cserénk kb.
A Crevena Zvezda, Young boys oké, de akkor a francia 3. elleni BL meccs lenne a nagyon gyenge ellenfél, miután ma kikaptunk a 2.-tól?
Engem kifejzetten érdekel, hogy a jelenleg elérhető keretből milyen felállással mentél volna neki ennek a meccsnek. Nekem sem tetszett, de a fizikai jelenlét hiánya (Araujó, Gavi, Fermín) + Frenkie & Olmo minőségének hiánya mellett milyen középpályát preferáltál volna? Bernált még idehozom, bár ő is gyerek még. Ez -6 játékos, ebből 5 középpályás.
Ki lenne az a 3 nagyon gyenge ellenfél?bence0330 írta: ↑2024.09.19. 23:15:5424-ben kell lenni a 36-ból. Nekünk lehet, hogy ez most jól jön...Azért szerintem az már 9 pont körül is meglenne, vagy kevesebbel is. Van 3 nagyon gyenge ellenfelünk is azért.
Az a baj, hogy a Villarreal ellen kb másnapos állapotban leszünk a mai után. Kb 5 embernek kéne a padon kezdenie, de nincs is annyi cserénk kb.
24-ben kell lenni a 36-ból. Nekünk lehet, hogy ez most jól jön...
Top 5 bajnokságban voltak másodikak egy igazi elit PSG mögött, és most is azok. A legjobb 16-20 csapatban szerintem jelenleg mindenképp ott vannak. Elég jól összerakott csapat ez, szerintem simán egy ilyen Porto-Benfica szint jelenleg. Állítom, ha a mélységet belevesszük, erősebb a keretük a miénknél.

Azért mielőtt nem küldték el angliába, azon a pár meccsen tök jól focizott, agilis volt, kapura veszélyes, sebessége is megvolt. Egy időben kergettem, de belátva milyen helyzetben vagyunk és úgy az emberi faktor végett, szeretném és bízok benne Flick keze alatt mint egy főnixmadár újjá születik. Azért FT helyett kb. bármikor egy Fati, előbbi szerintem nem Barca szint, -1 ember a pali, ha ma lő egy mesterhármast vagy sem így gondolom.Kovbal88 írta: ↑2024.09.19. 10:25:28Fati engem is megvett, hihetetlen volt, ahogy beállt rögtön gólt szerzett, csak ennek már sajnos legalább három éve. Angliai kirándulását nem láttam, de előző évben mikor nálunk volt nem ment neki a játék.
Klasszis teljesítménnyel tudna előrukkolni, akkor azért vele jelentősen erősödnék. Remélem kap pár percet. Viszont Yamalt pihentetném. Helyette mehetne Ferran, ő ugyis eltiltott lesz hétvégén.

Tény, hogy Yamalt lehetett volna phentetni, főleg az utóbbi két meccsen. A 60. perc körül simán lejöhetett volna, már csak pihentetés céljából a BL-meccs előtt, de Flick kb. csak megtapsoltatni hozza le. Ez valóban kockázatos. Egyrészt benne van a sérülés kockázata, másrészt ez egy idő után már a teljesítményében is meg fog látszódni.bence0330 írta: ↑2024.09.19. 13:33:13Minden médiából, szakkommentátortól, elemzőktől, egyéni Barcás csatornából, mundo, sport, as...fél éve folyamatosan folyik, hogy pihentessük már Yamalt, vigyázzunk rá, okuljuk az előzményekből sportorvosi konszenzus alapján, (16)-17 éves. Bernalnak sem szabadott volna még ilyen terhelést kapni, sehol nincs még az izomzata ahhoz, hogy ilyen szintű belépőknél esélye legyen túlélni. Kb minden 16-7 évesen túltolt játékos szalagszakadással kezdi a karrierjét, máshol ritka az ilyen 16 évesen kezdő játékos, de amikor igen, ott is jellemző (Wirtz pl.). A szalagok ilyenkor még nincsenek megfelelően védve, támogatva, sajnos.18Barca99 írta: ↑2024.09.19. 13:28:08Nem teheti meg szerintem, hogy kihagyja, mert ha véletlenül nem jön be, azzal minden eddigi, 5 meccsen felépített respectet elveszti. De igazából, ez a téma úgyis csak itt a fórumon megy, semmi esély, hogy ne legyen fent végig.
Azért ezzel még várjunk, egyelőre nyerte az első 5 tétmeccsét. Most se kicsi a nyomás, de majd azért kiváncsi leszek arra a higgadt profilra itt 2 döntetlen/neadjisten vereség után![]()
Flick valóban olyannak tűnik, aki nem fog magyarázkodni egy-egy sikertelen széria után vagy hagyja magát befolyásolni/megtörni ilyen esetben. Inkább a munkájával foglalkozik, hogy ezeket a dolgokat minél hamarabb hátrahagyják. Nekem legalábbis ilyen típusnak tűnik.bence0330 írta: ↑2024.09.19. 13:33:13Pedrinél is az ment, hogy nem hagyhatjuk ki, mert kikapunk. Mert az aztán jobb lett, hogy utána 2 év alatt 1 évet kellett hiányoznia kb, úgy többször hiányzik. Gavi szintén, stb, pedig ő még vasembernek is tűnt, mint eddig Yamal. Statisztikailag alighanem kevesebbet hiányozna egy fiatal hosszútávon, ha néha kihagynánk, és pihentetnénk eleget.
Persze. Sőt, a Bayernnel sem vot ilyen korszaka.Emberünk 15 éve nem élt meg klub vezetőedzőjeként sikertelen időszakot.
Majd kiderül. De szerintem olyat semmiképp nem látunk, mint az elődjeitől, szerintem akkor is a problémamegoldásra fog konentrálni, ha jön egy vereség-döntetlen-vereség sorozat.
Minden médiából, szakkommentátortól, elemzőktől, egyéni Barcás csatornából, mundo, sport, as...fél éve folyamatosan folyik, hogy pihentessük már Yamalt, vigyázzunk rá, okuljuk az előzményekből sportorvosi konszenzus alapján, (16)-17 éves. Bernalnak sem szabadott volna még ilyen terhelést kapni, sehol nincs még az izomzata ahhoz, hogy ilyen szintű belépőknél esélye legyen túlélni. Kb minden 16-7 évesen túltolt játékos szalagszakadással kezdi a karrierjét, máshol ritka az ilyen 16 évesen kezdő játékos, de amikor igen, ott is jellemző (Wirtz pl.). A szalagok ilyenkor még nincsenek megfelelően védve, támogatva, sajnos.18Barca99 írta: ↑2024.09.19. 13:28:08Nem teheti meg szerintem, hogy kihagyja, mert ha véletlenül nem jön be, azzal minden eddigi, 5 meccsen felépített respectet elveszti. De igazából, ez a téma úgyis csak itt a fórumon megy, semmi esély, hogy ne legyen fent végig.
Azért ezzel még várjunk, egyelőre nyerte az első 5 tétmeccsét. Most se kicsi a nyomás, de majd azért kiváncsi leszek arra a higgadt profilra itt 2 döntetlen/neadjisten vereség után![]()