Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Top 5 bajnokságban voltak másodikak egy igazi elit PSG mögött, és most is azok. A legjobb 16-20 csapatban szerintem jelenleg mindenképp ott vannak. Elég jól összerakott csapat ez, szerintem simán egy ilyen Porto-Benfica szint jelenleg. Állítom, ha a mélységet belevesszük, erősebb a keretük a miénknél.
Azért mielőtt nem küldték el angliába, azon a pár meccsen tök jól focizott, agilis volt, kapura veszélyes, sebessége is megvolt. Egy időben kergettem, de belátva milyen helyzetben vagyunk és úgy az emberi faktor végett, szeretném és bízok benne Flick keze alatt mint egy főnixmadár újjá születik. Azért FT helyett kb. bármikor egy Fati, előbbi szerintem nem Barca szint, -1 ember a pali, ha ma lő egy mesterhármast vagy sem így gondolom.Kovbal88 írta: ↑2024.09.19. 10:25:28Fati engem is megvett, hihetetlen volt, ahogy beállt rögtön gólt szerzett, csak ennek már sajnos legalább három éve. Angliai kirándulását nem láttam, de előző évben mikor nálunk volt nem ment neki a játék.
Klasszis teljesítménnyel tudna előrukkolni, akkor azért vele jelentősen erősödnék. Remélem kap pár percet. Viszont Yamalt pihentetném. Helyette mehetne Ferran, ő ugyis eltiltott lesz hétvégén.
Tény, hogy Yamalt lehetett volna phentetni, főleg az utóbbi két meccsen. A 60. perc körül simán lejöhetett volna, már csak pihentetés céljából a BL-meccs előtt, de Flick kb. csak megtapsoltatni hozza le. Ez valóban kockázatos. Egyrészt benne van a sérülés kockázata, másrészt ez egy idő után már a teljesítményében is meg fog látszódni.bence0330 írta: ↑2024.09.19. 13:33:13Minden médiából, szakkommentátortól, elemzőktől, egyéni Barcás csatornából, mundo, sport, as...fél éve folyamatosan folyik, hogy pihentessük már Yamalt, vigyázzunk rá, okuljuk az előzményekből sportorvosi konszenzus alapján, (16)-17 éves. Bernalnak sem szabadott volna még ilyen terhelést kapni, sehol nincs még az izomzata ahhoz, hogy ilyen szintű belépőknél esélye legyen túlélni. Kb minden 16-7 évesen túltolt játékos szalagszakadással kezdi a karrierjét, máshol ritka az ilyen 16 évesen kezdő játékos, de amikor igen, ott is jellemző (Wirtz pl.). A szalagok ilyenkor még nincsenek megfelelően védve, támogatva, sajnos.18Barca99 írta: ↑2024.09.19. 13:28:08Nem teheti meg szerintem, hogy kihagyja, mert ha véletlenül nem jön be, azzal minden eddigi, 5 meccsen felépített respectet elveszti. De igazából, ez a téma úgyis csak itt a fórumon megy, semmi esély, hogy ne legyen fent végig.
Azért ezzel még várjunk, egyelőre nyerte az első 5 tétmeccsét. Most se kicsi a nyomás, de majd azért kiváncsi leszek arra a higgadt profilra itt 2 döntetlen/neadjisten vereség után![]()
Flick valóban olyannak tűnik, aki nem fog magyarázkodni egy-egy sikertelen széria után vagy hagyja magát befolyásolni/megtörni ilyen esetben. Inkább a munkájával foglalkozik, hogy ezeket a dolgokat minél hamarabb hátrahagyják. Nekem legalábbis ilyen típusnak tűnik.bence0330 írta: ↑2024.09.19. 13:33:13Pedrinél is az ment, hogy nem hagyhatjuk ki, mert kikapunk. Mert az aztán jobb lett, hogy utána 2 év alatt 1 évet kellett hiányoznia kb, úgy többször hiányzik. Gavi szintén, stb, pedig ő még vasembernek is tűnt, mint eddig Yamal. Statisztikailag alighanem kevesebbet hiányozna egy fiatal hosszútávon, ha néha kihagynánk, és pihentetnénk eleget.
Persze. Sőt, a Bayernnel sem vot ilyen korszaka.Emberünk 15 éve nem élt meg klub vezetőedzőjeként sikertelen időszakot.
Majd kiderül. De szerintem olyat semmiképp nem látunk, mint az elődjeitől, szerintem akkor is a problémamegoldásra fog konentrálni, ha jön egy vereség-döntetlen-vereség sorozat.
Minden médiából, szakkommentátortól, elemzőktől, egyéni Barcás csatornából, mundo, sport, as...fél éve folyamatosan folyik, hogy pihentessük már Yamalt, vigyázzunk rá, okuljuk az előzményekből sportorvosi konszenzus alapján, (16)-17 éves. Bernalnak sem szabadott volna még ilyen terhelést kapni, sehol nincs még az izomzata ahhoz, hogy ilyen szintű belépőknél esélye legyen túlélni. Kb minden 16-7 évesen túltolt játékos szalagszakadással kezdi a karrierjét, máshol ritka az ilyen 16 évesen kezdő játékos, de amikor igen, ott is jellemző (Wirtz pl.). A szalagok ilyenkor még nincsenek megfelelően védve, támogatva, sajnos.18Barca99 írta: ↑2024.09.19. 13:28:08Nem teheti meg szerintem, hogy kihagyja, mert ha véletlenül nem jön be, azzal minden eddigi, 5 meccsen felépített respectet elveszti. De igazából, ez a téma úgyis csak itt a fórumon megy, semmi esély, hogy ne legyen fent végig.
Azért ezzel még várjunk, egyelőre nyerte az első 5 tétmeccsét. Most se kicsi a nyomás, de majd azért kiváncsi leszek arra a higgadt profilra itt 2 döntetlen/neadjisten vereség után![]()
Azért ezzel még várjunk, egyelőre nyerte az első 5 tétmeccsét. Most se kicsi a nyomás, de majd azért kiváncsi leszek arra a higgadt profilra itt 2 döntetlen/neadjisten vereség utánbence0330 írta: ↑2024.09.19. 12:14:19De amúgy igen, erre mondták sokan a sajtóban, hogy remélik, hogy Flick nem is tanul meg se spanyolul se katalánul, vagy csak nagyon lassan.Addig könnyebb kicsit kizárni. Persze Flicknél higgadtabb profil kevés van, ha őt is szétszednék, akkor kb elvesztem a reményt, hogy valaha komoly edzőnk lesz itt, aki bírja is.
Hát, az Inter szerintem top5-6 esélyese a BL-nek, baromi jó csapat, semmiképp nem raknám a kicsik közé.Chino írta: ↑2024.09.19. 12:34:57Ahogy néztem az összefoglalókat viszont vigyázni kell a kisebb/esélytelenebb csapatokkal is. A tegnapiak közül például sok meccs nem tükrözte az eredményt. Az Inter nem bunkerezve hozta azt az X-et a City ellen, simán 50-50 % volt a győzelem.
...Tényleg, valaki látta ezt a meccset, nagyon kíváncsi lennék milyen volt a játék, hogyan tartották magukat a spanyolok (egy kicsit a mi győzelmünket is mérlegre téve ezzel). Csak egy rövid összefoglalót láttam, abban is inkább csak a gól volt,de nagyon kíváncsi lennék.
Baromira sajnálom csóri Gironát, nemcsak a két csapat közti minőségi különbség volt hátrány. Ők játszottak idegenben, egy nappal kevesebbet is pihentek egy Barca elleni meccs után aztán egy utolsó perces ilyen potyagóllal kikapni. Világ igazságtalansága.
A Sport 2-őn minden nap megy két meccs előben, utána egy (azt hiszem élő) összefoglaló a napi meccsekről szakértőkkel, közben a Sport1-en elkezdődnek az ismétlések és elkezdik minden "aznapi" teljes meccset leadni ismétlésben, amit reggel folytatnak és olyan dél körül van vége. Szerintem még most is megy.ktm írta: ↑2024.09.18. 15:55:48Heti 1 meccs az RTL harmon. + Szerintem az RTL-esek valasztanak eloszor, ezert volt most naluk a Milan - Pool. Szoval varhatoan a nagyobb nevu meccsek kozul lesz ot egy nezheto hetente.superman írta: ↑2024.08.08. 08:11:04- A közlemény úgy fogalmaz, hogy "fordulónként" egy meccset adnak majd a tv-ben, az RTL Hármon. Erre írtam tegnap, hogy ez lehet, csak béna fogalmazás, és kedden szerdán (csütörtőkön) is adnak egy-egy meccset, de az is lehet, hogy annyira a streaming előfizetés felé akarják terelni az embereket, hogy tényleg csak heti egy meccset adnak a tv-ben. Majd meglatjuk.
Engem az erdekel, hogy bl osszefoglalalo van-e valahol, eddig az aktualis Barca meccs utan m4-en meg lehetett nezni az osszefoglalot... Most azt nezem, hogy kedd/szerda/csutortokon 23:00tol Sport1-en/Sport2-on van 1 oras Bl-es musor, azt remelem, hogy az osszefoglalo lesz az adott naprol. Mert pl. a Bayern meccs goljait megneztem volna, de youtubon a videok 99% atveres, illetve max ilyen kezikameras felvetelek vannak.
Ugyanígy gondolkodtunk Pedrinél, Gavinál, Baldénál, félig Fatinál is (korához képest mindenképp), és ők fél-több évekre estek ki. Szerintem jobb néha akár elbukni is a meccset a hiányában, ha cserébe egész évben elérhető, mint rizikózni hogy hónapokra kiessen, vagy akár évekig alig legyen bevethető. Ha Yamal 20 éves lenne, egyetértenék, de nem annyi.18Barca99 írta: ↑2024.09.19. 11:13:33Bármennyire is szeretné itt mindenki Yamalt pihentetni, semmi nem indokolja. Nem tanultokItt egy döntetlen vagy vereséggel széthullik a "flickfoci", annyira rémálom a barca közeli sajtó. Nem engedhetjük most meg, hogy a legjobb játékosunk (Raphina mellett) pihengessen. Max ha eldőlt, akkor persze azonnal jöjjön le.
Még annyit fűznék hozzá már inkább általánosítva (Fatin túl), hogy jelenleg teljesen normálisnak gondolom mindazt, ami a csapat körül zajlik.
Ez nekem is eszembe jutott, teljesen adná magát a szitu, csak az a baj, hogy itt nagyon nem áll meg a "minden posztra legyen 2 azonos/hasonló képességű játékos" alaptézis. /Mondjuk nálunk sok más poszton sem sajnos/
Fati engem is megvett, hihetetlen volt, ahogy beállt rögtön gólt szerzett, csak ennek már sajnos legalább három éve. Angliai kirándulását nem láttam, de előző évben mikor nálunk volt nem ment neki a játék.
Komolyan, komolyan és méginkább komolyan !!!!
A röhögős fej miatt nem tudom eldönteni, hogy komolyan mondod-e