Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.09.19. 23:10:09

Saviola írta:
2024.09.19. 23:07:07
A monaco 540. csapat kb. a világon. Lehet takarózni a 10 emberrel, de felesleges.
Top 5 bajnokságban voltak másodikak egy igazi elit PSG mögött, és most is azok. A legjobb 16-20 csapatban szerintem jelenleg mindenképp ott vannak. Elég jól összerakott csapat ez, szerintem simán egy ilyen Porto-Benfica szint jelenleg. Állítom, ha a mélységet belevesszük, erősebb a keretük a miénknél.

De ha Flick-kel nem lesz továbbjutás a BL-ben, akkor tényleg jövőre kb nem is kéne elindulni, akkor ennek kb vége. Még ezzel a gatya kerettel is azért a rájátszásba mindenképp be kell jutni, a top 8 mondjuk eredetileg is bravúr lett volna. Télen visszatér pár európai szintű védekező játékosunk, majd talán akkor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Saviola
Júdás 2, az áruló

2024.09.19. 23:07:07

El kell engedni a nemzetközi porondot, közünk nincs hozzá. Ez a keret borzasztóan kevés oda. A monaco 540. csapat kb. a világon. Lehet takarózni a 10 emberrel, de felesleges. Az első 10 percben sem voltunk sehol.

A bajnokságban egy dobogó leeshet, többi szóra sem érdemes, Flick ide vagy oda.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
bence0330

2024.09.19. 23:05:22

A Monaco ahhoz bőven túl jó csapat, hogy idegenben közel 90 percnyi emberhátrányban esélyünk lehetne mindezt úgy, hogy két komplett posztunk nem európai szintű hátul. Simán aláírtam ovolna a 15. percben a 2-1-et, simán feltámadt a ptsd-m és 5 körülre tippeltem a végét.

Raphinha és Pedri még önmaguk paródiái sem voltak ma. Tényleg gyanús, hogy valami nem volt kerek a felkészülésnél, mert ennyi embert osztályszinteket látni zuhanni... a brazil meg ráadásul rendre nagyokat ment a BL-ben. Érthetetlen volt. Raphinha lehet, hogy ezt az eszement melót nem bírja 1 perc csere nélkül, de hát másokat meg méginkább le kell cserélni. Yamal ugyanaz volt, mint a Girona ellen, elég enervált, nem túl jó a teljes 90 percet nézve, de akkora zseni, hogy még így is képes gólokat lőni a semmiből, tök egyedül, támogatás nélkül.

A védelmünk az emberállományhoz és az emberhátrányhoz képest még úgy tartotta is magát valahogy, főleg a második félidő, az nekem kellemes csalódás volt a támadóink bénázásán kívül. Casadón olyan túl sok minden nem múlt.

TS korrigált pár szép védéssel, és szomorú, hogy ő ezt tudja, de közben meg odatesz egy ilyen felesleges hülyeséget... mert ez még csak nem is hiba, hiba, ha kihagysz egy ziccert, ha rosszul ugrasz védőként a támadóval, ha beragadsz lescsapdánál... hiba, de benne van. Ez szimpla hülyeség, amire semmi szükség nincs.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2024.09.19. 23:04:24

Aki szerint egy kiállítás magyarázza az 1! db gólyhelyzetünket, annak szólnék, hogy 8 meccsen kéne továbbjutnunk a BL-ben és ebből 4! top ligás csapatok ellen lesz (BM, Dortmund, Atalanta, Benfica).
Ez egy semmi volt, kiállítás ide-oda.
A csapat 3/4-e a gatyájába piszkított, ahogy felcsendült a BL himnusz és a legszomorúbb, hogy a csapatban a legjobbak (ma is) a 20 év alattiak voltak.
Nem érdekel, hogy segunda division feljutó csapatok ellen 176 gólpontot összehoz Raphinha / Lewa / Pedri, vagy az azóta sérült Olmo, ha a komoly téttel bíró meccseken egyetlen momentumuk sincsen.

Várom a decemberi kommenteket a sérültekről, erről a piroslapról, ha esetleg neadjisten nem sikerül továbbjutni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2024.09.19. 23:05:38-kor.
Sinya22
Director del Fútbol

2024.09.19. 23:00:56

Hát őszinte leszek, szerintem nem a piros miatt kaptunk ki. Nyilván máshogy alakult volna a meccs, nem szorulunk be ennyire, de rengeteg volt a pontatlan passz, Stegen bizonytalansága, Raphinha is szerencsétlen volt jó pár helyzetben, rálép a labdára a kontra végén, sorolhatnám. X-re bőven ki lehetett volna hozni így is, de legalább vége ennek a szenvedésnek. Garcia meg szóra sem érdemes, bár Ter Stegen is abbahagyhatná azt, hogy Iniestának képzeli magát.

Azt meg fáj látni, hogy a cseresor az ilyen La Liga középmezőny szintű. Szóval azért is írtam a múltkor, nekünk nem azt kell figyelgetni, hogy a Bayern ne lőjön 9-et, mert nem ott tartunk. Majd ha meg tudjuk verni a verhetőbb ellenfeleket, akkor meg lehet nézni hol állunk, de ilyen cseresorral necces lesz. Tudom tudom, ha mindenki visszatér a sérülésből más lesz, de 3 éve azt várom, hogy ne legyen sérültünk, szóval én ezzel se tudok számolni :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sinya22 2024.09.19. 23:06:43-kor.
soadroli
Llegenda del Barça

2024.09.19. 20:02:00

Adnám ha Fati döntené el, de igazából mindegy csak nyerjünk.
Kép
PorSiempre
Jugador d'estrella

2024.09.19. 19:58:13

Fura fura , de nincs mit tenni. Menni kell előre és minimum 1 pontot elhozni.
Kemény meccset várok , a franciák eléggé beton védekezést hoznak.
Ericre különösen kíváncsi vagyok.
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
bence0330

2024.09.19. 19:53:55

Hát, kiderül, az a vkp nem nagyon néz ki szintnek, de ha amúgy elég jól focizunk elöl, elfedhetjük.
soadroli
Llegenda del Barça

2024.09.19. 19:49:41

A szezon első BL-kezdője:
Stegen; Kounde, Cubarsi, Inigo, Balde; Casado, Eric, Pedri; Lamine, Lewandowski, Raphinha
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.09.19. 18:34:27

Kovbal88 írta:
2024.09.19. 10:25:28
Fati engem is megvett, hihetetlen volt, ahogy beállt rögtön gólt szerzett, csak ennek már sajnos legalább három éve. Angliai kirándulását nem láttam, de előző évben mikor nálunk volt nem ment neki a játék.
Klasszis teljesítménnyel tudna előrukkolni, akkor azért vele jelentősen erősödnék. Remélem kap pár percet. Viszont Yamalt pihentetném. Helyette mehetne Ferran, ő ugyis eltiltott lesz hétvégén.
Azért mielőtt nem küldték el angliába, azon a pár meccsen tök jól focizott, agilis volt, kapura veszélyes, sebessége is megvolt. Egy időben kergettem, de belátva milyen helyzetben vagyunk és úgy az emberi faktor végett, szeretném és bízok benne Flick keze alatt mint egy főnixmadár újjá születik. Azért FT helyett kb. bármikor egy Fati, előbbi szerintem nem Barca szint, -1 ember a pali, ha ma lő egy mesterhármast vagy sem így gondolom.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Chino
Llegenda del Barça

2024.09.19. 15:21:06

bence0330 írta:
2024.09.19. 13:33:13
18Barca99 írta:
2024.09.19. 13:28:08
Nem teheti meg szerintem, hogy kihagyja, mert ha véletlenül nem jön be, azzal minden eddigi, 5 meccsen felépített respectet elveszti. De igazából, ez a téma úgyis csak itt a fórumon megy, semmi esély, hogy ne legyen fent végig.

Azért ezzel még várjunk, egyelőre nyerte az első 5 tétmeccsét. Most se kicsi a nyomás, de majd azért kiváncsi leszek arra a higgadt profilra itt 2 döntetlen/neadjisten vereség után :D
Minden médiából, szakkommentátortól, elemzőktől, egyéni Barcás csatornából, mundo, sport, as...fél éve folyamatosan folyik, hogy pihentessük már Yamalt, vigyázzunk rá, okuljuk az előzményekből sportorvosi konszenzus alapján, (16)-17 éves. Bernalnak sem szabadott volna még ilyen terhelést kapni, sehol nincs még az izomzata ahhoz, hogy ilyen szintű belépőknél esélye legyen túlélni. Kb minden 16-7 évesen túltolt játékos szalagszakadással kezdi a karrierjét, máshol ritka az ilyen 16 évesen kezdő játékos, de amikor igen, ott is jellemző (Wirtz pl.). A szalagok ilyenkor még nincsenek megfelelően védve, támogatva, sajnos.
Tény, hogy Yamalt lehetett volna phentetni, főleg az utóbbi két meccsen. A 60. perc körül simán lejöhetett volna, már csak pihentetés céljából a BL-meccs előtt, de Flick kb. csak megtapsoltatni hozza le. Ez valóban kockázatos. Egyrészt benne van a sérülés kockázata, másrészt ez egy idő után már a teljesítményében is meg fog látszódni.
Bernalt ilyen szempontból nem keverném ide, ő alapból egy másfél, két meccset hozott le és egy ilyen sérülés ugyanúgy benne van az első mérkőzésének a 10. percében, mint a 38.-ban.
Tavaly végigtolta a teljes szezont még fiatalabban (csak válogatott szünetben nem játszott) és lehet, hogy harmadosztály, de ebben a kontextusban szinte semmit nem számít a csapatok közti minőségi különbség, sőt! (ráadásul szintén felnőtt játékosok) Szóval még ha fel sem hozzuk, hanem marad az Atleticben, akkor sem lett volna igazán kevesebb esélye megsérülni így két meccs után. Az a térd, ahogy állt.... Egy terminátor kidőlt volna attól. Nem vagyok otthon a témában, de szerintem ilyen esetekben inkább a regeneráció hossza függhet az adott ember korától.
A Real jelenlegii keretéből Militao nem olyan rég tért vissza vagy 9 hónap után keresztszalag szakadásból, Alabának már a 9-10 hónapja és még nem látszik, mikorra épülne fel.

Gavi esetében miután rendesen diagnosztizálták megállapították, hogy ha az első sérülésnél lehozzák megúszta volna 3-4 héttel, max. egy hónappal. Ha így visszaengedik egyértelmű mi lesz vele. De alapból a válogatott meccsekben arányaiban sokkal több játékos sérül meg. Nem tudom, hogy ez esetleg a más edzésmódszerektől függ-e, de abban biztos vagyok, hogy nem olyan óvatosak vagy többet kockáztatnak a játékosokkal. Nem sok olyan esetet láttam, ahol elővigyázatosságból hoztak volna le valakit és ez azért botrányos. Senki ne mondja, hogy véletlen.
bence0330 írta:
Pedrinél is az ment, hogy nem hagyhatjuk ki, mert kikapunk. Mert az aztán jobb lett, hogy utána 2 év alatt 1 évet kellett hiányoznia kb, úgy többször hiányzik. Gavi szintén, stb, pedig ő még vasembernek is tűnt, mint eddig Yamal. Statisztikailag alighanem kevesebbet hiányozna egy fiatal hosszútávon, ha néha kihagynánk, és pihentetnénk eleget.

Persze. Sőt, a Bayernnel sem vot ilyen korszaka. :D Emberünk 15 éve nem élt meg klub vezetőedzőjeként sikertelen időszakot. :D Majd kiderül. De szerintem olyat semmiképp nem látunk, mint az elődjeitől, szerintem akkor is a problémamegoldásra fog konentrálni, ha jön egy vereség-döntetlen-vereség sorozat.
Flick valóban olyannak tűnik, aki nem fog magyarázkodni egy-egy sikertelen széria után vagy hagyja magát befolyásolni/megtörni ilyen esetben. Inkább a munkájával foglalkozik, hogy ezeket a dolgokat minél hamarabb hátrahagyják. Nekem legalábbis ilyen típusnak tűnik.

Én még Yamal mellé odavenném Raphinhát is, akit kicsit érthetetlen módon nem pihentet. Még akkor sem amikor meglőtte a mesterhármasát. Pedig pont stílusos lett volna így lecserélni.
Ráadásul átvehetnék egymás posztját.

De legalább Pedrit, Cubarsit, Lewát azért rendszeresen padra teszi, amin azért csodálkozok kicsit, mert pont azok a hiányposztok.
Forca Barca!!!!
bence0330

18Barca99 írta:
Nem teheti meg szerintem, hogy kihagyja, mert ha véletlenül nem jön be, azzal minden eddigi, 5 meccsen felépített respectet elveszti. De igazából, ez a téma úgyis csak itt a fórumon megy, semmi esély, hogy ne legyen fent végig.

Azért ezzel még várjunk, egyelőre nyerte az első 5 tétmeccsét. Most se kicsi a nyomás, de majd azért kiváncsi leszek arra a higgadt profilra itt 2 döntetlen/neadjisten vereség után :D
Minden médiából, szakkommentátortól, elemzőktől, egyéni Barcás csatornából, mundo, sport, as...fél éve folyamatosan folyik, hogy pihentessük már Yamalt, vigyázzunk rá, okuljuk az előzményekből sportorvosi konszenzus alapján, (16)-17 éves. Bernalnak sem szabadott volna még ilyen terhelést kapni, sehol nincs még az izomzata ahhoz, hogy ilyen szintű belépőknél esélye legyen túlélni. Kb minden 16-7 évesen túltolt játékos szalagszakadással kezdi a karrierjét, máshol ritka az ilyen 16 évesen kezdő játékos, de amikor igen, ott is jellemző (Wirtz pl.). A szalagok ilyenkor még nincsenek megfelelően védve, támogatva, sajnos.

Pedrinél is az ment, hogy nem hagyhatjuk ki, mert kikapunk. Mert az aztán jobb lett, hogy utána 2 év alatt 1 évet kellett hiányoznia kb, úgy többször hiányzik. Gavi szintén, stb, pedig ő még vasembernek is tűnt, mint eddig Yamal. Statisztikailag alighanem kevesebbet hiányozna egy fiatal hosszútávon, ha néha kihagynánk, és pihentetnénk eleget.

Persze. Sőt, a Bayernnel sem vot ilyen korszaka. :D Emberünk 15 éve nem élt meg klub vezetőedzőjeként sikertelen időszakot. :D Majd kiderül. De szerintem olyat semmiképp nem látunk, mint az elődjeitől, szerintem akkor is a problémamegoldásra fog konentrálni, ha jön egy vereség-döntetlen-vereség sorozat.
18Barca99
Capitá del Barça

bence0330 írta:
2024.09.19. 12:14:19
De amúgy igen, erre mondták sokan a sajtóban, hogy remélik, hogy Flick nem is tanul meg se spanyolul se katalánul, vagy csak nagyon lassan. :D Addig könnyebb kicsit kizárni. Persze Flicknél higgadtabb profil kevés van, ha őt is szétszednék, akkor kb elvesztem a reményt, hogy valaha komoly edzőnk lesz itt, aki bírja is.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
bence0330

2024.09.19. 13:21:55

Chino írta:
2024.09.19. 12:34:57
Ahogy néztem az összefoglalókat viszont vigyázni kell a kisebb/esélytelenebb csapatokkal is. A tegnapiak közül például sok meccs nem tükrözte az eredményt. Az Inter nem bunkerezve hozta azt az X-et a City ellen, simán 50-50 % volt a győzelem.

...Tényleg, valaki látta ezt a meccset, nagyon kíváncsi lennék milyen volt a játék, hogyan tartották magukat a spanyolok (egy kicsit a mi győzelmünket is mérlegre téve ezzel). Csak egy rövid összefoglalót láttam, abban is inkább csak a gól volt,de nagyon kíváncsi lennék.
Baromira sajnálom csóri Gironát, nemcsak a két csapat közti minőségi különbség volt hátrány. Ők játszottak idegenben, egy nappal kevesebbet is pihentek egy Barca elleni meccs után aztán egy utolsó perces ilyen potyagóllal kikapni. Világ igazságtalansága.
Hát, az Inter szerintem top5-6 esélyese a BL-nek, baromi jó csapat, semmiképp nem raknám a kicsik közé. :)

A második félidőt láttam, a meccs képe hasonló volt, mint ellenünk (nem csoda, LE stílusa eléggé hasonlít Flick-éhez) a Gironának igazából semmi esélye nem volt kijönni, de röhejesebbnél röhejesebb megoldásokat hoztak össze a kapu előtt a PSG játékosok. Elképesztő potya volt a gól, de azért csúnya lett volna, ha nem nyerik meg.
Chino
Llegenda del Barça

2024.09.19. 12:34:57

ktm írta:
2024.09.18. 15:55:48
superman írta:
2024.08.08. 08:11:04
- A közlemény úgy fogalmaz, hogy "fordulónként" egy meccset adnak majd a tv-ben, az RTL Hármon. Erre írtam tegnap, hogy ez lehet, csak béna fogalmazás, és kedden szerdán (csütörtőkön) is adnak egy-egy meccset, de az is lehet, hogy annyira a streaming előfizetés felé akarják terelni az embereket, hogy tényleg csak heti egy meccset adnak a tv-ben. Majd meglatjuk.
Heti 1 meccs az RTL harmon. + Szerintem az RTL-esek valasztanak eloszor, ezert volt most naluk a Milan - Pool. Szoval varhatoan a nagyobb nevu meccsek kozul lesz ot egy nezheto hetente.

Engem az erdekel, hogy bl osszefoglalalo van-e valahol, eddig az aktualis Barca meccs utan m4-en meg lehetett nezni az osszefoglalot... Most azt nezem, hogy kedd/szerda/csutortokon 23:00tol Sport1-en/Sport2-on van 1 oras Bl-es musor, azt remelem, hogy az osszefoglalo lesz az adott naprol. Mert pl. a Bayern meccs goljait megneztem volna, de youtubon a videok 99% atveres, illetve max ilyen kezikameras felvetelek vannak.
A Sport 2-őn minden nap megy két meccs előben, utána egy (azt hiszem élő) összefoglaló a napi meccsekről szakértőkkel, közben a Sport1-en elkezdődnek az ismétlések és elkezdik minden "aznapi" teljes meccset leadni ismétlésben, amit reggel folytatnak és olyan dél körül van vége. Szerintem még most is megy.

Tegnap olvastam egy cikket, hogy valami szuperszámítógép egy logaritmus alapján (50 000 esetet vizsgálva) kiszámolta, hogy hány ponttal lehet bekerülni a legjobb 8-ba.
Ezek szerint 16 ponttal 98 %-os, 15 ponttal 73 %-os eséllyel lehet bejutni. A mi esetünkben ez a 3 kötelező győzelem + a BVB,Monaco,Atalanta, Benfica, Bayern közül 2 győzelem és egy pontszerzés kb. biztos továbblépés. Mondjuk abból a négyesből 2 győzelem és egy X nem egy teljesíthetetlen feladat. De még akár a BM ellen is lehet meglepetés itthon.
Persze ez nem így megy, a foci nem matematika, de egy támpontot adhat, hogy kb. mire lehet számítani.

Ahogy néztem az összefoglalókat viszont vigyázni kell a kisebb/esélytelenebb csapatokkal is. A tegnapiak közül például sok meccs nem tükrözte az eredményt. Az Inter nem bunkerezve hozta azt az X-et a City ellen, simán 50-50 % volt a győzelem. Ahogy a Brugge is minden további nélkül mehetett volna 2-3-al a félidőben, csak a ziccereiket tekintve. Aztán egy megpattanó labdával szerezték meg a németek a vezetést, aztán egy utolsó perces tizivel lett 3:0 a németeknek, a Gironáról ne is beszéljünk.
Tényleg, valaki látta ezt a meccset, nagyon kíváncsi lennék milyen volt a játék, hogyan tartották magukat a spanyolok (egy kicsit a mi győzelmünket is mérlegre téve ezzel). Csak egy rövid összefoglalót láttam, abban is inkább csak a gól volt,de nagyon kíváncsi lennék.
Baromira sajnálom csóri Gironát, nemcsak a két csapat közti minőségi különbség volt hátrány. Ők játszottak idegenben, egy nappal kevesebbet is pihentek egy Barca elleni meccs után aztán egy utolsó perces ilyen potyagóllal kikapni. Világ igazságtalansága.
Forca Barca!!!!
bence0330

2024.09.19. 12:14:19

18Barca99 írta:
2024.09.19. 11:13:33
Bármennyire is szeretné itt mindenki Yamalt pihentetni, semmi nem indokolja. Nem tanultok :D Itt egy döntetlen vagy vereséggel széthullik a "flickfoci", annyira rémálom a barca közeli sajtó. Nem engedhetjük most meg, hogy a legjobb játékosunk (Raphina mellett) pihengessen. Max ha eldőlt, akkor persze azonnal jöjjön le.
Ugyanígy gondolkodtunk Pedrinél, Gavinál, Baldénál, félig Fatinál is (korához képest mindenképp), és ők fél-több évekre estek ki. Szerintem jobb néha akár elbukni is a meccset a hiányában, ha cserébe egész évben elérhető, mint rizikózni hogy hónapokra kiessen, vagy akár évekig alig legyen bevethető. Ha Yamal 20 éves lenne, egyetértenék, de nem annyi.
Illetve még arra sem láttam sajna szándékot se Xavinál, se Flicknél, hogy nagy előnynél lehozzuk, még akkor se, ha már liheg. Az tényleg előrelépés lenne, és a jelenlegi foci mellett erre alighanem sokszor lenne lehetőség a szezon során, bár kétlem, hogy ez a Monaco ellen most így lenne, nagyon jól összerakott csapat.
Ha most nem pihen, a Villarreal ellen remélem mindenképp a padon kezd. Amúgy ő eleve vissza szokott esni a második félidőkre több meccsen (Girona ellen is), szóval nem hiszem, hogy visszaesnénk, hogy ha a kicsit megfáradt védelemre engednénk rá a második félidőben, pont az ő stílusa olyan, hogy lehet, hogy jobban lubickolna a vége felé frissen, egy picit már kooncentrációját vesztett védelemmel szemben.

De amúgy igen, erre mondták sokan a sajtóban, hogy remélik, hogy Flick nem is tanul meg se spanyolul se katalánul, vagy csak nagyon lassan. :D Addig könnyebb kicsit kizárni. Persze Flicknél higgadtabb profil kevés van, ha őt is szétszednék, akkor kb elvesztem a reményt, hogy valaha komoly edzőnk lesz itt, aki bírja is.
18Barca99
Capitá del Barça

2024.09.19. 11:13:33

Bármennyire is szeretné itt mindenki Yamalt pihentetni, semmi nem indokolja. Nem tanultok :D Itt egy döntetlen vagy vereséggel széthullik a "flickfoci", annyira rémálom a barca közeli sajtó. Nem engedhetjük most meg, hogy a legjobb játékosunk (Raphina mellett) pihengessen. Max ha eldőlt, akkor persze azonnal jöjjön le.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Peter
Director del Fútbol

2024.09.19. 11:11:56

davi10 írta:
2024.09.18. 20:55:32
A röhögős fej miatt....
Még annyit fűznék hozzá már inkább általánosítva (Fatin túl), hogy jelenleg teljesen normálisnak gondolom mindazt, ami a csapat körül zajlik.

Kiléptünk a múltból, alkalmazkodunk és előre tekintünk.
Amivel szemben "háborúztam", az a múltban ragadás, alkalmazkodási képesség hiánya és a tűzoltás!

Amióta megláttam Flcik munkájának a keze nyomait és a srácok mozgását a pályán, le lehetett tenni a fegyvert, mert nincs kire lőni.... :lol:

Nyáron még nagyon szkeptikus voltam főleg a Frenkie-Gavi-Pedri-Raphi vonalon, aminek Xavi ágyazott meg a maga kilátástalanságával, de túlvagyunk ezen is már.

Sőt még akár Torresből is lehet szalonna.... :lol:
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.09.19. 10:44:00

Kovbal88 írta:
Viszont Yamalt pihentetném. Helyette mehetne Ferran, ő ugyis eltiltott lesz hétvégén.
Ez nekem is eszembe jutott, teljesen adná magát a szitu, csak az a baj, hogy itt nagyon nem áll meg a "minden posztra legyen 2 azonos/hasonló képességű játékos" alaptézis. /Mondjuk nálunk sok más poszton sem sajnos/
Kapásból a támadópotenciálunk visszaesne az 50%-ára. Ezért nem fogja szerintem pihentetni, max az utolsó fél órára. Arra viszont muszáj lenne, az előző bajnokin is közel 100 percet nyomott, hétvégén meg Villarreal idegenben, szintén fontos meccs. Kijárna neki egy kis pihenő valóban.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Kovbal88
Entrenador del Barça

Peter írta:
2024.09.18. 21:12:23
davi10 írta:
A röhögős fej miatt nem tudom eldönteni, hogy komolyan mondod-e :D
Komolyan, komolyan és méginkább komolyan !!!!

Fati az első labdaérintésétől kezdve - amióta láttuk - engem "megvett".
Kívánnám neki és így magunknak is, hogy egyenesbe kerüljön a pályafutása.

Mosolynak szántam ez esetben a röhögős a fejet!
Fati engem is megvett, hihetetlen volt, ahogy beállt rögtön gólt szerzett, csak ennek már sajnos legalább három éve. Angliai kirándulását nem láttam, de előző évben mikor nálunk volt nem ment neki a játék.
Klasszis teljesítménnyel tudna előrukkolni, akkor azért vele jelentősen erősödnék. Remélem kap pár percet. Viszont Yamalt pihentetném. Helyette mehetne Ferran, ő ugyis eltiltott lesz hétvégén.
bence0330

2024.09.19. 09:03:56

Megnéztem a sajtótájékoztatót, a kérdés úgy szólt, amire válaszolt, hogy "Koundé (ő volt Flick előtt) azt mondta, hogy a cél az, hogy megnyerjék az összes sorozatot, egyetért?"

Erre ő kicsit meglepetten elvigyorodott, kinézett valakire, és megkérdezte, hogy Koundé tényleg ezt mondta? Hogy megnyerjük a BL-t? :D
Flick óvatosan válaszolt nagyon erre, egy szóval sem mondta, hogy meg tudjuk nyerni a BL-t, a lenti idézet full kamu, csak annyi volt, hogy versenyben kell lenni a legjobbakkal, meg a szokásos maszlag.

https://www.youtube.com/watch?v=JMOzv7Td1sQ 15:54, szerintem aranyos jelenet. :)

Ezekből a sajtótájékoztatókból ha valami kifejezetten érdekel, néha elolvasok 4-5 verziót különböző nyelveken, és általában egyik rosszabb, mint a másik, hozzáköltenek, elvesznek belőle.
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.09.19. 07:51:20

Nem látok benne semmi extrát, Xavi is pontosan ezeket mondta a BL-szezonok rajtján.
Ugyanannyi esélyünk van megnyerni, mint kiesni.
bence0330

2024.09.18. 21:18:44

Hát, ha ezt a kijelentést belül meg tudja oldani úgy, hogy ne érezzen senki extra tétet (azért szerintem mindenki érzi, hogy ettől a kerettől ez a Porto óta bőven a legnagyobb bravúr lenne...), akkor jó, villanyozza csak fel a játékosokat, és verje ki belőle a PTSD-t, legyen mindenkiben kellemes izgalom a BL-meccseken rettegés helyett.
Peter
Director del Fútbol

2024.09.18. 21:12:23

davi10 írta:
Komolyan, komolyan és méginkább komolyan !!!!

Fati az első labdaérintésétől kezdve - amióta láttuk - engem "megvett".
Kívánnám neki és így magunknak is, hogy egyenesbe kerüljön a pályafutása.

Mosolynak szántam ez esetben a röhögős a fejet!
davi10
Llegenda del Barça

🔵🔴 Hansi Flick: “We can win the Champions League”.

“Big clubs like Barça want to win titles and the Champions League is the best competition in the world”.

“We’re ready to play against the best”.

A próféta szóljon belőle. Nagyon kiváncsi leszek meddig jutunk idén, holnap kiderül megremegnek-e a lábak.
Peter írta:
2024.09.18. 20:15:38
soadroli írta:
2024.09.18. 15:17:27
Fati ott van a keretben!
Ezt örömmel olvastam.... :lol:
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Válasz küldése