Papírforma
Én nem tudom mi ment félre az 1.-25. perc között, remélem Flick megfejti, de azon kívül bőven jobbak voltunk.
A védelem nagyon rendben volt, Kounde-t kiemelném, mert ugyan mindenki jó volt, de Ő nagyon magára volt hagyva, Yamal feltűnően "lelazázta" a meccset, trükközgetett, kiosztott néhány hihetetlen labdát, de labda nélkül sokszor kb. sétalva nézte ahogy a Bayern támad.
Casado-t hetek óta dicsérem, ma is hatalmasat játszott. Még abban se vagyok biztos, hogy Gavi ki fogja szorítani a kezdőből. Fermin meg 2 assziszttal tért vissza a kezdőbe. Tartottam tőle, hogy hatra lesz vonva Casado mellé és Pedri megy feljebb, de szerencsére nem ez lett.
Raphinha-t már tenyleg nem lehet hova dicsérni, ekkora szintugrást talán Vini-től láttunk miután megérkezett Carlo. Hála Istennek az első volt, akit a tamadók közül lecserélt Flick, nagyon nagy melót rak bele minden meccsbe, nagyon kéne vigyázni rá, hogy ne pukkadjon ki.
Frenkie és Olmo is egész biztató, de a hollandnak mintha megkopott volna a sebessége. Nagyon kellettek már a visszatérők, talán a Real ellen valamelyikük már a kezdőbe is bekerül.
Pena-t is elbírtuk ma, de messze a leggyengébb pontja volt ma is a csapatnak. A védelemmel csomószor nem értették egymást egyszer Inigo még kicsit le is cseszte. Oda-vissza táncol, nem tudja eldönteni, hogy kijöjjön-e. Semmit nem mer fogni, mindent üt, de ez mondjuk talán jobb is így. Feltűnően nincs önbizalma, tőle nagyon tartok, hogy mit fog hozni a Real ellen.
Bayern meg semmi extra nem volt, 1-2 meccsen eddig nagyon kijött nekik a lépés, de ennyi. 3 BL meccs, 1 győzelem, 2 vereség.
Kane mesternégyes, az...