Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
barlacy
Jugador del Barça

2024.10.24. 20:44:58

Valamikor írtam a "labdaművészekről" ( Iniesta, Xavi, Messi Ronaldinho ).
Ma új jelentkező van a pályán ! Sőt többen is ! Úgy látom Yamal és Pedri már tagjai e "művészi"
társaságnak ! Jelentkezik Cubarsi,Casano ,és kéri a tagságát Raphina is ! Ott áll Fermin, és Kunde is az előszobában, ahogyan Araujo és Bernal is !!

Ezek a labdarúgók jövőnk zálogai Az edzőnk Guardiola óta a legjobbnak tűnik ! Így tovább !
Chino
Llegenda del Barça

2024.10.24. 19:51:39

andras953 írta:
2024.10.24. 17:39:16
Hazai pályán 40 % labdabirtoklással, 4:1 arányban győzni - ritkán esik meg, szerencse nélkül ez nem elvárható.
Tegnap az egyébként jobb játékosokból álló Bayern úgy kapott ki tőlünk, hogy az első félórában szó szerint a kapunkhoz szegezett bennünket, és csak a szerencsén és az elrontott utolsó passzaikon múlt, hogy nem kaptunk egy hármast a meccs elején tőlük.
Az első félórában nálunk sem volt a labda, nehéz ezt az időszakot utólag jó játéknak nevezni.
A legjobbkor jöttek Raphinha kontrából született remek góljai, melyekre a meccs képe alapján senki sem számított.
Ezek a váratlan gólok mentálisan megtörték a németek önbizalmát, lendületét, amelyen az egyébként minőségi négyes cseréjük sem tudott már - szerencsénkre - segíteni.
Jól és szerencsésen alakult tehát szerintem számunkra ez a meccs, megilleti a dícséret érte a fiúkat, ajnározás azonban talán még nem.
Én nem láttam ilyen első fél órát. A góljuk után összekaptuk magukat, ment a letámadás, sokszor még Kane-nek is vissza kellett jönnie a saját tizenhatosához, percekig volt 18-20 mezőnyjátékos a térfelükön (Lewandowski épp hogy mellément lövése, Yamal blokkolása Neuer passza stb. mind 18-30 között). Az utolsó 20 percben pedig ők is sokszor már a labdatartásra mentek, Neuer labdázgatott a belső védőkkel. Hiába volt nagyobb a labdabirtoklás, még a gólokat leszámítva is mi voltunk a veszélyesebbek. Talán Gnabrynak volt egy veszélyes helyről leadott lövése, de csúnyán mellélőtte.
Másrészt ha valami működik akkor változtassunk csak azért, hogy magasabb legyen a labdabirtoklás?

Ha a következő két meccset a Red Star és a Brest ellen behúzzuk már elég jól állhatunk az első 8 irányába. Erős a gólkülönbség a BVB, Atalanta, Benfica ellen ha 4 pontot hozunk, ami azért nem vállalhatatlan feladat, akkor 16-tal már jó eséllyel ott lehetünk.
Forca Barca!!!!
Peter
Director del Fútbol

2024.10.24. 18:36:59

andras953 írta:
Hazai pályán 40 % labdabirtoklással, 4:1 arányban győzni - ritkán esik meg, szerencse nélkül ez nem elvárható.
Azon túl, hogy kb az elmúlt 8 éven keresztül nem sokra jutottunk az alibi jellegű 50% feletti és ezer oldalpasszos "uraltuk a meccset" - fogalomzavaros és tévhitű - labdabirtoklással, létezik a hatékonyság fogalma, amiben korábban viszont éppen az ellenfeleink múltak bennünket felül és még a szerencse sem kellett nekik ehhez. (talán a miénkhez sem annyira, hogy ezt így kiemeljük - szerintem)

Elrontották az utolsó passzaikat? Talán többek között azért voltunk a pályán, hogy ne segítsük az ő fucijukat és lubickolásukat, picit sikerült belerondítanunk az elképzeléseikbe.

Minőségi négyes cseréjük? Lehet, talán, biztosan, de tegnap én nem ezt láttam.

Felülmúlta a csapat a várakozásokat (gránit tollával ékeskedek :D ), igen, de a kiugró sikerekhez ez elengedhetetlen, ahogy a kiugró sikerek is szerves részei egy egészséges fejlődési folyamatnak. (pofonok is azok, lesznek is igen, de anélkül szintén nem lesz fejlődés sem).

Mindezen az sem fog változtatni, ha a Real kicsit komolyabbat ütne rajtunk, mert ők a németeknél is magasabb minőségű ellenfél és a lépésről lépésre fejlődés fogalmi körén - lássuk be - egyelőre kívül esnek, főleg annak tükrében, hogy a tegnapi 4-1 után kicsit másképp törik most a fejüket, mintha fordított eredmény lett volna.
gránit írta:
2024.10.24. 13:32:45
A csapat tartása felülmúlta a várakozásaimat, f
Troym
Director del Fútbol

2024.10.24. 17:52:27

Jó meccs volt, nagyon örömteli az eredmény is, de remélem, ha neadjisten kikapunk a Madridtól, Dortmundtól mondjuk 3 góllal, akkor meg nem lesz megint a másik véglet a fórumon, mint pl a Monaco meccs után...

Flick nagyon jól dolgozik eddig, de nem csodatevő, csak egy kiváló szakember és ugyanúgy hibázhat, hibázni is fog, mint bárki más is. Pár hete még a Gamper barátságos meccs tapasztalatainak :D nem beépítése volt a kritika ellene..
andras953
Jugador del Barça

Tegnap az egyébként jobb játékosokból álló Bayern úgy kapott ki tőlünk, hogy az első félórában szó szerint a kapunkhoz szegezett bennünket, és csak a szerencsén és az elrontott utolsó passzaikon múlt, hogy nem kaptunk egy hármast a meccs elején tőlük.
Az első félórában nálunk sem volt a labda, nehéz ezt az időszakot utólag jó játéknak nevezni.
A legjobbkor jöttek Raphinha kontrából született remek góljai, melyekre a meccs képe alapján senki sem számított.
Ezek a váratlan gólok mentálisan megtörték a németek önbizalmát, lendületét, amelyen az egyébként minőségi négyes cseréjük sem tudott már - szerencsénkre - segíteni.
Jól és szerencsésen alakult tehát szerintem számunkra ez a meccs, megilleti a dícséret érte a fiúkat, ajnározás azonban talán még nem.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.10.24. 13:41:41

Barcaman1993 írta:
2024.10.24. 13:16:55
Szerintem linkeltem is ide.
Pont ez jutott tegnap az eszembe. Az a fizikálisan erős, és jól felkészített Flick féle Bayern találkozott a Covid évében azzal a Barcaval, ahol nem volt nagy hangsúly fektetve a fizikai felkészítésre.
Mintha egy jó szaftos ebéd mellől hívnál el focizni valakit egy profin felkészített ellen. :)
Nem akarok senkit megbántani, de lehet, hogy Flick jelenleg görbe tükröt mutat sok ember, köztük régebbi edzőink felé.
Persze rossz volt nézni, hogy Casado többször is lepattant Palhinharól. Szerintem csak igazolásokkal lehetne versenyképesebbé tenni a csapatot, amire azért szükség is lenne, pl. fizikálisan erős vkp-s igazolása, amellett, hogy tegnap mindenki jól teljesített, Casadot külön dícsértem.
Mindenesetre a taktikánk egyelőre a csapat erősségeit emeli ki, és nem a gyengeségeit, de ehhez szükség volt a változtatásra is, nem pedig nekimenni minden héten akár ezredszerre ugyanabban a formában, ami már előzőleg sem működött teljes mértékben.
A BL-ben pl. minden évben, azután csodálkoztunk(tak).
gránit
Director del Fútbol

2024.10.24. 13:32:45

Az ellenfelek szokásos fegyverével nyertünk. Jónéhányszor a Bayern feltolt védelme mögé tudtunk kerülni, és irgalom nélkül kihasználtuk ezeket a helyzeteket. Hibátlan indítások, hibátlan befejezések.

A másik kulcs az volt, hogy nem engedtük lőni a Bayernt. Ha kapunk öt kaput eltaláló lövést, akkor az öt bekapott gól. Fun fact: Pena az utóbbi 4 kapunkat eltaláló lövésből 4 gólt kapott. Két lesgólt bemákolt, a Sevilla ellen meg a Bayern ellen is. A hétvégén is nagyon fontos lesz, hogy ne hagyjuk lőni a Madridot.

A csapat tartása felülmúlta a várakozásaimat, főleg Casadó. Hihetetlen, hogy ilyen kevés lövésen tudtuk tartani a Bayernt. Csak így volt esélyünk a győzelemre, hogy a Bayern ne tudjon lőni, még egy Alaves- vagy Osasuna-szintű ellenfél ellen is ez a legfontosabb, négyből négyet, ötből ötöt is bekapnánk. De elképesztő módon szinte nulla lövésen tartjuk az ellenfeleket. A hétvégén is hasonló bravúrra lesz szükség. Elől pedig talán a világ legkomolyabb tűzerejével rendelkezünk.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2024.10.24. 13:27:48

Atlantis írta:
2024.10.24. 13:21:15
Azért arról is megemlékeznék, hogy Penya viszont rengeteget bizonytalankodott (nem megfogott labda, visszatáncolás miután kiindult, stb.), és nekem Baldé sem tűnt igazán magabiztosnak tegnap. Védekezésben sokszor megverték, eladott labdája sem egy volt, támadásban pedig az elfutása nem tudom 1nél többször bejött-e. Megnéztem a statisztikákat, hogy jól emlékszem-e és valóban: 0 megelőző szerelés, 0 tisztázás, 1 darab blokk, pedig sokszor támadtak az Ő oldalán is.
Valahogy egyelőre nem találja Balde azt a formáját amivel Albát kiszorította, Penya pedig egyelőre nem érzem, hogy rácáfolt volna Szczesny idehozatalára. :?
Azért nem volt ez annyira rossz. Baldé elég sok versenyfutást megnyert, Pena meg szemmel láthatóan komfort zónán kívül, de folyamatosan kijárt söprögetni, szinte végig sikerrel. Tavaly ezeket nem merte megcsinálni, és a megelőző felszabadítások hiánya miatt rengeteg gólt nyeltünk be. A meccs elején rögtön menteni kellett Kane elől. Nyilván van még hova fejlődni, de bőven vállalhatóan játszottak, mégha nem is tökéletesen.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Atlantis
Capitá del Barça

2024.10.24. 13:21:15

Nagyszerű győzelem volt a tegnapi, és ez nagyrészt Flick érdeme szerintem. Taktikailag szerintem nagyon kiegyenlített volt a meccs, és kicsit azt is éreztem, hogy sajnos kiütközik az, hogy két jó taktika néz szembe, és a Bayern egyénileg erősebb kerete döntő faktor lesz. Az első 30 percben a Bayern sokszor zavarba tudta hozni a védelmünket, később viszont kijött az, hogy a német edzőnk mennyire rendbe rakta fejben a srácokat. Nem zavarta meg őket az egyenlítő gól, nem estek össze. Vért ittak, az elejétől a végéig küzdöttek, csúsztak és ha kellett másztak a labdákért. Itt pedig kijött a különbség, hogy a túloldalon viszont Lewa gólja megtörte már a lendületet, a 3. kapott gól után pedig lélektanilag teljesen megzuhantak, míg nálunk hatalmasat nőtt az önbizalom.
Tény azért az is, hogy ehhez kellett Raphinha kiemelkedése a mezőnyből és saját magához képest is. Ennyire pontos és higgadt egy meccsen nem tudom volt-e már Barca mezben, mint tegnap. Pedri labdabiztossága is elképesztő volt, ahogyan minden szorult helyzetben meg tudta tartani szinte, elképesztően kellett az a higgadság ott középen.

Összességében a csapat kiváló benyomást keltett, főleg Raphinha, Pedri és Koundé emelkedett ki számomra. Yamal, Casadó és Cubarsi pedig a korukhoz és tapasztalatukhoz képest voltak igazán extrák.

Azért arról is megemlékeznék, hogy Penya viszont rengeteget bizonytalankodott (nem megfogott labda, visszatáncolás miután kiindult, stb.), és nekem Baldé sem tűnt igazán magabiztosnak tegnap. Védekezésben sokszor megverték, eladott labdája sem egy volt, támadásban pedig az elfutása nem tudom 1nél többször bejött-e. Megnéztem a statisztikákat, hogy jól emlékszem-e és valóban: 0 megelőző szerelés, 0 tisztázás, 1 darab blokk, pedig sokszor támadtak az Ő oldalán is.
Valahogy egyelőre nem találja Balde azt a formáját amivel Albát kiszorította, Penya pedig egyelőre nem érzem, hogy rácáfolt volna Szczesny idehozatalára. :?
Barcaman1993
Director del Fútbol

2024.10.24. 13:16:55

FcBarcelona1 írta:
2024.10.24. 13:06:09
https://barcauniversal.com/28-km-the-di ... vs-bayern/
28 megtett kilométer a különbség a 2 meccs között

25 év óta először nyertünk meccset ilyen alacsony labdabirtoklással a BL-ben (43%)
Most akkor mégis számít a fizikai felkészítés, amiben Valverde mester nem nagyon hitt a nyilatkozata alapján?
Lehet meccset nyerni úgy, hogy nem mi birtokoljuk többet a labdát? :)
Persze lehet, hogy csak a tegnapi meccs utáni öröm, vagy az idei 3,3 rúgott gól/meccs mondatja ilyen formában velem, vagy lehet, hogy tényleg szükség volt már a stílusunk megreformálására.
Rakitic nyilatkozta múltkor, hogy úgy érezték mindenkinél jobbak, ezért sokszor nem adtak bele mindent. Ha az a generáció így ment volna minden meccsen, pár BL trófeával többünk lenne most. Akkoriban azért tele voltunk zsenikkel.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.10.24. 13:06:09

https://barcauniversal.com/28-km-the-di ... vs-bayern/
28 megtett kilométer a különbség a 2 meccs között

25 év óta először nyertünk meccset ilyen alacsony labdabirtoklással a BL-ben (43%)
Most akkor mégis számít a fizikai felkészítés, amiben Valverde mester nem nagyon hitt a nyilatkozata alapján?
Lehet meccset nyerni úgy, hogy nem mi birtokoljuk többet a labdát? :)
Persze lehet, hogy csak a tegnapi meccs utáni öröm, vagy az idei 3,3 rúgott gól/meccs mondatja ilyen formában velem, vagy lehet, hogy tényleg szükség volt már a stílusunk megreformálására.
Nyiri81
Entrenador del Barça

2024.10.24. 11:15:06

bence0330 írta:
2024.10.24. 10:35:25
https://soccerfullmatch.com/uefa-champi ... 23#tab_ch2

Ha a highlightsra kattintasz, bármelyik link jó a 3 közül. (Ha felette a "TNT Sports"-ra, akkor teljes meccset is megnézheted, ha érdekelne, az ok.ru-s linkek kicsit jobbak mint a többi, félidőnként van feltéve)

Akármelyik is, a watch-ra kattints, ne a downloadra.
Hálám üldözni fog. Nagyon köszi
Csak is Puyol
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.10.24. 10:35:25

Nyiri81 írta:
2024.10.24. 10:29:44
Valakinek van valami jó összefoglaló videó linkje? YT- hulladék minőségű kamukkal van tele (némelyikben régi felvételekkel)
https://soccerfullmatch.com/uefa-champi ... 23#tab_ch2

Ha a highlightsra kattintasz, bármelyik link jó a 3 közül. (Ha felette a "TNT Sports"-ra, akkor teljes meccset is megnézheted, ha érdekelne, az ok.ru-s linkek kicsit jobbak mint a többi, félidőnként van feltéve)

Akármelyik is, a watch-ra kattints, ne a downloadra.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Nyiri81
Entrenador del Barça

2024.10.24. 10:29:44

Valakinek van valami jó összefoglaló videó linkje? YT- hulladék minőségű kamukkal van tele (némelyikben régi felvételekkel)
Csak is Puyol
bunga
Capitá del Barça

2024.10.24. 09:50:09

bunga írta:
2024.10.21. 11:51:18
Kétségtelen, hogy idegenben is a Bayern az esélyes. De ez Flick meccse lesz igazában. A Bayernről mindent tudnia kell. Nomeg a saját keretéről is. Tőle függ az összeállítás és a taktika és ezeken meccs közben is igazíthat. Miért ne produkálhatna egy jó kis meglepetést? De ha ez netán nem sikerülne, akkor se az edző fejét kellene követelni.
A Bayernen túl vagyunk - meg Flick is túl van. De vajjon az agyontájékozott szurkolóink mikor fogják elhinni, hogy a Barca új korszaka kezdődött és sok játékosunk a nemzetközi élvonalba tartozik?
gránit
Director del Fútbol

2024.10.24. 02:37:20

Penát leszámítva az egész csapat nagyon összeszedett volt. Casadó nagyon kellemes meglepetés volt ezen a meccsen. Nem hagytuk lőni őket, ez volt az egyik kulcs. Volt egy 15 perc, amikor ijesztően nyomott a Bayern, ezt követően viszont nem tudtak mit kezdeni velünk. Úgy tűnik, az a csapat alázza a másikat, ahol Flick az edző.

Nagyon fontos volt lélektanilag is, hogy a mumusunkat végre meg tudjuk verni, és elhiggyük, hogy a BL-ben is lehet keresnivalónk. Hosszú idők után végre újra nyugodt voltam akkor is, amikor nem nálunk volt a labda. A Bayern egyszerűen nem talált fogást. Koundé, Martinez, Cubarsí, Casadó tanárok voltak. Raphinha a rangadókon is rendre képes pluszt nyújtani, eddig aranylabdás szinten játszik ebben a szezonban. A Bayernre meg ráfért már ez a verés, főleg a rengeteg tiszteletlen kijelentésük után, remélem, a Liverpoolt is rövidesen kitömjük.
vidra
Entrenador del Barça

2024.10.24. 00:34:46

Ez egyértelműen az egyéni teljesítmények Barcelonája volt. Persze mindenki jól játszott, de közel sem volt egy olyan gépezet, mint egy Guardiola csapat, vagy akár az ellenfél. Nem lehet kivenni a képletből Raphi-t, mert most ő írta a képletet. Egy ilyen csapatnál mindig meg van a kockázat, hogy mi van ha kiesik valaki...Reméljük, hogy akkor majd valaki más jól játszik.
Asensi
Jugador del Barça

2024.10.23. 23:37:02

Rdinho10 írta:
2024.10.23. 23:14:21
Parades meccs,teljesitmenyek.Bravoo!
Viszont a real ellen hiba lenne ilyen feltolt vedelemmel menni,remelem Flick is igy gondolja:D
Örülök a győzelemnek.
Kb. értelmetlen minden mondat, ami úgy kezdődik, hogy ha. Mégis gondoljatok bele, ha ma nem Raphinha játszik, hanem pl. Ferran Torres, akkor nincs 4-1, de lehet hogy győzelem sincs. Ezzel nem Ferran Torrest akarom bántani, hanem azt mondom, hogy ezt a meccset egy ember produkciója döntötte el a javunkra. Ezért azt mondom, hogy van ok örülni, de a következő meccsek (nem csak a Classico) nincsenek megnyerve még, és Raphinha sem lő mindig egy hármast.
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.10.23. 23:36:41

ElBartimaeus írta:
2024.10.23. 22:58:51
Raphi tanári, de Yamal és Pedri az, akit egyszerűen öröm nézni, folyamatosan hozzák a gyönyörű, könnyed cseleket, játékosságot, ami annyira jellemző volt a Barcára és mégis kezdett eltűnni.
Feltűnően sok volt a könnyed és látványos csel, sokkal több, mint egy-egy bajnoki meccsen. És végig azt éreztem, hogy ezek nem öncélúak, hanem a Bayern szempontjából iszonyúan demoralizálóak lehettek, hozzájárulhattak az önbizalmuk elveszítéséhez.
Az első gólnál attól féltem, hogy Raphinha elizgulja a ziccert, laposan fog lőni és a labda elakad a kapusban, de meg merte csinálni a cselt, ahogyan a másik két góljánál is volt türelme kivárni a legjobb pillanatot, tökéletes volt.
bence0330

2024.10.23. 23:30:39

davi10 írta:
2024.10.23. 23:23:26
Kane mesternégyes, az...
Nagyot tévedtem. Bár az első pár perc alapján ez lehetett volna másképp is, annyi idő alatt lőtt két gólt, amiből egyik pár centis les volt. Van az az alternatív univerzum, ahol 4-el végez, de szerencsére Flick nem foglalkozott ezzel. Ha ott szétesünk, ami a szerintem azért jogos PTSD-s félelmem volt, valahol 4 körül állt volna meg.

De Flick alatt nem esik szét a Barca. Lehet, hogy a PTSD-t egy időre kigyógyítja sok drukkerből, belőlem is. :)
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
davi10
Llegenda del Barça

2024.10.23. 23:23:26

Papírforma :mrgreen:

Én nem tudom mi ment félre az 1.-25. perc között, remélem Flick megfejti, de azon kívül bőven jobbak voltunk.
A védelem nagyon rendben volt, Kounde-t kiemelném, mert ugyan mindenki jó volt, de Ő nagyon magára volt hagyva, Yamal feltűnően "lelazázta" a meccset, trükközgetett, kiosztott néhány hihetetlen labdát, de labda nélkül sokszor kb. sétalva nézte ahogy a Bayern támad.

Casado-t hetek óta dicsérem, ma is hatalmasat játszott. Még abban se vagyok biztos, hogy Gavi ki fogja szorítani a kezdőből. Fermin meg 2 assziszttal tért vissza a kezdőbe. Tartottam tőle, hogy hatra lesz vonva Casado mellé és Pedri megy feljebb, de szerencsére nem ez lett.

Raphinha-t már tenyleg nem lehet hova dicsérni, ekkora szintugrást talán Vini-től láttunk miután megérkezett Carlo. Hála Istennek az első volt, akit a tamadók közül lecserélt Flick, nagyon nagy melót rak bele minden meccsbe, nagyon kéne vigyázni rá, hogy ne pukkadjon ki.

Frenkie és Olmo is egész biztató, de a hollandnak mintha megkopott volna a sebessége. Nagyon kellettek már a visszatérők, talán a Real ellen valamelyikük már a kezdőbe is bekerül.

Pena-t is elbírtuk ma, de messze a leggyengébb pontja volt ma is a csapatnak. A védelemmel csomószor nem értették egymást egyszer Inigo még kicsit le is cseszte. Oda-vissza táncol, nem tudja eldönteni, hogy kijöjjön-e. Semmit nem mer fogni, mindent üt, de ez mondjuk talán jobb is így. Feltűnően nincs önbizalma, tőle nagyon tartok, hogy mit fog hozni a Real ellen.

Bayern meg semmi extra nem volt, 1-2 meccsen eddig nagyon kijött nekik a lépés, de ennyi. 3 BL meccs, 1 győzelem, 2 vereség.
Kane mesternégyes, az...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Rdinho10
Capitá del Barça

2024.10.23. 23:14:21

Parades meccs,teljesitmenyek.Bravoo!
Viszont a real ellen hiba lenne ilyen feltolt vedelemmel menni,remelem Flick is igy gondolja:D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2024.10.23. 23:07:47

Sokkoló adat, miszerint utoljára 2015-ben(!!!) sikerült egyáltalán előnyt szerezni meccs közben a Bayern ellen. Azóta:
2-8
0-3
0-3
0-2
0-3

Az előtte lévő botrányokat, mint a PSG elleni 4-0, Róma, Anfield stb nem is sorolva..

Hihetetlenül kellett ez a teljesítmény és eredmény a srácoknak, nem szabad elszállni magunktól és BL trófeát kiáltani, de talán áttört az átok, és ezentúl nem remegő lábbal kiállva, csókolommal kell köszönni egy Bayernnek, hanem joggal hihetik hogy egy jó napot kifogva van keresnivalójuk. =D> =D>
bence0330

2024.10.23. 23:06:10

Hihetetlen volt, amit láttunk. Szerencsére hatalmasat tévedtem, azt hittem, törlőrongyok leszünk. Alighanem ez az első komoly lépés afelé, hogy ténylegesen mindenki féljen tőlünk, felkerültünk megint a felső polcra hivatalosan.

Oké, hogy Alavesek ellen rendre a 60. percre már felhozó cseréket tudunk megejteni, mert rég vége a meccsnek, de egy BM ellen? :O

Kb az összes játékosunkról szuperlatívuszokban lehet csak beszélni. Cubarsi, de főleg Inigo valami szenzációs volt, imádom annak az embernek a mentalitását, ott veri a mellét minden jó megmozdulása után. Koundé világklasszis, Baldé ma szenzációsan védekezett, Pedri varázsolt, Casadó a legmagasabb szinten is jól kullancskodott, Yamalnak nem ez volt élete meccse, de így is volt egy két hatalmas megmozdulása. Fermín is ihletett volt. Lewy ma nem volt éles, de egy gólt csak összehozott. Raphinha meg idén és jelenleg a világ alighanem legjobb játékosa. 2. mesterhármas... Kínos, hová pazaroltuk két évig, jajj, de jó, hogy végre világklasszis edző jött ide.

És hát Flick. Ő meg alighanem ebben a pillanatban a legjobb edző Európában. Tényleg nem értem, hová pazarolta a karrierjét, igazából alig volt néhány évet klubedző, és már 60 éves lesz.

De két dolog mindennél durvább. 1: senki nem remegett 2: egy ennyire szűk kerettel egyszerűen fizikálisan jobban bírtuk ezt az amúgy elég nagy iramú meccset. Flick az Osasuna óta elképesztően jól találta meg a rotáció ritmusát, és ilyenkor jön jól, hogy félidők alatt bucira verünk minden második csapatot aki szembejön, utána meg pihenünk. Majd másfél évtizede a legfiatalabb csapattal hoztuk le mindezt. Hihetetlen.

Nagy élmény volt nézni megint, mint kb egész évben. Köszi Flick!

És akkor arra is választ kaptunk, hogy egyszeri kiállításos fiaskó volt az a Monaco elleni, vagy sem. Alighanem csak az volt. Kár lehet még érte. A továbbjutás igazából már majdnem biztos, 9. helyen vagyunk, mehetünk a legjobb nyolcért, de ha nem jön össze a legjobb 16 sem lenne tragikus.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.10.23. 23:08:34-kor.
Olcha
Jugador del Barça

2024.10.23. 23:05:24

Ennyit mondok: FLICKI FLACKA FLICKI FLACKA FLICKI FLACKA FLICKI FLACKA.

A meccs előtt én csak csendben megraktam hendivel a szeretett csapatunkat. Értem, hogy van papíron erősebb és stb.. viszont a tendencia amit a német mutat a kispadon az elképesztő. Ez az ember TUD. Mérnöki precizitással rakja össze a játékot, iszonyatosan jól elemez (+ taktikailag flexibilis) és látszik rajta, hogy az EQ-ja sem alacsony.

Az előszezonban azt mondta, hogy a fiatalok elképesztőek: látta amit látnia kell -> ezt csak a műértők veszik észre. (Hiába mutatod egy olyan embernek a Mona Lisa-t aki nem értékeli a művészetet.)

Messzemenő következtetéseket nem is vonnék le, maradjunk a jelenben: BRUTÁLIS amit művelünk -> ÍGY TOVÁBB.
Válasz küldése