Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hihetetlen, mik maradnak ki...
Azért a Zvezda eléggé a kapu előtt van, nehéz úgy direkt focit játszani...Messa írta: ↑2024.11.06. 21:55:14Gavi kint maradt melegíteni, akkor lehet hogy jönni is fog a félidőben.
Martin szegény nagyon gyenge, még az Zvezdába se férne be szerintem. Teljesen idegen test, én benne semmi potenciált nem látok. Flick talán a fizikumában lát valamit, nem tudom, magas, viszonylag erős, bár gyorsnak nem gyors, és meglepő, de Masiás létére nincs túl jó barátságban a labdával.
De Jong nagyon be van lassulva, a Flick féle direkt focihoz nem passzol túlzottan a komótos megfontolt játéka, de adjunk még neki időt, biztos hogy nem ez a legjobb formája.
A második gólunk jókor jött, pont kezdték elhinni, hogy van keresnivalójuk.
Fati remélem kap legalább fél órát.
Nyilván nem egy Zvezda ellen fog maximumon pörögni a csapat, fõleg nem ilyen október után. Lehet, hogy eleve egy türelmesebb, stabilabb játékot is kért tõle Flick. Kicsit ki kell fárasztani a szerbeket, majd az utolsó percet meg lehet nyomni friss emberekkel.
Fatit kinek a helyére? Szerintem egyik támadónk sem brillírozik, viszont mind olyan, hogy a közepes szintjük is bőven elég gólokhoz. Én is pihentetném őket, láthatóan fáradtak kicsit mindhárman, nem olyan élesek, de nem tudom, melyiket hoznám le Fatiért 1 gólos előnyben, főleg, hogy védekezésben is elég gyenge.