Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha már ekkora statfanokba megyünk át:
Xg: 2.32 vs 0.5Troym írta: ↑2024.11.30. 17:34:17Kérlek mutasd meg hol írtam ezt.pep71 írta: ↑2024.11.30. 17:18:41Nem értem miért kell azt mondani h a Las palmas huu de jó volt..a celta és a sociedad jobb volt mint a barca, több helyzetük volt, jobban jatszottak es akartak is játszani. Viszont ez a las palmasra ma abszolút nem igaz. Mazlival találtak két gólt, aztán csalták a focit, a barca meg kihagyott 3-4 ziccert.
Komolyan.
Egyetlen szóval nem írtam, hogy hú de jók voltak.
Azt írtam, hogy gyatrák voltunk és ótvarul játszottunk, ezeket tartom is.
Minden csapatrészben alulteljesítettünk, ehhez képest pont te írod
"Les, szabálytalanság, védés, ezekben igen. A többiben mind jobb volt a barca."
Mi az a többi? Több bedobásunk volt? Meddő passzolgatás középen kevés mozgással? Észrevehetetlen támadók?
Lehet így is véleményezni, de úgy is, hogy nekik a nagyobb csapatok ellen csak így lehet keresnivalójuk. Erre pedig a nagyobb csapatnak úgy illene (kellene) reagálnia, hogy előveszi azt a tudását, amiért nagyobb (jobb) és a saját akaratát rákényszeríttve egyszerűen felülkerekedik.
Kérlek mutasd meg hol írtam ezt.pep71 írta: ↑2024.11.30. 17:18:41Nem értem miért kell azt mondani h a Las palmas huu de jó volt..a celta és a sociedad jobb volt mint a barca, több helyzetük volt, jobban jatszottak es akartak is játszani. Viszont ez a las palmasra ma abszolút nem igaz. Mazlival találtak két gólt, aztán csalták a focit, a barca meg kihagyott 3-4 ziccert.
Nem értem miért kell azt mondani h a Las palmas huu de jó volt..a celta és a sociedad jobb volt mint a barca, több helyzetük volt, jobban jatszottak es akartak is játszani. Viszont ez a las palmasra ma abszolút nem igaz. Mazlival találtak két gólt, aztán csalták a focit, a barca meg kihagyott 3-4 ziccert.
Meg mondjuk több gólt rúgtak, mint mi.
Les, szabálytalanság, védés, ezekben igen. A többiben mind jobb volt a barca.

Van néhány fiatal, de Gerard Martinon kívül senkit nem lehet éretlennek vagy tapasztalatlannak mondani. Cubarsí végigjátszotta az EB-t, Fermin az olimpiát, Pedri és Gavi a meccseik számát tekintve szinte már veteránnak számít.
1: igen, a mozgások jók voltak, de balszerencsénkre Pedri téli álmot aludt sajnos, és Casado is maga alatt focizott, a sárgái sem voltak véletlenek, 1-1 tizedmásodperccel később döntött rendre, elcsúszott sokszor. De volt benne potenciál, tetszett ahogy forogtak, csak most (még) nem volt foganatja. Mondjuk ha Yamal felépül, 3-an nem sűrűn lesznek a pályán.culinho írta: ↑2024.11.25. 08:47:06Ezt a meccset csak magunknak köszönhetjük, de hiszem, hogy megtanulják Flick alatt ezeket a helyzeteket kezelni. Sok a fiatal, érni fognak még.
Eredménytől függetlenül pár észrevétel:
1/ Nagyon jól néz ki a Gavi-Pedri-Cassado középpálya. Rendkívül mozgékonyak, nagyon érzik egymást, igazán ígéretesek.
2/ Látok összefüggést az eredmény és Yamal hiánya között. Raphi jó volt a jobb oldalon is, de a bal oldalon Olmo nem tudott jó teljesítményt hozni, neki bent a helye. Így kissé egyoldalasak voltunk, nem helyeztünk akkora nyomást a védelmükre, mint Yamallal.
3/ Ami aggaszt, hogy kevés volt a les a Celtától. Most odafigyelt Gerard, nem ezen múlt. Az ellenfél odafigyelt a kiugratásaira, több méterrel a védővonal mögül indultak be, így ritkán tudtunk lesre állítani. Nem jó, ha ilyen hamar megtalálják az ellenszert, más csapatok is átvehetik.