Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez mekkora igazságtalanság. Egész nyáron azt kellett olvasnom hogy Frenkie amíg sérült volt addig jobb eredményeket hozott a csapat tavaly, és ez a legnagyobb bizonyíték arra, hogy jobb a csapat nélküle.bence0330 írta: ↑2024.11.30. 22:06:08Amúgy sok dolgot nem értettem ma Flick cseréiben.
- Frenkie. Miután bement, kvázi nem volt helyzetünk, de gólt azért kaptunk.
- Torre magasan verte Fermínt, és ő ment le
- Ferrán
- Olmo - ez a legfurább. Mi történhetett, hogy rossz helyzetben nem küldjük be? (Szerk: Flick közben mondta, hogy nem 100%-os fizikálisan (mily meglepő), de akkor meg mit keresett a cserepadon.)
Ami nagyon feltűnt (nyilván ez nem Flickhez), hogy bár Gavi már most sem rossz, nincs meg a kémia. Nagyok a területek Pedri és közte, illetve köztük és a védelmi vonal mögött - ezt Casado egész szezonban letisztultan, sallangmentesen hozta. Nyilván ez nem akkora csoda, az elején köztük sem volt ez meg, de összeszoktak, Gavi meg most tért vissza.
Nem tudom, nem érett-e meg az idő felhozni még egy gyereket. Primet méltatták sokan, nem nézek B-t, látom stabil alapkezdő, és nem érdekel, ha a B amúgy nem tud kiállni, nem ők a prioritás. Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy akár Pedrit, akár Casadót vesszük ki, tehát ha nem együtt pivotok, összeomlik a rendszer. Gavi so-so, de egyelőre kezdőként nem elég, Frenkie meg egyenesen horror. Ergo nincs alternatíva.
Nincs komoly gond a kerettel, amit igazolhat a Bayern és a RM-is!FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 19:22:54Ez van. Rettenetesen játszottunk.
Remélem, most már objektívebb lesz a hozzászólás a keretünkhöz.
Ebből nem lehet várat építeni, csoda, hogy eddig ment.
Nincs veszve semmi, továbbra sem úszott el a bajnokság, remélem felépülnek lassan a játékosok, kijövünk a gödörből.
Szerintem belefér, ha valaki azt is megjegyzi, hogy ótvar volt a Las Palmas fetrengése, és a bíró hozzáállása a meccshez.
Lehet nem azon kellene fáradozni, hogy az USA-ba vigyék a meccseket, hanem emelni kellene a bajnokság színvonalán, nem lehúzni.
Az ellenfél szemszögéből mázli avagy bravúr????
Ha már ekkora statfanokba megyünk át:
Xg: 2.32 vs 0.5Troym írta: ↑2024.11.30. 17:34:17Kérlek mutasd meg hol írtam ezt.pep71 írta: ↑2024.11.30. 17:18:41Nem értem miért kell azt mondani h a Las palmas huu de jó volt..a celta és a sociedad jobb volt mint a barca, több helyzetük volt, jobban jatszottak es akartak is játszani. Viszont ez a las palmasra ma abszolút nem igaz. Mazlival találtak két gólt, aztán csalták a focit, a barca meg kihagyott 3-4 ziccert.
Komolyan.
Egyetlen szóval nem írtam, hogy hú de jók voltak.
Azt írtam, hogy gyatrák voltunk és ótvarul játszottunk, ezeket tartom is.
Minden csapatrészben alulteljesítettünk, ehhez képest pont te írod
"Les, szabálytalanság, védés, ezekben igen. A többiben mind jobb volt a barca."
Mi az a többi? Több bedobásunk volt? Meddő passzolgatás középen kevés mozgással? Észrevehetetlen támadók?
Lehet így is véleményezni, de úgy is, hogy nekik a nagyobb csapatok ellen csak így lehet keresnivalójuk. Erre pedig a nagyobb csapatnak úgy illene (kellene) reagálnia, hogy előveszi azt a tudását, amiért nagyobb (jobb) és a saját akaratát rákényszeríttve egyszerűen felülkerekedik.
Kérlek mutasd meg hol írtam ezt.pep71 írta: ↑2024.11.30. 17:18:41Nem értem miért kell azt mondani h a Las palmas huu de jó volt..a celta és a sociedad jobb volt mint a barca, több helyzetük volt, jobban jatszottak es akartak is játszani. Viszont ez a las palmasra ma abszolút nem igaz. Mazlival találtak két gólt, aztán csalták a focit, a barca meg kihagyott 3-4 ziccert.
Nem értem miért kell azt mondani h a Las palmas huu de jó volt..a celta és a sociedad jobb volt mint a barca, több helyzetük volt, jobban jatszottak es akartak is játszani. Viszont ez a las palmasra ma abszolút nem igaz. Mazlival találtak két gólt, aztán csalták a focit, a barca meg kihagyott 3-4 ziccert.
Meg mondjuk több gólt rúgtak, mint mi.
Les, szabálytalanság, védés, ezekben igen. A többiben mind jobb volt a barca.