2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Most kifizetődő ez a csoport jó helyezés, lényegében 1.5 hónapunk van most kicsit összerendeződni, pihentetni és rendberakni a csapatot minden szempontból. Ha ezt sikerül abszolválni, tavaszra formába lendülni akkor sokmindenre képes lehet ez a csapat a BL-ben, plusz addigra látjuk hogy mi az ami prioritást élvez, ha hozzuk a pontjainkat a bajnokságban félgőzzel de a RM nem hullajt pontot akkor a Bl-t nagyon meg kell nyomni.dingdong írta: ↑2025.01.31. 12:51:57Ha azt a focinkat hozzuk amit szoktunk/tudunk a nagyok ellen akkor nem lehet gond. Dembele ur belejott mostanaban a kis csapatok ellen de futoversenyt jatszhat Baldeval mert o is megtalalta a formajat.
Az mókás lenne ha megkapnánk a monacot es zsinorban harmadszor kikapunk (persze ez csak vicc mert itt oda vissza vago van)
Real szerintem gond nelkul elkaszálja a cityt oda-vissza. Rajtuk kivul talan meg a Juve szorulhat meg.
Tebas majd ír egy szép levelet, hogy azt a PSG golyót kicsit melegítsék meg előre.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.31. 12:43:59Ha lehetne, akkor a Monaco/Benfica-Dortmund/AstonVilla/Lille ágat kérném.Egy potenciális PSG majd Atalanta ellen azért kicsit keményebb lenne.
Szívesen, még szoknunk kell ezt az új formátumotmenczel írta: ↑2025.01.31. 11:24:34Köszönöm a pontosítást. Így érthetőbb egy fokkal!MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.31. 11:01:10Ilyen szempontból mindegy hogy elsők vagy másodikok lettünk, mert az első és második helyezettet egyenlően rangsorolják:
Kiemelve, az első és második helyezett külön ágra kerül ezért csak a döntőben találkozhatnak, illetve az első és második helyezett minden egyes visszavágót otthon játszhat.
A fontos az volt hogy legalább a második helyezés meglegyen, anyagiakban ki volt emelve hogy az első helyezett kap 10millió euró bónuszt, de a második helyezés sem kap sokkal kevesebbet(a különbséget leginkább a győztes €2.1m -döntetlen €700K, - elveszített meccsenkénti pénz aránya adja), ha így lett volna akkor a Liverpool nem adta volna le a meccset, 10milliós különbség azért nekik sem kevés.
Köszönöm a pontosítást. Így érthetőbb egy fokkal!MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.31. 11:01:10Ilyen szempontból mindegy hogy elsők vagy másodikok lettünk, mert az első és második helyezettet egyenlően rangsorolják:
Kiemelve, az első és második helyezett külön ágra kerül ezért csak a döntőben találkozhatnak, illetve az első és második helyezett minden egyes visszavágót otthon játszhat.
A fontos az volt hogy legalább a második helyezés meglegyen, anyagiakban ki volt emelve hogy az első helyezett kap 10millió euró bónuszt, de a második helyezés sem kap sokkal kevesebbet(a különbséget leginkább a győztes €2.1m -döntetlen €700K, - elveszített meccsenkénti pénz aránya adja), ha így lett volna akkor a Liverpool nem adta volna le a meccset, 10milliós különbség azért nekik sem kevés.
Ilyen szempontból mindegy hogy elsők vagy másodikok lettünk, mert az első és második helyezettet egyenlően rangsorolják:menczel írta: ↑2025.01.31. 10:38:30Ha ez igaz, akkor az megválaszolna egy nagy rejtélyt. Ha csak nem volt rosszul fordítva a főoldali cikk, akkor FELTŰNŐEN sokszor mondta Flick meccs előtt, hogy cél a második hely. Abszolút illogikusnak tűnt abban a pillanatban, hisz akkor még volt esély első helyre, sőt ha jól gondolom már akkor tudott volt az is, hogy a Liverpool utazó keretébe se került A csapatos ember.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.30. 21:49:18
De azért egy PSG-Aston Villa legnehezebb forgatókönyvvel sem szomorkodhatnánk, mert a Bayern-RM-City-Arsenal-Inter négyest fixen elkerüljük, és max az egyikükkel találkoznánk az elődöntőben, a Liverpoollal meg csak a döntőben.
Keverjük-e a kártyát ilyen profin?
Ha ez igaz, akkor az megválaszolna egy nagy rejtélyt. Ha csak nem volt rosszul fordítva a főoldali cikk, akkor FELTŰNŐEN sokszor mondta Flick meccs előtt, hogy cél a második hely. Abszolút illogikusnak tűnt abban a pillanatban, hisz akkor még volt esély első helyre, sőt ha jól gondolom már akkor tudott volt az is, hogy a Liverpool utazó keretébe se került A csapatos ember.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.30. 21:49:18
De azért egy PSG-Aston Villa legnehezebb forgatókönyvvel sem szomorkodhatnánk, mert a Bayern-RM-City-Arsenal-Inter négyest fixen elkerüljük, és max az egyikükkel találkoznánk az elődöntőben, a Liverpoollal meg csak a döntőben.
Igen oda-visszavágósak, Február 11-19 között lesznek és holnap délben lesz a sorsolás.csababarca írta: ↑2025.01.30. 20:53:44Remek BL "őszt" toltunk, a várakozásaimat felülmúlva teljesítettünk, jár a pacsi.
Második helyet merész kijelentésnek gondoltam volna az elején, pláne, hogy vereséggel kezdtünk.
De sok csapat mélyen alulteljesített, akiket oda gondoltunk, mi meg tettük a dolgunkat, és hoztuk a pontokat, emellett remek és élvezetes meccseket játszottunk.
Remélem ez a forma kitart a tavaszi BL időszakra is, mert én látok potenciált a csapatban most ebben a sorozatban.
Sajnos a bajnokságban valahogy nem megy.
btw, a playoff meccsek már oda-visszavágósak ugye?
Ez nem igaz, hogy 3 hete egészséges Araujo. Konkrétan a Dortmund elleni meccsen (de. 11.) már a padon ült, azaz bevethető volt, január elején a Barbastro ellen végig játszott, azaz lassan két hónapja teljes értékű munkát végez a csapattal. Nekem ugyanaz a bajom vele, hogy nem érzi a Flick-féle lestaktikát. Mintha nem bízna abban, hogy ezt sikeresen megcsinálhatják hátul, emiatt sokszor inkább a védő előtt akar maradni, hogy erőből majd megoldja. Ezzel csak az a gond, hogy egy lendületben lévő játékost még ő sem tud álló helyzetből utolérni, amit bizonyított már nemegyszer. Ha ezt levetkőzi a legjobb védőnk lehet, ha nem Flick újra az Inigo-Cubarsi kettőssel fog kezdeni.Troym írta: ↑2025.01.30. 15:19:563 hónapja kettesével kapjuk a gólokat és 3 hete egészséges Araujo, 2 hete játszik, így nem gondolom őt a probléma gyökerének. Cubarsinak lassan nincs jó meccse, de mindig más védők vannak elővéve a kapott gólokért, Inigoról ugyanúgy kaptuk a gólokat, szóval nem értem miért van kipécézve pont az uru. Nem tudom mire vélni ezt az Inigo-Cubarsi milyen jó becsípődést, mert semmi nem mutatja, vagy támasztja alá.
Nincs kipécézve, pláne nem a probléma gyökere.Troym írta: ↑2025.01.30. 15:19:563 hónapja kettesével kapjuk a gólokat és 3 hete egészséges Araujo, 2 hete játszik, így nem gondolom őt a probléma gyökerének. Cubarsinak lassan nincs jó meccse, de mindig más védők vannak elővéve a kapott gólokért, Inigoról ugyanúgy kaptuk a gólokat, szóval nem értem miért van kipécézve pont az uru.bence0330 írta: ↑2025.01.30. 14:57:45Én jelenleg Araujón aggódom a legjobban, hiába kivételesen nagy védő, jelenleg még nagyon nem találja a helyét. Rendre beragad, aztán folyamatosan integet, aminek évek óta semmi értelme, de cserébe közben vissza sem ér. Illetve a gyorsvonati sebessége nincs meg, remélem ez csak azért, mert szép lassan jön majd vissza. Remélem gyorsan beillesztjük ebbe a Flick féle fociba, mert jelenleg sajna nem üti meg Inigo szintjét (amit ebben a szisztémában nyújt, nem az egyénit).
3 hónapja kettesével kapjuk a gólokat és 3 hete egészséges Araujo, 2 hete játszik, így nem gondolom őt a probléma gyökerének. Cubarsinak lassan nincs jó meccse, de mindig más védők vannak elővéve a kapott gólokért, Inigoról ugyanúgy kaptuk a gólokat, szóval nem értem miért van kipécézve pont az uru. Nem tudom mire vélni ezt az Inigo-Cubarsi milyen jó becsípődést, mert semmi nem mutatja, vagy támasztja alá.bence0330 írta: ↑2025.01.30. 14:57:45Én jelenleg Araujón aggódom a legjobban, hiába kivételesen nagy védő, jelenleg még nagyon nem találja a helyét. Rendre beragad, aztán folyamatosan integet, aminek évek óta semmi értelme, de cserébe közben vissza sem ér. Illetve a gyorsvonati sebessége nincs meg, remélem ez csak azért, mert szép lassan jön majd vissza. Remélem gyorsan beillesztjük ebbe a Flick féle fociba, mert jelenleg sajna nem üti meg Inigo szintjét (amit ebben a szisztémában nyújt, nem az egyénit).
Hát, az meglepő, mindenhol magasra értékelték, a főolali cikk szerint is ő emelkedett ki Yamal mellett, ha leveszed a szögletet, 4 nagy helyzetet alakított ki, Yamal bevágta belőle, Lewy meg pl. belebotlott a labdába. Kevesebbet ért labdához, de hát ez a meccs ilyen volt, mindenki kevesebbet ért a labdához. Amikor viszont nála volt, ha rontott is 1-2-szer, legtöbbször kialakított belőle egy helyzetet. Ennél sokkal többet nem tehetett, ő maga jó labdát egyszer sem kapott kiugratáskor, pedig hát pörgött ott elöl leshatáron végig, ahogy szokott. Többször volt olyan, hogy a saját 16-osánál szerelt úgy, hogy pár másodperccel korábban még az ellenfél térfelén volt. Két gólpassz mellett kihajtotta megint (hasznosan) a belét is. Amit csinál mezőnyben, a gólpontokat nem figyelve, azt Valverde szokta csinálni, csak neki egyedül ez a dolga, így gólpontok nélkül. Nem volt krémek-krémje meccse, de elég erős teljesítmény volt.Chino írta: ↑2025.01.30. 13:58:23Sok szempontból nagyon ambivalens volt a tegnapi meccs. Egy két kivételtől eltekintve pont azok a játékosok voltak gyengék, akik nem voltak benne a rotációban. Koundé nem tudom mikor játszott idén ennyire gyengén, ennyi hibával. Előrejátékban nulla, de az még nem olyan nagy gond, védekezésben rossz volt nézni. Amekkora területeket hagyott és amennyiszer lemaradt az emberéről attól sírni lehetetti. Az olaszok elvett góljánál is amit csinált a hajamat téptem.
Raphinha szintén zenész. Ha az a két assist nem lenne a statjában, szinte azt se tudnánk, hogy a pályán volt. A második félidőben már javult valamit, de ott is inkább a pontrúgásaival láttatta magát.
Igazából első helyezettként is ugyanazt kaphatjuk mint másodikként, mivel az első 2 helyezett ami külön prioritást élvez, szóval jelenleg a Liverpool is ugyanúgy kaphatja a PSG-t mint mi(napersze a PSG-nek a Brest/Monaco egyikét még el kell ehhez verni hogy egyáltalán a nyolcaddöntőbe legyenek).Saviola írta: ↑2025.01.30. 08:18:51Kár a meccsért, meg az első helyért, azért egy PSG lehet búcsúztat, erős a keretük, Mr. Playstation is nagy formában van, lennének gondjaink.
Tegnap az első félidőben fogalmunk nem volt, milyen rendezvényen vagyunk, ott a VAR (jogosan), illetve TEK bravúrja mentett meg minket a kapott góltól, ezzel szemben max. helyzetecskéink voltak, ami majdnem gálakezdővel, otthon, nem egy jó jel.
Másodikban viszont látványosan feljavultunk, de sikerült kétszer visszahozni meccsbe az Atalantát. Ha Lewa nem bénázza el 1-0-nál, szerintem behúzzuk.
A két félidő tekintetében igazságos a döntetlen egy jól szervezett csapat ellen.
A lengyel kapus a második gólban vastagon benne volt, borzasztóan lassú, ami pozitívum nála, hogy gyorsan indítja a támadásokat 1-1 kontraesély alkalmával, de kb. ennyi.
Visca!![]()
Az az 1 kupa meccs már nem oszt nem szoroz, mivel az elődöntő odavágója február vége, a visszavágó viszont már csak áprilisban lesz:bence0330 írta: ↑2025.01.30. 01:18:01No, hát lesz egy egészen nyugis februárunk így, ha még a kupából is sikerülne kiesni, akkor pláne.. Bár a Valencia erre sok esélyt nem ad majd. Ki gondolta volna ezt a Monaco meccs után. Le a kalappal Flick és a srácok előtt, parádés menetelés volt, egy nem is gyenge sorsolás ellenére. Reménykedjünk, hogy megússzuk a PSG-t, mert az elég lutri lenne, plusz elég peches a 2. helyről.
Feltetelezes a google segitsegevel:
Persze, nem akarom, hogy kiessünk, irónia volt.
A nagyon fonetizált kiejtése Wojciech-nek "Woitek", és ebből jött a Tek, ami az ő "hivatalos" beceneve. Minenki nagy megkönnyebbülésére.
Pénteken lesz sorsolás.
Ne már, az a versenysorozat, ahol van reális esélyünk nyerni. BL negyeddöntő, talán spanyolkupa győzelem és top3 a bajnokságban lehet a realitás...
Bocsánat, lehet én vagyok értetlen.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.30. 06:51:10
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... semis.html
PSG-t el kellene kerülni, nagyon összeálltak, Neves és Kvaradona nagy igazolás, az alapból erős keretükbe.
8 között nem lenne olyan nehéz,
Aston Villa, Atalanta, Dortmund, Lille, Brugges, Sporting egyike.
Ha jól látom, Bayern, City, Real, Celtic egy kalapban![]()
Ide a rozsdás bökőt ha a RM nem a Celticet kapja.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.30. 06:51:10https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... semis.htmlbence0330 írta: ↑2025.01.30. 01:18:01No, hát lesz egy egészen nyugis februárunk így, ha még a kupából is sikerülne kiesni, akkor pláne.. Bár a Valencia erre sok esélyt nem ad majd. Ki gondolta volna ezt a Monaco meccs után. Le a kalappal Flick és a srácok előtt, parádés menetelés volt, egy nem is gyenge sorsolás ellenére. Reménykedjünk, hogy megússzuk a PSG-t, mert az elég lutri lenne, plusz elég peches a 2. helyről.
PSG-t el kellene kerülni, nagyon összeálltak, Neves és Kvaradona nagy igazolás, az alapból erős keretükbe.
8 között nem lenne olyan nehéz,
Aston Villa, Atalanta, Dortmund, Lille, Brugges, Sporting egyike.
Ha jól látom, Bayern, City, Real, Celtic egy kalapban![]()
Azért mert az 1-2 kiemelt, és így kaphatja a legalacsonyabban rangsorolt ellenfelet. A 9-23 úgy lesz osszesorsolva, hogy a 9/10 a 23/24 közül kap, a 11/12 a 21/22 közül, stb.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.29. 23:11:06Mondjuk ezt nem értem. Miért 15-18, másodikak lettünk, miért nem az utolsó 4 továbbjutó?