Élő közvetítések
Némi fantáziát nem ártana kihozni magukkal a srácoknak a 2.félidőre.
Tenyleg igaz rank,h vagy megszorunk vkit vagy nem nyerunk
Nézhetetlen hulladék ez az egész. Ha elhozzuk a harom pontot az csoda lesz
Vicc ez a 6 perc is, mikor Gaviék miatt 8 percet álltak.
Hozzájuk érni sem lehet, mert azonnal összeesnek, és meg akarnak halni
Hozzájuk érni sem lehet, mert azonnal összeesnek, és meg akarnak halni
8 percet állt csak a sérülésnél a játék
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Kb mint mi. Durvák, de nem vészesen spanyol sztenderdben szerintem. De nem érzem magunkat kevésbé durvának ma, vagy max alig, mi is hentelünk, és labda nélkül öklelünk ma.ikajli írta: ↑2025.02.02. 14:44:19Hát szerintem durvák. Akinél a labda van, azt vagy fellökik, vagy megrúgják.bence0330 írta: ↑2025.02.02. 14:36:09Szerintem annyira nem durvák, mint egy Getafe vagy hasonló, Lewy kivételével, őt hentelik, de mi is eléggé durvák vagyunk.
Viszont nem tudom, taktikailag fogtak-e meg jobban a szezonban minket. Semmi levegőnk kb, nagyon szorosan fognak mindenkit. Flick remélem húz valami jót félidőben
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Undormány egy brigád ez az alaves. A játékvezetés meg ismét értékelhetetlen.
Nekünk jár a sárga, nekik semmire. Szánalmas.
Gyengék vagyunk sajnos, váltani kellene valahogy.
Nekünk jár a sárga, nekik semmire. Szánalmas.
Gyengék vagyunk sajnos, váltani kellene valahogy.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Ez a bohóc semmire sem ad sárgát
-
- Capitá del Barça
Hát szerintem durvák. Akinél a labda van, azt vagy fellökik, vagy megrúgják.bence0330 írta: ↑2025.02.02. 14:36:09Szerintem annyira nem durvák, mint egy Getafe vagy hasonló, Lewy kivételével, őt hentelik, de mi is eléggé durvák vagyunk.
Viszont nem tudom, taktikailag fogtak-e meg jobban a szezonban minket. Semmi levegőnk kb, nagyon szorosan fognak mindenkit. Flick remélem húz valami jót félidőben
Ez a tarolás sem ért sárgat mi?
- ocsike83
- Capitá del Barça
Volt tèma a hèten. Az összes közèppályásunk ugyanaz a profil.bence0330 írta: ↑2025.02.02. 14:36:09Szerintem annyira nem durvák, mint egy Getafe vagy hasonló, Lewy kivételével, őt hentelik, de mi is eléggé durvák vagyunk.
Ilyenkor nem vagyunk képesek váltani.
Més que un club 

- bence0330
Szerintem annyira nem durvák, mint egy Getafe vagy hasonló, Lewy kivételével, őt hentelik, de mi is eléggé durvák vagyunk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
-
- Capitá del Barça
Érdekes felfogásban játszik az ellenfél. Néha fociznak is, de ez inkább tűnik nekem vmi küzdősportnak. Szétesik így teljesen a játék. Na meg mindig előadjàk a nagy halált, ha hozzájuk ér valaki. Rendkívül ellenszenves csapat.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Eddig nem nagyok sikerül uralni a meccset. Hiba is sok,de olykor 3 passz is gondot okoz. Ennél több kell

Megint hány passz volt, a leshelyzet után?
Eltelt fél perc. Nem értem....
Eltelt fél perc. Nem értem....
Nekem nagyon primitivek ezek a felszabaditasok Tektol de legalabb ritmusban van ezuttal
Vajon miért engedik ennyire tovább a leseket?
- bence0330
Úgy látom, hogy Ara egyre jobban beérik a lesvonalas taktikába is, ma eddig tökéletesen mozog mindenkivel.
- davi10
- Llegenda del Barça
Plusz ez gondolom fejsérülésnek minősül, úgyhogy megmaradt az 5 lehetőség is. Jó döntés volt nem visszaengedni Gavi-t, ahogy néztem Flick-el már Ő sem mert vitatkozni.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nagyon csúnya volt,de Gavi egy gladiátor,felállt belőle. Reméljük csak max megszedult. Nagy kár érte,mert iszonyat jól kezdte a meccset