Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kb mint mi. Durvák, de nem vészesen spanyol sztenderdben szerintem. De nem érzem magunkat kevésbé durvának ma, vagy max alig, mi is hentelünk, és labda nélkül öklelünk ma.ikajli írta: ↑2025.02.02. 14:44:19Hát szerintem durvák. Akinél a labda van, azt vagy fellökik, vagy megrúgják.bence0330 írta: ↑2025.02.02. 14:36:09Szerintem annyira nem durvák, mint egy Getafe vagy hasonló, Lewy kivételével, őt hentelik, de mi is eléggé durvák vagyunk.
Viszont nem tudom, taktikailag fogtak-e meg jobban a szezonban minket. Semmi levegőnk kb, nagyon szorosan fognak mindenkit. Flick remélem húz valami jót félidőben
Hát szerintem durvák. Akinél a labda van, azt vagy fellökik, vagy megrúgják.bence0330 írta: ↑2025.02.02. 14:36:09Szerintem annyira nem durvák, mint egy Getafe vagy hasonló, Lewy kivételével, őt hentelik, de mi is eléggé durvák vagyunk.
Viszont nem tudom, taktikailag fogtak-e meg jobban a szezonban minket. Semmi levegőnk kb, nagyon szorosan fognak mindenkit. Flick remélem húz valami jót félidőben
Volt tèma a hèten. Az összes közèppályásunk ugyanaz a profil.bence0330 írta: ↑2025.02.02. 14:36:09Szerintem annyira nem durvák, mint egy Getafe vagy hasonló, Lewy kivételével, őt hentelik, de mi is eléggé durvák vagyunk.
Plusz ez gondolom fejsérülésnek minősül, úgyhogy megmaradt az 5 lehetőség is. Jó döntés volt nem visszaengedni Gavi-t, ahogy néztem Flick-el már Ő sem mert vitatkozni.