Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A BL-történelem 3. legeredményesebb góllövője. Az utána következő még aktív játékos 47 góllal van mögötte...
Semmi közük nem volt a góljához, egy rossz átlövésbe nyúlt bele jól. Három bajnokság gólkirálya, BL-gólkirály, kétszeres aranycipős. Ezek nagy részét Pedriék nélkül érte el.
Van erre konkrét példa? Nekem ez kezd kicsit olyan lenni, mint a messisétál.
Nem csak ők, a gólokat is mind mások lőtték. Lewandowski ma is termelt, Araújo nagyszerűen támogatta a támadásokat, Casadó remekül játszott, Cubarsí is hozta a kötelezőt, Koundé világklasszis, egy az egyben alig lehet megverni, és a támadásokat is aktívan segíti, Yamallal nagyon jól megértik egymást a szélen. Gerard Martinról meg kevés szó esik, de teljesen korrekt teljesítmény nyújtott. Divat cikizni, de szerintem jól játszott. Nem hiszem, hogy lesz szélsőigazolás, hosszabbítottak vele, max Minguezát vagy Vallét hozzák szerintem vissza, de külsős igazolás aligha lesz oda. A klub bízik Martinban, és szerintem amúgy nem is játszik rosszul.
Amennyiben a lehetőségekhez mérten a lehető legjobb eredményesség elérése a cél, márpedig jelenleg még minden fronton versenyben vagyunk és amíg bármire is van esély, addig menni is kell ezért, akkor el kell fogadni ezt az állapotot.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.02. 15:55:25Én sajnos az egyetlen megoldást abban látom ha a meccseket megpróbálják minél hamarabb lezavarni 3-0-ra és akkor lekapni a játékosokat
Mièrt lenne kàr? Barca drukkerként aztán nekem tök mindegy hányan vannak csak nyerjünk! Ha neked jobban tetszett volna, h kicsit szenved( nem lett volna így) a csapat…hát mit is mondjakbrazilfan írta: ↑2025.03.02. 19:40:55Kár a korai kiállításért, irreálissá tette a meccset, így a meccsfelvezetőben említett intenzitás-párharcból nem lett semmi.
Egykapuztunk egy jót.
Araujo, Olmo, Casadó, Pedri, Yamal, szerintem ők voltak a legjobbak, Martin sem volt rossz, igaz, nem is volt nehéz dolga. Dicséret a góllövőknek, de csak az első volt valódi gól, a másik három szerintem nem, ahhoz túl sok volt a szerencsefaktor. Az első viszont nagyon szép volt.
Lewandowski megint megcsinálta, hogy a kapu torkából kifelé fejelte a labdát, és ettől függetlenül is érthetetlen, hogy miért volt fent végig.
Yamal agyonjátszatását sem értem, az eléggé árulkodó, hogy a szép megoldásai most is az első félidőre korlátozódtak.
Igaz, hogy a Mister szavait idézve "sokat segített a piros lap", de nagyon szépen halad a csapat azon a bizonyos lépésről lépésre úton.
Nehéz reálisan értékelni ezt a meccset, de emberhátrány ide vagy oda ennyire azért durva ledominálni az ellenfelet. Tek helyett oda lehetett volna állítani egy villanypóznát is. Ugyanakkor tetszett, hogy 2:0-nál nem álltunk le félpályán passzolgatni és lepörgetni a meccset, hanem végig gólratörően játszottunk és négy gólt lőni, mikor az ellenfél egész meccsen 17-18 méteren belül védekezik jó teljesítmény. Bár ha még kellett volna biztosan el tudnak rámolni párat, főleg ha fent marad a Pedri-Olmo-Raphinha trió.brazilfan írta: ↑2025.03.02. 19:40:55Kár a korai kiállításért, irreálissá tette a meccset, a meccsfelvezetőben említett intenzizás-párharcból így nem lett semmi.
Egykapuztunk egy jót.
Araujo, Olmo, Casadó, Pedri, Yamal, szerintem ők voltak a legjobbak, Martin sem volt rossz, igaz, nem is volt nehéz dolga. Dicséret a góllövőknek, de csak az első volt valódi gól, a másik három szerintem nem, ahhoz túl sok volt a szerencsefaktor. Az első viszont nagyon szép volt.
Lewandowski megint megcsinálta, hogy a kapu torkából kifelé fejelte a labdát, és ettől függetlenül is érthetetlen, hogy miért volt fent végig.
Yamal agyonjátszatását sem értem, az eléggé árulkodó, hogy a szép megoldásai most is az első félidőre korlátozódtak.
Dehogy kár!brazilfan írta: ↑2025.03.02. 19:40:55Kár a korai kiállításért, irreálissá tette a meccset, így a meccsfelvezetőben említett intenzitás-párharcból nem lett semmi.
Egykapuztunk egy jót.
Ne viccelj már,minek a legendája? A te legendád Pedriék nélkül, kb bármelyik csapatban lőne két gólt összesen. A te legendádról ma is folyamatosan pattogtak el a labdák. Mellette sikerült egy fejpárbajt megnyernie és lassú volt,hogy elugorjon a lőtt labda elől?? Sok szándékosság nem volt benne.
Lewy-vel addig nincs gond, amíg egy érintésből kell érvényesülni...
Én sajnos az egyetlen megoldást abban látom ha a meccseket megpróbálják minél hamarabb lezavarni 3-0-ra és akkor lekapni a játékosokat lehetőleg legkésőbb a 60-adik perc körül, esetleg kisebb csapatok ellen otthon próbálgatni egy 4 középpályás és 2 csatáros felállást, akkor legalább 1-1-et pihenhetnének.davi10 írta: ↑2025.03.02. 15:44:03Komolyan rotál az öreg megint
Mondjuk elöl a keddi teljesítmény után nem is csodálom, hogy Ferran-t nem rakja be. De nagyon nem jó ez így, hogy a Yamal-Lewy-Raphinha 3-asra nincs igazán alternatíva. Felőlem lehet a 16 éves Toni Fernandez is, de valakit el kéne kezdeni ott próbálgatni, legalább megnyert meccseken, mert Fati reménytelen, azzal meg, hogy Olmo, Ferran vagy Fermin van kirkava szélre meg nem vagyunk előrébb.
Én is így látom. A Real TV "kritkájának" is ez a legnagyobb problémája. Hogy ilyen eseteket is kiemel. Most pedig oda jutott, hogy habzó szájjal fenyegetik az interneten a bírókat.bence0330 írta: ↑2025.02.23. 22:20:01Konkrétan felröhögtem, mikor megláttam a videót.Egy madridi linkeli, ami úgy kezdődik, hogy az ellenfél két kézzel ellöki Baldét...
![]()
Aki estében, ahogy elveszti a szabálytalanságtól az egyensúlyát, és újra próbál kitámasztani, rálép a cipőjére.
![]()
![]()
Asszem ez mindent elmond az egész jelenleg kialakult szituációról.
De tényleg, legalább annyit megehetett volna az a figura, aki ezt a videót kivágta, hogy levágja az elejét, akkor legalább csak egy hazugság lesz, egy kontextusból kiragadott jelenet, nem egy rossz vicc, mint ami végül kerekedett belőle.
Ez sima 11-es volt, sőt piros lap Baldénak. Ezen a videón nem látszik, de egy másik kameraállásból kivehető, hogy miközben széttapossa a hazai jàtékos lábát csúnyán nézett rá és durván szidalmazta is! A bevágott részben amúgy úgy néz ki mintha a hazai játékos lökéssel indítana, de ez a valóságban nem így történt: egyszerűen visszafelé kell lejátszani a videót és máris látható hogy előbb Balde taposott, szóval ezt megúsztuk!bence0330 írta: ↑2025.02.23. 22:20:01
Konkrétan felröhögtem, mikor megláttam a videót.Egy madridi linkeli, ami úgy kezdődik, hogy az ellenfél két kézzel ellöki Baldét...
![]()
Aki estében, ahogy elveszti a szabálytalanságtól az egyensúlyát, és újra próbál kitámasztani, rálép a cipőjére.
![]()
![]()
Asszem ez mindent elmond az egész jelenleg kialakult szituációról.
De tényleg, legalább annyit megehetett volna az a figura, aki ezt a videót kivágta, hogy levágja az elejét, akkor legalább csak egy hazugság lesz, egy kontextusból kiragadott jelenet, nem egy rossz vicc, mint ami végül kerekedett belőle.
Konkrétan felröhögtem, mikor megláttam a videót.Saviola írta: ↑2025.02.23. 16:27:41Előtte tök szabályosan lökte el két kézzel Baldét.El Sie7e írta: ↑2025.02.23. 16:15:53https://x.com/i/status/1893422634110488994
szerintem nem tizi csak ha az elmúlt meccseinken befújták ezeket akkor itt is elvártam volna. szerintem se ez se amiket ellenünk fújtak nem tizik. csak megint rosszul működik a rendszer.
csak ez megint 1-0nál volt 90+ban úgy, hogy az az Olmo lőtte a gólt aki csak feltételesen játszhat. iszonyat sáros dagonya ez. gondolj bele ha visszavonják Olmot de közben értékes pontokat szerzett és másoktól vett el. Ezt jogilag, hogy lehet védeni. Mocskos ez az év ahogy van bármi lesz a vége annyi balhé van és még csak féltáv van.Rálépett a cipőjének az orrára, úgy, hogy a labdát nézte, ne haragudj, de ez sehol nem tizi.
Még a többihez képest sem, ami miatt háborogtok.
Egyes Real Madrid szurkolói még erre a fórumra is eljönnek, hogy trollkodhassanak miatta!
Előtte tök szabályosan lökte el két kézzel Baldét.El Sie7e írta: ↑2025.02.23. 16:15:53https://x.com/i/status/1893422634110488994
szerintem nem tizi csak ha az elmúlt meccseinken befújták ezeket akkor itt is elvártam volna. szerintem se ez se amiket ellenünk fújtak nem tizik. csak megint rosszul működik a rendszer.
csak ez megint 1-0nál volt 90+ban úgy, hogy az az Olmo lőtte a gólt aki csak feltételesen játszhat. iszonyat sáros dagonya ez. gondolj bele ha visszavonják Olmot de közben értékes pontokat szerzett és másoktól vett el. Ezt jogilag, hogy lehet védeni. Mocskos ez az év ahogy van bármi lesz a vége annyi balhé van és még csak féltáv van.
Akkor ezért nem emlékeztem erre, ez egy semmiEl Sie7e írta: ↑2025.02.23. 16:15:53https://x.com/i/status/1893422634110488994
csak ez megint 1-0nál volt 90+ban úgy, hogy az az Olmo lőtte a gólt aki csak feltételesen játszhat. iszonyat sáros dagonya ez. gondolj bele ha visszavonják Olmot de közben értékes pontokat szerzett és másoktól vett el. Ezt jogilag, hogy lehet védeni. Mocskos ez az év ahogy van bármi lesz a vége annyi balhé van és még csak féltáv van.
https://x.com/i/status/1893422634110488994
Van róla videó? Nekem így hirtelen nincs meg az eset, inkább Raphinha megtaposása maradt meg. Fura, hogy vissza se nézték.