Ha hol padon lenne, hol pályán, szerintem hasonlóan élesen lehetne tartani. Mezőnyben is jobb volt sokkal, mint amikor sorra kezdte végig a meccseket. Ez persze nem túl meglepő, Xavinál is akkor éledt újra szezon végén, amikor padozott néha, meg korán le lett rendre cserélve. Nekem kifejezetten tetszett ma a játéka.
Rapha meg Yamal továbbra is nagyot fociznak, de érződik az élesség csökkenése azért, nem látom akkora véletlennek a gólcsendet tőlük. Nagyon kéne nekik a rotálás, mert tényleg az a csoda, amikor lecserélik őket, rotálásról szó sincs.
Yamal minden sorozatot figyelembe véve utoljára november 30-án kezdett a padon, amikor sérülésből tért vissza. Azóta eltelt 15 meccs (+2-nél nem volt keretben kisebb sérülés miatt).
Raphinha minden sorozatot figyelembe véve utoljára szeptember 28-án (!!!) nem kezdett. 5 hónapja minden egyes meccsen kezdő. Közben egy Barbastro elleni meccsre nem utazott el.
Teljesen döbbenetes adatok, főleg a brazilé, de a korából adódóan inkább Yamalé is ugyanennyire. Iszonyúan kéne valaki erre a posztra. Alapvetően két ember kéne, nem egy, egy még csak tűzoltás lenne.
Pedri kapufáját sajnáltam, az a kapu még vagy egy percig rázkódott.