Hát, én nem állítom, hogy Flick zseni, meg azt sem, hogy tegnap nem volt szerencsénk, de azért azt kijelenti, hogy nem volt tartása tegnap a gárdának, kicsit erősnek érzem.
20. perctől 10 emberrel, idegenben, kapott gól és újabb kiállítás nélkül, úgy, hogy a két középső védőnk sárgával játszott, több, mint egy félidőt, plusz behúztuk a meccset, nálam az több, mint tartás. Fejben, fizikailag, mindenhogy, miközben ránk gyújtották a stadiont.
Ami intő jel, hogy Yamal meccsek óta gyenge, nem jönnek be a cselek, a passzok, lendülete is apad, lehet jó lenne pihentetni kicsit. Raphinára ugyanez igaz, de idén a semmiből képes villanni.
Pedri brutál melót tette a tegnapi meccsbe, de azért az Inigo-Ara kettős is erőn felül teljesített. Koundét én megint gyengének éreztem, folyamatosan lemarad az emberéről, előrefelé meg lassú. Ellenben Baldénak voltak szép szólói, de védekezésben Ő is kevés.
Lewa vitába nem mennék bele részletesen, mert lerágott csont, értem az érveket is, szögletnél többször is Ő fejelt, sokkal nehezebben birkózták le, mint pl. Torrest, felíveléseknél, de kb. ennyi is. Továbbra is tartom, hogy szegény ember kézzel nőz, nem Lewának kéne a kezdőcsatárnak lennie, de jelenleg Ő a legjobb alternatíva.
A játékvezetéshez:
Közvetlen kiállítás előtti szitu:

- Screenshot_20250306_095542_Instagram.jpg (188.25 KiB) Megtekintve 3966 alkalommal
Egyértelműen szabálytalan, innentől pedig a kiállítás sem jogos, ez nálam meccset befolyásoló hiba, ahogy Rumi írta az élőben, ha a lest 30 perccel az adott szitu előtt vizsgálgatják, a piros lap előtti szitukat is lehetne.
Inigo elleni szitu 50-50, van akinél piros, van akinél nem. Itt természetesen nem.

De ezt nem érzem akkora hibának, mint a fentit.
Összességében hatalmas fegyvertény, hogy nem omlottunk össze, 10 emberrel nyertünk, ebből lehet építkezni!