Bajnoki Mérkőzések
Na gyerekek: GM a legjobb! Lehet emészteni.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Férfimunka volt. Raphinha megint előrelépett, amikor kellett, Fermín jégtörése meg még sokat érhet a meccsen kívül is.
Martin MVP!!!
Szenvedős volt, de kit érdekel! Elég volt egy félidő. Pedri hiányát remekül megoldottuk, ez is jó jel.
Martin MVP!!!

Szenvedős volt, de kit érdekel! Elég volt egy félidő. Pedri hiányát remekül megoldottuk, ez is jó jel.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Hat ez igy vekony lesz,de legyen igaza Flicknek.Ha ma kikapunk vagy x,clasico utan 2.helyen is lehetunk…Hajraa
Arsenal és PSG is kikapott, nehéz lesz nagyon, azért ez komoly terhelés mindegyik csapatnak.
-
- Barça B
Értem én, hogy a tabella utolsóhoz látogatunk de lehet nagy ára lesz az ekkora rotálásnak a ligában. De ne legyen igazam. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Martin3570 2025.05.03. 21:09:51-kor.
Úgy látszik, mégsem olyan fontos az Atletic holnapi meccse.
A kispadon Farré és Darvich, az utóbbi ebben az évben semmi különlegest nem csinált a harmadosztályban.
A kispadon Farré és Darvich, az utóbbi ebben az évben semmi különlegest nem csinált a harmadosztályban.
- davi10
- Llegenda del Barça
Hát ezt jól felforgatta a mester, szerintem ha Torre nem sérül le, akkor berakta volna Őt is Pedri helyére.
Dani gyerekről még semmit nem hallottam, remélem páran ma bizonyítanak.
Dani gyerekről még semmit nem hallottam, remélem páran ma bizonyítanak.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Ter Stegen - Fort, Araujo, Christensen, Gerard Martínez - Gavi, Pedri, Fermín - Dani Rodríguez, Ansu, Pau Víctor
na, jó kis kezdő
ez a Dani Rodríguezt látta már valaki játszani, milyen?
na, jó kis kezdő

Azokon a meccseken, amelyeken láttam, ügyes volt és a jobbak közé tartozott, de egyrészt alig játszott, másrészt pedig az Atletic annyira szürke és eredménytelen volt ebben a szezonban, hogy szerintem túlzás lenne akár őt, akár a tőle fiatalabb két Fernandez bármelyikét vezéregyéniségnek mondani.
Igazság szerint meglepőnek tartom, hogy ma a kezdőbe várják, tudomásom szerint ő nem szokott a felnőtt kerettel együtt edzeni, és hát holnap az Atleticre újabb fontos meccs vár, ha nem akarnak kiesni.
Chino valószínűleg jobban tudja.
Igazság szerint meglepőnek tartom, hogy ma a kezdőbe várják, tudomásom szerint ő nem szokott a felnőtt kerettel együtt edzeni, és hát holnap az Atleticre újabb fontos meccs vár, ha nem akarnak kiesni.
Chino valószínűleg jobban tudja.
- bence0330
Ja, nem fejeztem be a gondolatmenetet, így semmi értelme nem volt annak, amit írtam.
Úgy értettem, rémlik egy ügyes srác év elejéről, aki megsérült elég komolyan, a TM-en ez látszik, és így egybevág a dolog.
Két sérülése között szépen hozta a gólpontokat, most tért vissza áprilisban, egyelőre még csak csereként lépett pályára lent.
Igen, Chino, Brazilfan (vagy bárki más) véleményét én is örömmel fogadom, aki esetleg nem csak összevágott videón látta.

Igen, Chino, Brazilfan (vagy bárki más) véleményét én is örömmel fogadom, aki esetleg nem csak összevágott videón látta.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Szerintem ha sérült lenne nem utazna ma és nem várnák a kezdőbe. Én egy-két összevágott videót láttam csak róla, szerintem ez alapján nagyon ügyes gyerek. Van aki viszont itt követi a "kicsik" meccsét, ha jól tudom, ( Chino)
ő kompetensebb.
ő kompetensebb.
- bence0330
Ő az az ügyesen cselező szélső, akiről még év elején mentek a cikkek? Elég gyatra a névmemóriám. TM-en látom, hogy elég súlyosan megsérült.
A Mundo és a Sport is a kezdőbe várja Dani Rodrígezt. Rá nagyon kíváncsi vagyok, jövőre már komolyabban számolna vele Flick.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Nehéz meccsre számítok ma is, főleg, hogy kötelező lesz pihentetni.Kovbal88 írta: ↑2025.05.03. 10:03:01Ez a mai lesz papíron az egyelten sima meccs, a már kieső Valladolid ellen. Muszáj hozni.
Viszont utána 4 olyan mérkőzés jön, amibe benne van a bukás veszélye. Szóval sorsdöntő találkozó következik. Lelkesen végig kell nyomni. Annyira nem vagyok nyugodt. De a csapatnak is tisztában kell lennie vele, hogy mekkora a tét.
Szóval ma este nyerni kell, és utána már csak nem kikapni a Realtól akkor már a serleg egyik fülét kézzel fogjuk.
Az idei bajnoki cím egy csoda lenne, viszont ezek a srácok megérdemlik. Piszok kemény egy hónap van még hátra.
Remélem a pályán lévőkben ott lesz az extra motiváció.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Ez a mai lesz papíron az egyelten sima meccs, a már kieső Valladolid ellen. Muszáj hozni.
Viszont utána 4 olyan mérkőzés jön, amibe benne van a bukás veszélye. Szóval sorsdöntő találkozó következik. Lelkesen végig kell nyomni. Annyira nem vagyok nyugodt. De a csapatnak is tisztában kell lennie vele, hogy mekkora a tét.
Szóval ma este nyerni kell, és utána már csak nem kikapni a Realtól akkor már a serleg egyik fülét kézzel fogjuk.
Az idei bajnoki cím egy csoda lenne, viszont ezek a srácok megérdemlik. Piszok kemény egy hónap van még hátra.
Hansi Flick: “Ter Stegen will be back tomorrow."

- Chino
- Llegenda del Barça
Szerintem ebből a kvartettből legfeljebb Gavi fog játszani, Inigo és Raphi egyrészt a sárgák, másrészt a pihenés miatt lesz a padon/TV előtt. Az Inter előtt nem kockáztathatuk meg egy esetleges sérülést, illetve rápihenni is jó a visszavágóra. Habár Valladolid ide vagy oda egy teljes B-csapatot azért nem feltétlenül okos dolog kiállítani, bár próbálkozásra pont megfelelő. EG milyen jh-ban, Fort a baloson, Chris számára is a legoptimálisabb lehet a Valladolid ellen visszatérni és felvenni a ritmust. Elől lesz nagy kérdés. Nem csodálkoznék egy Torrese-PV-Dani R/Toni F. trión.
Jó lenne minél hamarabb lezárni a meccset, a Valladolidnak annyira nincs is miért küzdenie. Matematikailag is az utolsó helyen végeznek, nem igazán van ami motiválná őket. Viszont félvállról sem szabad venni a meccset, ha túl lazán vesszük vagy nagyképüen vesszük belefuthatunk egy X-be, ami a Clasicó előtt nem jönne jól.
Egy BL továbbjutás jól jönne a Klasszikus előtt, komoly boost lehetne a csapatnak, főleg egy esetleges Real-pontvesztéssel a Celta ellen.
Akármi is lesz, szerintem egy X már elég lenne ellenük a bajnokságért. Három meccs alatt 5 pontot nem hiszem hogy ránk vernének, főleg, hogy bármi legyen is nem kell közben két sorozatra figyelnünk (legfeljebb a legutolsó fordulóban egy BL döntő esetén).
Forca Barca!!!!
Tchouameni Ceballos es LV ha jol latom.
Gavi borítékolható, utóbbi kettőnek illene megúszni. Náluk ki van veszélyben vajon?
Amúgy kemény, hogy az összes védőjük sérült Asencio kivételével, nem tudom elképzelni, hogy kikapjunk. Mondjuk Balde meg Lewa kellene.
Ne felejtsétek a sárgalaposkat, akik ki kéne hagyják a Clasicot, ha holnap besárgulnak.
Gavi Inigo Raphinha. Kounde is, de neki sajnos mindegy.
Gavi Inigo Raphinha. Kounde is, de neki sajnos mindegy.
-
- Entrenador del Barça
Yamal állítólag fájdalomcsillapító injekcióval játszott
https://www.barcablaugranes.com/2025/5/ ... inst-inter
Szóval biztosan kihagynám.
Valahogy húzzuk be a bajnokságot
Ahogy tartottam tőle, kezd elfogyni a rövid keret, közben a szurkolói étvágy csócskán megnövekedett az evés közben
https://www.barcablaugranes.com/2025/5/ ... inst-inter
Szóval biztosan kihagynám.
Valahogy húzzuk be a bajnokságot
Ahogy tartottam tőle, kezd elfogyni a rövid keret, közben a szurkolói étvágy csócskán megnövekedett az evés közben
- bence0330
Én is full tűzerőt mondanék, olyan helyeken rotálva, ahol nem esik vissza a csapat, főleg védekező posztokon. Fort-Martin, Ara-valaki, esetleg Chris-valaki, a Valladolid ellen nem ezen fog múlni. Akár DJ is pihenhet. A támadókat én feltenném Olmo kivételével (aki jeleneg lehet, hogy amúgy sem kezdő forma sajnos), és 50-60 perc alatt hátha lerendezzük, aztán lehet pihenni. Meg nagy tempó amúgy se lesz, nem itt fogunk elfáradni. Pedri-Rapha-Yamal-Ferrán nálam maradna a kezdőben, de szigorúan úgy, hogy Ferrán kivételével mindhárom elsőként lenne lecserélve, ha már 3 góllal megyünk mondjuk, de akár akkor is, ha már kettővel.