Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Például azért mert jó ideje nem játszunk olyan meccseket, ami simán megvan több góllal már a 70. percre.brazilfan írta: ↑2025.05.04. 06:40:34Én például nem kaptam választ a kérdésemre, ugyanis nem azt kérdeztem, hogy miért nem KEZDŐ ez meg ez, hanem azt, hogy miért nem kaphatnak 20-25 perceket egy-egy megnyert meccsen, hogy ők is mozoghassanak és játékban lehessenek.
Egy másik állandó kérdésemre, hogy Fort miért nem játszhatott a szezon legnagyobb részében, hogy pihentetni lehessen Koundét, szintén nincs válasz.
Én például nem kaptam választ a kérdésemre, ugyanis nem azt kérdeztem, hogy miért nem KEZDŐ ez meg ez, hanem azt, hogy miért nem kaphatnak 20-25 perceket egy-egy megnyert meccsen, hogy ők is mozoghassanak és játékban lehessenek.
Csak az összefoglalót láttam, de abban úgy nézett ki hogy Gavi is megserult és azért lett lecserelve. Pihentetes nem jött össze sajnos, de remélhetőleg a fél meccs is talán elég lesz
Ezt egyébként ki dönti el? Egészen elképesztő választás. Egyértelműen Yamal volt a különbség a két csapat közt.