csababarca írta: ↑2025.05.07. 00:59:17
Egy nagycsapat nem esik így ki, hanem lepörgeti a maradék perceket, kulcsszituációban belövi a ziccert, és/vagy kivágja a labdát bedobásra.
Lábonlőttük magunkat a párharcban többször, magunkat vertük agyon.
Szégyen, hogy hét gólt kaptunk attól az intertől, akik tán 3szor lőttek 2 gólnál többet ebben a naptári évben, és egy Acerbi menti meg őket, akinek gólja se volt eddig.
Szidhatjuk Araujot, de a 4. gól Cubarsié is, aki lement makkot szedni a bozótosban, ahelyett, hogy odalépett volna.
Történelmi lehetőséget szalasztottunk el, gyufa ágon odaérhettünk volna a bl döntőbe, és akkor ilyen gyermeteg hibákat vétünk.
Meccs előtt ezt írtam le, hogy dolgozzon meg az inter a gólokért, passzoljanak ki, dolgozzák ki a helyzetet, akkor nem morgok. Erre kapunk 4 ilyen gólt...gratulálok, szégyen.
Pár szösszenet pár játékosról:
- Sommer-Szcezny... hát eldőlt, a kisebb, nyüzügébb kapus betette a pluszt.
- Eric, gólja rendben, más semmi.
- Inigo: aranyos az akarása, de egyszerűen erre a szintre már kevés.
- Cubarsi: összehozott egy tizit, lefeküdt aludni megint, rutin kell nagyon rá, mert jó képességű védő.
- GM: két gólpassz, védekezni sajnos nem tud. Ki kell rúgni a labdát ilyen helyzetben csőrrel, akármerre, és nincs baj.
- Raphinha: hős lehetett volna, így meg arra emlékszem, hogy bűnrossz volt, momentum nélkül, nálam messze a leggyengébb volt ma a csapatból.
- Ferran: erről beszéltem.
- Yamal: hát itt a legnehezebb megszólalni. Zseni a gyerek, le a kalappal, imádom meg minden. De olyan lehetőségei voltak ma, hogy szégyen nem gólt szerezni ezekből. Az internek a két meccsen nem volt ennyi lehetősége, rúgtak 6 gólt...ameddig nem tanul meg gólt lőni, addig nálam nem több mint egy ígéret.
Nagyon sajnálom a mait, de magunknak köszönhetjük.
Plusz: azért a 3. gól előtti labdaszerzést megnézném Dumfriestől...gyanús, hogy egyszer nem ismételték meg.
Szerintem nagyon messze vagyunk még a nagycsapat státusztól, maximum éledezünk.
Nem fért bele a 7 kapott gól, főleg, hogy a felét bődületes védelmi hibák előzték meg. Így nem lehet BL döntőbe jutni.
Azt aláírom, hogy szerencsés volt a sorsolás, de már akkor is azt írtam, hogy az elődöntő lehet a végállomás. Az is lett, mégis így kiesni, csalódás. Nagyon sajnálom a srácokat, mert a belüket kihajtották idén, képességeikhez mérten szerintem bőven fölélőttek nagyon sokan a csapatból.
Szecnynek meg kell köszönni, hogy visszatért, megmentette a seggünket, aztán pedig leültetni, nem tudott hozzátenni a párharchoz semmit, ellenben Sommer hozta nekik a túloldalon.
E. Garcia teljesítménye hatalmas ugrás felfelé, ellenben a lábában maradt a 3. gól, amit onnan egyszerűbb volt kihagyni, mint berúgni.
I. Martinez szerintem extrát hozott az idényben, de nem Ő a jövő itt, az biztos. Elvileg izomfáradtság miatt kért cserét, azért jött Ara.
Cubarsí, összehozta a tizit, ami kb, 2 centin múlt, de szerintem idővel extra lehet, bár idén sokat hibázott.
G. Martin: 2. félidőben hozott majdnem egy prime Jordi Albát, aztán eltököli a végét és megy a kukába az egész, borzalmas.
Raphina meccsek óta szellem, s bár tegnap is hozta a semmiből a gólt, nagyon látszik, hogy nincs mögötte senki, látványosan visszaesett a teljesítménye, illetve azzal maximálisan egyetértek, hogy neki közel nem lesz ilyen extra szezonja több, polcokkal feljebb teljesít, mint indokolt lenne. Szerintem.
Ferran folyamatos kezdő tagsága predesztinálta, hogy vissza fog esni, meg is történt, sajnálatos. Csatár nélkül meg nehéz.
Yamal. 17 éves, gyerekek. Hátán cipelte a csapatot oda-vissza egy BL elődöntőben, ezt azért tegyük már helyre. A második félidőben már hárman figyeltek rá. Aláírom, a gólszerzés hiányzik, reméljük abban is feljavul.
Pedri maga alatt teljesített tegnap, meg is látszott a csapaton, FdJ borzalmasan gyenge volt, Olmoval együtt. Olmo is cserének jó, nem emlékszem, hogy kezdőként bármi extrát hozott volna.
Ara témához, szerintem azért van ez itt ennyire kihegyezve, mert sokan azt gondolják, hogy az Ő ültetése miatt kapunk ennyi gólt, hát tegnap bizonyította, hogy fogalma nincs. Be lehet tudni meccshiánynak, akárminek, ha mindenki mást tudunk ócsárolni, ha hibázik, akkor amellett se menjünk el, hogy az uru az utolsó két interes gólban vastagon benne volt.
A játékvezetés:
- Inter kezezést kb. kétszer mutatták, gondolom a VAR is agyon vizsgálta...
- Ellenben Martinez szituját 71 szögből megnézték. (Jogos volt, nem vitatom.)
- Yamal felrúgása tizi, több, egymástól független szakértő szerint is, a második kontakt miatt esett, az pedig 16-on belül történt, azért 2-2-nél ez nem kis tévedés.
- G. Martint egyértelműen megrúgták a 3. inter gól előtt, van róla 50 lassítás, valszeg csak a VAR szobában nem volt ilyenre lehetőség.
Ennek ellenére magunkat vertük meg az ócska védekezéssel és a hasonlóan gyenge helyzetkihasználással, nagy kár érte, félek tőle, a Flick által hozott lendület közel sem lesz ekkora jövőre, persze, minden függ az igazolásoktól.
Nagyobb bajom a tegnapi 120 perccel, hogy fizikailag és lelkileg is nagyon megterhelő lehetett, vasárnap pedig ismét döntő, ami így mocskos nehéz lesz.