Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
próbálok keresni, fb-n jött szemben egy rövid videó róla.recrea írta: ↑2025.05.07. 11:51:05Erről dobj valami videót, mert nekem nincs meg.csababarca írta: ↑2025.05.07. 11:47:08Érdemes megnézni az inter első góljánál lévő labdaszerzést, feladat megállapítani a két interes közül melyik hányszor kezelt bele a labdába.
Erről dobj valami videót, mert nekem nincs meg.csababarca írta: ↑2025.05.07. 11:47:08Érdemes megnézni az inter első góljánál lévő labdaszerzést, feladat megállapítani a két interes közül melyik hányszor kezelt bele a labdába.
Igen lehet tultolom,mert hatalmas lehetoseg kapujaban voltunk vegre.. Flick 1 szezonjat azert mertem irni,mert ez volt eddig megfigyelheto..Felhuzta a Bayernt ugyanezzel az ongyilkos taktikaval,besoport veluk mindent majd jott a leolvadas,visszaeses a 2.szezonban,de nyilvan tisztaban vagyok vele,h nala jobb edzo jelenleg nincs szamunkra.Mind1 valahogy a ligat huzzuk be es akkor azert a hazai tripla gyonyoru.Andrsika írta: ↑2025.05.07. 11:22:01Kicsit túl tolod ezt a dolgot. Nekem is rossz érzéseim vannak a meccsel kapcsolatban, de Flick egy szezonos stb… írásod vicces. Ezt a meccset nem Flick bukta el mint tavaly a psg ellenit sem Xavi, hanem a védőink az egyikről egy 40 éves védő rúg csatár gólt a másik meg szarakodik ahelyett, h kirúgná a stadionból viccRdinho10 írta: ↑2025.05.07. 09:47:36De ki a jovo?! Mindig ez van,itt volt a lehetoseg 15 utan a bl ben is hozni valamit..jovore meg nehezebb lesz minden teren,real nem lesz ennyire gatya,valoszinu a tobbi nagy sem..1szezonps Flick is kiderul,h jon e a szokasos visszaeses mint pl a Munchennel.Lewa meg idosebb lesz,Inigo elete szezonjat hozza.Kene jo par igazolas,h legyen eselyunk (nem hoki agon)megint,de mibol?!Annyira adta iden a gep, h siman dontot kene jatszanunk
Én elengedem a témát is, őt is, most is ki van kiáltva bűnösnek, rendben adjuk el, szerintem semmi nem fog javulni akkor sem, de ne legyen igazam.
Kicsit túl tolod ezt a dolgot. Nekem is rossz érzéseim vannak a meccsel kapcsolatban, de Flick egy szezonos stb… írásod vicces. Ezt a meccset nem Flick bukta el mint tavaly a psg ellenit sem Xavi, hanem a védőink az egyikről egy 40 éves védő rúg csatár gólt a másik meg szarakodik ahelyett, h kirúgná a stadionból viccRdinho10 írta: ↑2025.05.07. 09:47:36De ki a jovo?! Mindig ez van,itt volt a lehetoseg 15 utan a bl ben is hozni valamit..jovore meg nehezebb lesz minden teren,real nem lesz ennyire gatya,valoszinu a tobbi nagy sem..1szezonps Flick is kiderul,h jon e a szokasos visszaeses mint pl a Munchennel.Lewa meg idosebb lesz,Inigo elete szezonjat hozza.Kene jo par igazolas,h legyen eselyunk (nem hoki agon)megint,de mibol?!Annyira adta iden a gep, h siman dontot kene jatszanunk
Pont az ÉLŐ-ben írtam este. 3-2-nél volt még 6-8 percünk elcsalni a focit. Erre meg kapásból nekik ugrottunk és már ment is a letámadás.drobika írta: ↑2025.05.07. 11:11:40A legfőbb tanulság, amit le kellene szűrnie a csapatnak, hogy tudni kell alkalmazkodni az eredményhez akkor is, ha vezetünk. 93. percben olyan zártan kell védekezni, területet nem hagyva , mindenki mellett állva, leütközve, gyötörve hogy le tudjunk hozni egy megnyert meccset!
Nem kell a saját 16-osunk vonalánál szépítgetni, fel a lelátóra, és akkor nincs vita, hogy elvette a labdát az ellenfél, meg szabályos meg stb. Eredményesen kell tudni játszani ha tetszik favágó módon is.
Csak már gyerek szinten belenevelik a génekbe, hogy itt mindíg összjáték, meg körömpassz, meg nem rúgod el céltalanul. Dehogynem basszus, Korzikáig ha kell!
Majd amikor az Araujo helyett igazolt védővel(ha be tudja regisztrálni a Barca egyáltalán) is ugyanúgy nyeli a csapat a gólokat, akkor kíváncsi leszek ki lesz a hibás. Mert Araujo nélkül is ugyanúgy nyeli a gólokat a csapat, nem értem miért egyedül az ő hibája ez.Troym írta: ↑2025.05.07. 10:24:39Annyit még mondanék, hogy oké, persze ez így is szép szezon stb stb, de rögtön máshogy néz ki mindenki véleménye, ha a tegnap 93. perces hülyeség és a hosszabbítás miatt kikapunk hétvégén is a Realtól.
Jön egy Classico egy halom hullafáradt és lelkileg összetört srácnak, a döntetlent is kisebb bravúrnak gondolnám szombat délután. Szerintem, ha ott kikapunk, akkor a bajnoki arany sem lesz meg végül, mert kizártnak tartok 9 pontot a Bilbao, Espanyol, Villarreal trió ellen, minimum 1 döntetlen lesz benne.
Araujo kapcsán kár aggódni, mert szerintem menni akar majd ő maga Münchenbe, viszont Tah érkezése szerintem nagyon kétséges, így nem értem miért szurkolunk annak, hogy következő szezonra legyen ismét Inigo (35) - Cubarsi (18) a kezdő és EG+Chris a padon, de ha ebben látja itt a többség a megoldást, akkor biztos az a jó...
Teljesen egyet értek! Szezon elején még azon gondolkoztunk ciki lesz az EUrépa liga. Most hirtelen hol a trebleNyiri81 írta: ↑2025.05.07. 09:40:19Nem értem ezt a nagy szomorúságot, csalódást. 1 éve mindenki aláírta volna akár csak az elődöntőt is. Most meg már 2 kupa zsebben a bajnokság is esélyes. Realt megverte a csapat idén nem egyszer, hétvégén remélem újra. Ne legyünk már ennyire élgedetlenek. 8-9 év óta végre látszik hogy fejlődik a csapat, tele fiatalokkal. Tényleg azt várta bárki is hogy jön Flick és triplázik? Oké benne volt a pakliban de legalább látszik hogy van jövője a csapatnak. Nekem ez bőven elég most.