Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.05.07. 12:14:19

recrea írta:
2025.05.07. 11:51:05
csababarca írta:
2025.05.07. 11:47:08
Érdemes megnézni az inter első góljánál lévő labdaszerzést, feladat megállapítani a két interes közül melyik hányszor kezelt bele a labdába.
Erről dobj valami videót, mert nekem nincs meg.
próbálok keresni, fb-n jött szemben egy rövid videó róla.

nem biztos, hogy kéz volt, de hogy nem is ellenőrizték egyetemben Dumfries labdaszerzésével, az vicc.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.05.07. 12:07:09

drobika írta:
2025.05.07. 12:00:08
A cserét nem értem, egyszerűen nem értem, miért ment le Inigo M ?!
Ő volt besárgulva.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
drobika
Entrenador del Barça

2025.05.07. 12:00:08

Visszamehetünk Beckenbauerig ( isten nyugosztalja békében), akkor sem tudom elképzelni azt a hátvédhármast, aki ezt az általunk játszott focit védekezőközéppálya nélkül le tudja hozni elvesztett labda, kontra esetén megfelelő gyakorisággal kapott gól nélkül. Gyakorlatilag nincs is középpálya, mert ott vannak egy 10 méteres sávban fent 50-60 méteren. Egy labdavesztéssel máris mögöttünk vannak. Nem érdemes konkrét személyt most okolni, mert a rendszer ilyen. Nem lehet állandó 2-3 kapott góllal kalkulálni, mert majd rúgunk mindig eggyel többet !
A cserét nem értem, egyszerűen nem értem, miért ment le Inigo M ?! Miért jött be egy teljesen formán kívül (régi önmagához képest tuti) játékos a védelem vezérének ?! Megfoghatatlan!
Mint ahogy az is, hogy miért nem tanulunk mástól? Nem láttuk mit csinál az Inter? Védekezik, ha kell 20 méteren 10-en, keményen ütközve, harapva és elrúgja a labdát Bilbaóig ha kell, mert ezt kell játszani az eredményhez! Itt vannak ezek a fiatalok, szakítani kell ezzel a minden helyzetben finom megoldás kötelezettséggel!!! Profin , favágón, de meg kell tartani tudni az eredményt néhány perccel a vége előtt egy ilyen fontos meccsen védekezve! Ezt senki sem spórolhatja meg, mert ráfizet.
recrea
Llegenda del Barça

2025.05.07. 11:51:05

csababarca írta:
Érdemes megnézni az inter első góljánál lévő labdaszerzést, feladat megállapítani a két interes közül melyik hányszor kezelt bele a labdába.
Erről dobj valami videót, mert nekem nincs meg.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

De bosszantó ez, inkább estünk volna ki simán, mint így, másfél percre a döntőtől.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.05.07. 11:29:35

Andrsika írta:
2025.05.07. 11:22:01
Rdinho10 írta:
2025.05.07. 09:47:36
De ki a jovo?! Mindig ez van,itt volt a lehetoseg 15 utan a bl ben is hozni valamit..jovore meg nehezebb lesz minden teren,real nem lesz ennyire gatya,valoszinu a tobbi nagy sem..1szezonps Flick is kiderul,h jon e a szokasos visszaeses mint pl a Munchennel.Lewa meg idosebb lesz,Inigo elete szezonjat hozza.Kene jo par igazolas,h legyen eselyunk (nem hoki agon)megint,de mibol?!Annyira adta iden a gep, h siman dontot kene jatszanunk
Kicsit túl tolod ezt a dolgot. Nekem is rossz érzéseim vannak a meccsel kapcsolatban, de Flick egy szezonos stb… írásod vicces. Ezt a meccset nem Flick bukta el mint tavaly a psg ellenit sem Xavi, hanem a védőink az egyikről egy 40 éves védő rúg csatár gólt a másik meg szarakodik ahelyett, h kirúgná a stadionból vicc
Igen lehet tultolom,mert hatalmas lehetoseg kapujaban voltunk vegre.. Flick 1 szezonjat azert mertem irni,mert ez volt eddig megfigyelheto..Felhuzta a Bayernt ugyanezzel az ongyilkos taktikaval,besoport veluk mindent majd jott a leolvadas,visszaeses a 2.szezonban,de nyilvan tisztaban vagyok vele,h nala jobb edzo jelenleg nincs szamunkra.Mind1 valahogy a ligat huzzuk be es akkor azert a hazai tripla gyonyoru.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.05.07. 11:28:38

Troym-el abban egyetértek, hogy a belső védőink nyakába amúgy nem varrnám egyénileg a dolgokat (szélsőt hagyjuk, nyilvánvaló, hogy GM nem szint, mindkét kezdő sérült) ez szerintem egyszerűen a taktika része. Inigo, Cubarsi, Araujo is jó védők, még akkor is, ha Ara nem olyan jó, mint volt. De kamikaze a stílus, és amúgy ez az első tétmeccsünk, amit elvsztettünk 25-ben, szóval működik a dolog, pech, hogy pont most nem lőttük túl a kapott gólokat, mert elöl különböző okokból egyik támadónk sem volt hatékony. A 3 kapott gól a világ egyik legjobban kontrázó csapata ellen benne van, a taktikánk és a helyzeteink alapján lőhettünk volna 5-6-ot is. Most nem sikerült.

Szerintem mindegy, melyik belsővédő párossal kezdtünk volna. Aránál nekem csak a maga szintjéhez képest történő visszaesés dühítő, így sem rosszabb, mint a többi, így szimplán csak jó. De régen nem mentek volna el mellette 1v1-ben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.05.07. 11:29:52-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2025.05.07. 11:24:12

pep71 írta:
2025.05.07. 10:48:34
Majd amikor az Araujo helyett igazolt védővel(ha be tudja regisztrálni a Barca egyáltalán) is ugyanúgy nyeli a csapat a gólokat, akkor kíváncsi leszek ki lesz a hibás. Mert Araujo nélkül is ugyanúgy nyeli a gólokat a csapat, nem értem miért egyedül az ő hibája ez.
Én elengedem a témát is, őt is, most is ki van kiáltva bűnösnek, rendben adjuk el, szerintem semmi nem fog javulni akkor sem, de ne legyen igazam.

Minden más védőnk még képességekre sem BL szint, nála meg fejben vannak most gondok, de legalább fizikálisan nem futják le.
Inigonak életkorából adódóan kb ennyi a topszint, el kéne engedni nyáron, mi gondolom hosszabbítunk 2-3 évre, Cubarsi csigalassú még a többi védőnkhöz képest is, GM meg harmadosztályú.

Jöhet persze Tah Araujo távozásával, ha Alonso nem győzi meg Madridról, de egy idegen rendszerbe beilleszteni közel sem biztos, hogy gördülékenyen sikerül. Ha meg nem érkezik Tah, akkor Araujo 60m eladási árából kellene tophátvédet hozni a BL-re, szerintem nem elérhető top10 khv ennyi pénzből.

Sajnos a konstans FFP korlátok miatt azt gondolom, hogy ő megy, jobb esetben jön Tah, rosszabb esetben nem pótoljuk "úgyis felépült Chris, jó lesz mindenhova"

Én most 3-4 évnyi negyeddöntőre tippelek, a csapaton lényegi erősítés ezután sem várható.
Andrsika
Jugador del Barça

2025.05.07. 11:22:01

Rdinho10 írta:
De ki a jovo?! Mindig ez van,itt volt a lehetoseg 15 utan a bl ben is hozni valamit..jovore meg nehezebb lesz minden teren,real nem lesz ennyire gatya,valoszinu a tobbi nagy sem..1szezonps Flick is kiderul,h jon e a szokasos visszaeses mint pl a Munchennel.Lewa meg idosebb lesz,Inigo elete szezonjat hozza.Kene jo par igazolas,h legyen eselyunk (nem hoki agon)megint,de mibol?!Annyira adta iden a gep, h siman dontot kene jatszanunk
Kicsit túl tolod ezt a dolgot. Nekem is rossz érzéseim vannak a meccsel kapcsolatban, de Flick egy szezonos stb… írásod vicces. Ezt a meccset nem Flick bukta el mint tavaly a psg ellenit sem Xavi, hanem a védőink az egyikről egy 40 éves védő rúg csatár gólt a másik meg szarakodik ahelyett, h kirúgná a stadionból vicc
ocsike83
Jugador d'estrella

2025.05.07. 11:14:49

drobika írta:
2025.05.07. 11:11:40
A legfőbb tanulság, amit le kellene szűrnie a csapatnak, hogy tudni kell alkalmazkodni az eredményhez akkor is, ha vezetünk. 93. percben olyan zártan kell védekezni, területet nem hagyva , mindenki mellett állva, leütközve, gyötörve hogy le tudjunk hozni egy megnyert meccset!
Nem kell a saját 16-osunk vonalánál szépítgetni, fel a lelátóra, és akkor nincs vita, hogy elvette a labdát az ellenfél, meg szabályos meg stb. Eredményesen kell tudni játszani ha tetszik favágó módon is.
Csak már gyerek szinten belenevelik a génekbe, hogy itt mindíg összjáték, meg körömpassz, meg nem rúgod el céltalanul. Dehogynem basszus, Korzikáig ha kell!
Pont az ÉLŐ-ben írtam este. 3-2-nél volt még 6-8 percünk elcsalni a focit. Erre meg kapásból nekik ugrottunk és már ment is a letámadás.
Egyszer erre már ráfaragtunk, hogy az előny birtokában nem álltunk vissza.
Nyilván ez mint a rutin hiányára írható. :-(
Més que un club :P
drobika
Entrenador del Barça

2025.05.07. 11:11:40

A legfőbb tanulság, amit le kellene szűrnie a csapatnak, hogy tudni kell alkalmazkodni az eredményhez akkor is, ha vezetünk. 93. percben olyan zártan kell védekezni, területet nem hagyva , mindenki mellett állva, leütközve, gyötörve hogy le tudjunk hozni egy megnyert meccset!
Nem kell a saját 16-osunk vonalánál szépítgetni, fel a lelátóra, és akkor nincs vita, hogy elvette a labdát az ellenfél, meg szabályos meg stb. Eredményesen kell tudni játszani ha tetszik favágó módon is.
Csak már gyerek szinten belenevelik a génekbe, hogy itt mindíg összjáték, meg körömpassz, meg nem rúgod el céltalanul. Dehogynem basszus, Korzikáig ha kell!
szbsz
Capitá del Barça

2025.05.07. 11:04:30

Nyáron összerakjuk a védelmet, jövőre behúzzuk! Szezon előtt úgy voltam vele amúgy, hogy ha lehetne választani akkor idén menjünk nagyot hazaiban, aztán jövőre majd mehet a BL is a Puskásban. Persze a kiesés módja azért fájó... #-o
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
NewNagyatyesz
Barça B

2025.05.07. 10:58:44

Én az egyik legnagyobb Araujo fan vagyok, mindig kiemelve, hogy egyéni képességekben a legjobb védőnk. De tény, hogy tegnap - és mostanában több meccsen - abban marad alul, amiben a legjobb, az egy az egy elleni szituációkban. Ettől nekem még kedvencem, elismerem őt, de nem tudom nem megjegyezni.
Alapesetben nem is feltétlenül adnám el, mert lehet jövőre visszatér a régi Araujo. Viszont ha a keret egészét nézem, akkor vannak lyukak, pláne a két szélső védőnk cseréi, míg ő paicképes játékos. Mondanám hogy anjuk el Christ és EG-t, de a kettőrét nem kapunk fele annyit sem, mint az uruért. Ezért pénzügyi (és jelen formáját tekintve szakmai) okokból simán el tudom azt képzelni, hogy helyette behúzzuk valahogy ingyen Taht, míg az árából veszünk szélre védőket.
pep71
Entrenador del Barça

2025.05.07. 10:48:34

Troym írta:
2025.05.07. 10:24:39
Annyit még mondanék, hogy oké, persze ez így is szép szezon stb stb, de rögtön máshogy néz ki mindenki véleménye, ha a tegnap 93. perces hülyeség és a hosszabbítás miatt kikapunk hétvégén is a Realtól.

Jön egy Classico egy halom hullafáradt és lelkileg összetört srácnak, a döntetlent is kisebb bravúrnak gondolnám szombat délután. Szerintem, ha ott kikapunk, akkor a bajnoki arany sem lesz meg végül, mert kizártnak tartok 9 pontot a Bilbao, Espanyol, Villarreal trió ellen, minimum 1 döntetlen lesz benne.

Araujo kapcsán kár aggódni, mert szerintem menni akar majd ő maga Münchenbe, viszont Tah érkezése szerintem nagyon kétséges, így nem értem miért szurkolunk annak, hogy következő szezonra legyen ismét Inigo (35) - Cubarsi (18) a kezdő és EG+Chris a padon, de ha ebben látja itt a többség a megoldást, akkor biztos az a jó...
Majd amikor az Araujo helyett igazolt védővel(ha be tudja regisztrálni a Barca egyáltalán) is ugyanúgy nyeli a csapat a gólokat, akkor kíváncsi leszek ki lesz a hibás. Mert Araujo nélkül is ugyanúgy nyeli a gólokat a csapat, nem értem miért egyedül az ő hibája ez.
Peter
Director del Fútbol

2025.05.07. 10:34:26

Szép és hosszú álom után nem könnyű a gyorsnak tűnő felébredés, de mielőtt az álmok elkezdődtek volna (AUGUSZTUS !!!!), szerintem bárki közülünk előre és nagy örömmel elfogadta volna ezt a ma reggeli ébredést.
:D
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.05.07. 10:29:05

Pontosan..legrosszabb forgatokonyv jott:kieses ,clasico.Valahogy muszaj kiharcolni egy x et.
Troym
Director del Fútbol

2025.05.07. 10:24:39

Annyit még mondanék, hogy oké, persze ez így is szép szezon stb stb, de rögtön máshogy néz ki mindenki véleménye, ha a tegnap 93. perces hülyeség és a hosszabbítás miatt kikapunk hétvégén is a Realtól.

Jön egy Classico egy halom hullafáradt és lelkileg összetört srácnak, a döntetlent is kisebb bravúrnak gondolnám szombat délután. Szerintem, ha ott kikapunk, akkor a bajnoki arany sem lesz meg végül, mert kizártnak tartok 9 pontot a Bilbao, Espanyol, Villarreal trió ellen, minimum 1 döntetlen lesz benne.

Araujo kapcsán kár aggódni, mert szerintem menni akar majd ő maga Münchenbe, viszont Tah érkezése szerintem nagyon kétséges, így nem értem miért szurkolunk annak, hogy következő szezonra legyen ismét Inigo (35) - Cubarsi (18) a kezdő és EG+Chris a padon, de ha ebben látja itt a többség a megoldást, akkor biztos az a jó...
NewNagyatyesz
Barça B

2025.05.07. 10:21:24

Nekem ez a vereség hosszú idő után a legfájóbb!
A félidőben akartam írni (igaz csak poénból), hogy leszünk olyan szerencsétlenek, hogy kihozunk egy 2-2-es döntetlent, hosszabbítás, tizi és úgy esünk ki, így kellően hullák leszünk fizikailag és mentálisan is a Classicora. Hát majdnem összejött. A tizenegyesek nem, de az nem is baj, mert Sommer kivédett volna párat szerintem.
Egyrészt szezon előtt simén aláírtam volna egy bl elődöntős kieését, de látva a 2 meccset, a helyzetek számát, a cél közelségét nagyon dühítő a dolog! Sajnos rosszakor fogytunk el, rosszkor sérültek le alap emebereink, de örüljünk, hogy nem korábban, mert akkor ide sem jutottunk volna el. Hogy a [auto_cenzúra] lehet 2 meccsen 7 gólt kapni az Intertől??? Úgy hogy mondjuk volt 8 helyzetük...Nekünk meg volt a két meccsen 20 és belövünk 6-ot.
A tegnapi meccs első félideje már-már a régi barca leolvadásos játékot idézte. Mentségükre szóljon, hogy a második félidőben tudtak váltani. Sajnos érzetük, hogy GM gyenge pont lehet. Adott két gólpasszt, és voltak jó megmozdulásai, de a hiányosságai azért kiütköztek. A harmadik Inter gólnál rossz döntést hozott, mert ki kellett volna vágia a francba a labdát. Utána volt egy talpalás az olaszoktól, viszoint nem akkor, hanem utána esett le. Talán ha a talpaláskor elesik, akkor visszafújják. Mondjuk azt nme értem, hogy nem nézték vissza...Szóval majdnem pozitív hős lett és készültem is alra, hogy megkövetem magam és írok róla egy hosszabb monológot, mert adott két gólpasszt, de csak nem tudok, mert azon a bénázáson ment el a meccs...
A csapat ment és küzdött. Én egy embert emelnék ki, aki nekem nagyon szúrja a szemem. Tudom sok embernek DJ a kedvence ezen a téren, nekem viszont Olmo. Kaptunk róla egy gólt, fejelt ugyan egyet, de a játékunkra nincs hatással. Nem ezért vették, nem ezért hoztuk. Ezt lehozta volna Fermin is simán.
A másik Araujo nálam. Én arra tippelek, hogy vele kötött a vezetőség valami paktumot, hogy hosszabbítson, de elengedik ha menni akar csak ne ingyen menjen, ne bukjon rajta a klub. Korrekt volt, aláírt, de fejben már nincs itt. Lehet buta a Flick féle focihoz, de most abban gyenge, amiben ő mingid is kiemelkedő volt, az egy az egy elleni szituációkban. Szóval fájó szívvel, de nyáron eladnám, ha sikerül behúzni ingyen Tah-t (szerintem menni is akar), és az árából hoznék két használható szélső védőt, mert GM és Fort sem szint még is (előbbi sosem lesz, utóbbinak meg játékpercek kellenek).
Szóval keserű percek ezek..
Barcahun
Capitá del Barça

2025.05.07. 09:52:28

Nyiri81 írta:
2025.05.07. 09:40:19
Nem értem ezt a nagy szomorúságot, csalódást. 1 éve mindenki aláírta volna akár csak az elődöntőt is. Most meg már 2 kupa zsebben a bajnokság is esélyes. Realt megverte a csapat idén nem egyszer, hétvégén remélem újra. Ne legyünk már ennyire élgedetlenek. 8-9 év óta végre látszik hogy fejlődik a csapat, tele fiatalokkal. Tényleg azt várta bárki is hogy jön Flick és triplázik? Oké benne volt a pakliban de legalább látszik hogy van jövője a csapatnak. Nekem ez bőven elég most.
Teljesen egyet értek! Szezon elején még azon gondolkoztunk ciki lesz az EUrépa liga. Most hirtelen hol a treble :D Nyilván könnyű hozzá szokni a jóhoz és ezt a meccset is be lehetett volna húzni, akár kapufák, akár jobb bírói döntésekkel. Azért a padról 3 belső védőt hozni Cubarsi mellé nem volt életbiztosítás, mondom olyan csapatba, ami szezon kezdetén kb. örült volna, ha össze jön egy bajnokság. Talán Yamalnak sem árt, ha nem 17 évesen lesz aranylabdás BL győztes stb.. Mi maradt volna :D ? egy VB .. Messinek is 20 év profi pályafutás után adatott meg, nem biztos ennyire fiatal játékosoknak nem száll a fejükbe a siker és jó megtanul a kudarcot is. Lesz miért küzdeni, és szerintem ha nem lesz csőd, marad a keret tehetséges része, 2-3 éven belül egy BL-nek jönnie kell.
Normandia
Director del Fútbol

2025.05.07. 09:51:36

Srácok, régen voltam itt, csak olvasgatni szoktam, de most úgy érzem kicsit a csalódás beszél itt sokunkból. Mind két meccs a foci ünnepe volt. Nagyon büszkék lehetünk a csapatunkra, egy fiatal potenciállal teli csapatra. Igen, a rutintalanság még látszik, de azt az ilyen és hasonló meccseken lehet megszerezni. Biztos vagyok abban, hogy sokat tanulnak ebből. Ott van még a bajnokság és ha azt behúzzuk, nincsen miért csalódottnak lenni az idényért. Én csak gratulálni tudok a csapatnak, szép volt fiúk =D>
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Rdinho10
Capitá del Barça

Nyiri81
Entrenador del Barça

2025.05.07. 09:40:19

Nem értem ezt a nagy szomorúságot, csalódást. 1 éve mindenki aláírta volna akár csak az elődöntőt is. Most meg már 2 kupa zsebben a bajnokság is esélyes. Realt megverte a csapat idén nem egyszer, hétvégén remélem újra. Ne legyünk már ennyire élgedetlenek. 8-9 év óta végre látszik hogy fejlődik a csapat, tele fiatalokkal. Tényleg azt várta bárki is hogy jön Flick és triplázik? Oké benne volt a pakliban de legalább látszik hogy van jövője a csapatnak. Nekem ez bőven elég most.
Csak is Puyol
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.05.07. 09:36:17

Aludva ra egyet,meg idegesitobb ez a kieses.Fel nem tudom fogni,hogy miert nem rugta ki a stadionbol az a martin?!! Fort,martin,gavi,olmo,araujo,tek mehet amerre lat.Jovore ez az ongyilkos les taktikank sem fog mar igy ulni.Oriasi csalodas tovabbra is az egesz…
ocsike83
Jugador d'estrella

2025.05.07. 09:31:41

Olvasva a hozzászólásokat, a legtöbbünknek még nagyon friss az élmény, és nagyon sok a "ha".

DE!!! Minden valamirevaló BARCELONA szurkoló tegye a kezét a szívére. 2024-2025-ös szezon kezdetén gondolta ezt bárki, hogy eddig jutunk? Amikor megjött Flick, de nem jöttek mellé igazolások? Amikor a B csapatból lett feltöltve a keret? Aztán jöttek sorban a súlyos sérülések? Aztán eladtunk mindent és mindenkit, meglett az 1:1, de ez sem volt elég a téli erősítésekhez? Amikor jött a hullámvölgy és visszaestünk a 3. helyre és elment a Real 5 (vagy lehet 8?) ponttal is?
Nyilván evés közben jön meg az étvágy.

Ami talán a legfontosabb:
- Egyetlen (!!!) TOP csapat sem bírja azt el, ha kiesik a kapus, 2 VKP, a kezdő csatár, illetve a 2 szélső hátvéd a legfontosabb meccsekre.
- Egyetlen csapat sem érdemel továbbjutást 7 kapott góllal. Ebben vastagon benne van a 3 csatáron kívül mindenki.
- Túl sok volt egyszerre a "ha". Ha nem ez a bíró van, ha visszanézik, ha beljebb megy a kapufa, ha nem csúszik el, ha kirúgja GM, ha TEK legalább egyet véd, ha nincs 11-es, ha nem úgy cserél Flick, ha máshogy állunk fel, stb, stb. Ennyit egyszerre ez a csapat nem bírt el.
- DE! Megyünk tovább, a fiatal mag pár év múlva még rutinosabb lesz és reméljük végigoktatja a világot. Azért a Balde-Kounde-Cubarsi-Pedri-Yamal tengelyre nagyon sokáig lehet még támaszkodni és építeni.

Nem értek egyet 1-2 szánalmas hozzászólással. Ekézni a csatársort? Raphinha 13+9-el vezeti a góllövő listát, Lewa 11+0-val 3. ezen. Ha nincs a 2 meccsen Yamal, nincs gólhelyzetünk. Nem nyert meg párharcot? Akkor a rengeteg kapura rúgása miből lett? Szinte mind magának csinálta meg. OK, kihagyta. De ott állt Sommer. Sajnos. :-( Mindenki csak benne látta a megváltást, az összes labda kiment neki, aztán "csinálj vele valamit".

Véleményem szerint a támadó szekció, illetve a középpálya támadó része nem igényel nagy változtatást (vagy nem ez az elsődleges), inkább a padra kellenek játékosok. Hogy minek? Azért, hogy a 2 szélsőnk, illetve a KP esze ne 50-60 meccset játszon végig egy szezonban, szinte csere nélkül.
Viszont a VKP-t, illetve a védelem 2 oldalát mindenképpen rendbe kell szedni. Reméljük lesz pénz és Flick tudja hozni azokat, akiket elképzel a rendszerbe.
Akire meg nincs szüksége, azt ki kell söpörni, akár fáj, akár nem. Ha még ez akár vezéráldozatokkal is járhat.

Nálam:
- out: TEK, Araujo, FDJ, Fati, Torre, Christensen, Pena, Ferran.
- kölcsön: Bernal v. Casado, Pau Victor.
- kell: cserekapus, 2 KH, 2 szélsővédő, 1 brutális VKP, illetve 3 csere előre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ocsike83 2025.05.07. 09:45:03-kor.
Més que un club :P
Yokozuna
Entrenador del Barça

2025.05.07. 09:23:53

A legnagyobb húzás az volt Flicktől, hogy ilyen pocsék első félidő után nem cserélt egyet sem. Nem tudom hogyan érzett rá, de óriási fölénybe kerültünk, és kis szerencsével eldönthettük volna a továbbjutást a második félidő felére. Az igazsághoz tartozik, hogy nincsenek olyan cseréink, akiktől a játék javulása lenne várható.
Kevésen múlott a meccs.
Yamalt négyen fogták, gyilkolták. Nélküle ez a csapat nem létezik ezen a szinten, már rég kiesett volna.
Nem sikerültek a cserék, megbomlott a nagynehezen összeállt összhang. Olmo gólt szerzett, láthatóan nem fáradt el, miért kell lehozni?
A játékvezetés teljesen amatőr volt, sajnos a mi kárunkra. Kihozzák a tizenegyest a vonal elé az még emészthető, de a szabálytalanságot ezek után nem szankcionálják, a jogos piros lap valahogy elmarad.
Láttuk a hétvégén, hogy Yamal nélkül még egy Liga utolsót sem tudunk megverni. Erre megoldást kell találni, a támadó játékban kell valami alternatíva. Ne akkor okozzon ez majd meglepetést, ha egyszer csak lesérül, vagy nagy pénzért odébbáll.
Válasz küldése