Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak nehogy elvérzés legyen a sebtapaszból. Nem ártana kicsit alázatosabban állni az ellenfelekhez, mert az Intert is előzetesen jópáran lenézték. Egy Realt soha semmilyen körülmények között nem lehet félvállról venni, mert pont akkor a legveszélyesebbek, amikor senki nem számít rá. Sajnos most nem sokminden szól mellettünk. Sem morálisan, sem fizikálisan nincs a toppon a csapat, a Real pedig egész héten csak ránk készülhetett.
A kezezést megmagyarázták természetes testtartásnakAndrsika írta: ↑2025.05.07. 13:47:16Az mekkora, h lahoz ( tiktokkon láttam) is rablást mond.. Cubarsi esetét is megvizsgálta és lassításból látni, h labda volt elsőnek Lautaro kereste a kontaktot( ez még adható volt) és Yamal esete nála 100% tizi volt mert a fő kontakt már belül történt. Martin este pedig kifelé szabad akármikor is esett el. Tudom a hajamra kenhetem ezeket mind, de ismét ez a bíró rabolt ki minket felháborító
nekem ez nem sebtapaszt, nálam a BL a prioritás, főleg egy ilyen szezonban mikor így focizunk, RAphinha is SSJ szinten lépett előre, minden adott volt, hogy döntőt játszunk, és kiesünk mégis...10 kaput találó lövés, 7 gól...ennyi erővel üresen is állhatott volna a kapu.
Inigo megsérült a meccsen, azért cserélték. (combhajlító) Elvileg hétvégére bevethető.Chino írta: ↑2025.05.07. 12:25:56Inigo szerintem valami probléma vagy egyéb dolog miatt jött le, mintsem taktikai okból.. Ha már be akarta állítani Araujot, akkor Cubarsi helyére tette volna, Így neki kellett kimenni bal oldali belső védőnek, holott abban a pozícióban IM stabilabb és balra folyamatosan ki tud segíteni, nem véletlenül játszott Balde helyett is. Ráadásul ha kezd, akkor Inigot szinte sosem veszi le.
Detto... Elakadt a szavam.csababarca írta: ↑2025.05.07. 12:38:45
Engem ez most teljesen lehozott az életről, az a harmadik gól beleégett a retinámba, nem tudtam megszólalni sem, nem értettem mi történik.
Ugyanez..unalmas mar,h allandoan mi vagyunk a rossz oldalon.Masfel perc miatt meg rosszabb kiesni,tovabbra is kiba.ott duhito a 3.goljuk..csababarca írta: ↑2025.05.07. 12:38:45Belőlem abszolút a csalódottság beszél, kicsit elegem van már, hogy mi vagyunk a szimpatikus vesztes örökkön örökké.Normandia írta: ↑2025.05.07. 09:51:36Srácok, régen voltam itt, csak olvasgatni szoktam, de most úgy érzem kicsit a csalódás beszél itt sokunkból. Mind két meccs a foci ünnepe volt. Nagyon büszkék lehetünk a csapatunkra, egy fiatal potenciállal teli csapatra. Igen, a rutintalanság még látszik, de azt az ilyen és hasonló meccseken lehet megszerezni. Biztos vagyok abban, hogy sokat tanulnak ebből. Ott van még a bajnokság és ha azt behúzzuk, nincsen miért csalódottnak lenni az idényért. Én csak gratulálni tudok a csapatnak, szép volt fiúk![]()
Büszke vagyok a srácokra, kitették a szívüket-lelküket a pályára, de iszonyú frusztráló, hogy nem akar összejönni.
És idén ez történelmi lehetőség volt, másfél percre voltunk, egy kezelhető mezőnyben, jövőre sokkal nehezebb lesz valószínűleg, mert a többi csapat is fejlődni fog.
Engem ez most teljesen lehozott az életről, az a harmadik gól beleégett a retinámba, nem tudtam megszólalni sem, nem értettem mi történik.
Nagyon dühös vagyok, de nem tudom kire.
Belőlem abszolút a csalódottság beszél, kicsit elegem van már, hogy mi vagyunk a szimpatikus vesztes örökkön örökké.Normandia írta: ↑2025.05.07. 09:51:36Srácok, régen voltam itt, csak olvasgatni szoktam, de most úgy érzem kicsit a csalódás beszél itt sokunkból. Mind két meccs a foci ünnepe volt. Nagyon büszkék lehetünk a csapatunkra, egy fiatal potenciállal teli csapatra. Igen, a rutintalanság még látszik, de azt az ilyen és hasonló meccseken lehet megszerezni. Biztos vagyok abban, hogy sokat tanulnak ebből. Ott van még a bajnokság és ha azt behúzzuk, nincsen miért csalódottnak lenni az idényért. Én csak gratulálni tudok a csapatnak, szép volt fiúk![]()
Hiába védekezett úgy az Inter kapott két meccsen hat gólt, mellé volt még rengeteg helyzet, ziccer, sokszor a kapufa mentette meg őket vagy éppen Sommer volt ihletett formában. Emellett szidjuk a mi védelmünket, de az Inter hatékonyságban nőtt magasan fölénk. Minimálisan volt több helyzetük, mint góljuk pedig az állítólagos zseniális védelemről beszélünk. De felhozhatnánk a Bayern elleni párharcot, ahol ugyan "csak" hármat kaptak, de lehetősége rengeteg volt a bajoroknak. És akkor is jöttek a Bayern helyzetei, mikor már tényleg 20 méteren voltak. A hosszabbításban is simán kaphattak volna két, de akár három gólt is a németek lehetőségei alapján.drobika írta: ↑2025.05.07. 12:00:08Visszamehetünk Beckenbauerig ( isten nyugosztalja békében), akkor sem tudom elképzelni azt a hátvédhármast, aki ezt az általunk játszott focit védekezőközéppálya nélkül le tudja hozni elvesztett labda, kontra esetén megfelelő gyakorisággal kapott gól nélkül. Gyakorlatilag nincs is középpálya, mert ott vannak egy 10 méteres sávban fent 50-60 méteren. Egy labdavesztéssel máris mögöttünk vannak. Nem érdemes konkrét személyt most okolni, mert a rendszer ilyen. Nem lehet állandó 2-3 kapott góllal kalkulálni, mert majd rúgunk mindig eggyel többet !
A cserét nem értem, egyszerűen nem értem, miért ment le Inigo M ?! Miért jött be egy teljesen formán kívül (régi önmagához képest tuti) játékos a védelem vezérének ?! Megfoghatatlan!
Mint ahogy az is, hogy miért nem tanulunk mástól? Nem láttuk mit csinál az Inter? Védekezik, ha kell 20 méteren 10-en, keményen ütközve, harapva és elrúgja a labdát Bilbaóig ha kell, mert ezt kell játszani az eredményhez! Itt vannak ezek a fiatalok, szakítani kell ezzel a minden helyzetben finom megoldás kötelezettséggel!!! Profin , favágón, de meg kell tartani tudni az eredményt néhány perccel a vége előtt egy ilyen fontos meccsen védekezve! Ezt senki sem spórolhatja meg, mert ráfizet.
Szerintem nagyon messze vagyunk még a nagycsapat státusztól, maximum éledezünk.csababarca írta: ↑2025.05.07. 00:59:17
Egy nagycsapat nem esik így ki, hanem lepörgeti a maradék perceket, kulcsszituációban belövi a ziccert, és/vagy kivágja a labdát bedobásra.
Lábonlőttük magunkat a párharcban többször, magunkat vertük agyon.
Szégyen, hogy hét gólt kaptunk attól az intertől, akik tán 3szor lőttek 2 gólnál többet ebben a naptári évben, és egy Acerbi menti meg őket, akinek gólja se volt eddig.
Szidhatjuk Araujot, de a 4. gól Cubarsié is, aki lement makkot szedni a bozótosban, ahelyett, hogy odalépett volna.
Történelmi lehetőséget szalasztottunk el, gyufa ágon odaérhettünk volna a bl döntőbe, és akkor ilyen gyermeteg hibákat vétünk.
Meccs előtt ezt írtam le, hogy dolgozzon meg az inter a gólokért, passzoljanak ki, dolgozzák ki a helyzetet, akkor nem morgok. Erre kapunk 4 ilyen gólt...gratulálok, szégyen.
Pár szösszenet pár játékosról:
- Sommer-Szcezny... hát eldőlt, a kisebb, nyüzügébb kapus betette a pluszt.
- Eric, gólja rendben, más semmi.
- Inigo: aranyos az akarása, de egyszerűen erre a szintre már kevés.
- Cubarsi: összehozott egy tizit, lefeküdt aludni megint, rutin kell nagyon rá, mert jó képességű védő.
- GM: két gólpassz, védekezni sajnos nem tud. Ki kell rúgni a labdát ilyen helyzetben csőrrel, akármerre, és nincs baj.
- Raphinha: hős lehetett volna, így meg arra emlékszem, hogy bűnrossz volt, momentum nélkül, nálam messze a leggyengébb volt ma a csapatból.
- Ferran: erről beszéltem.
- Yamal: hát itt a legnehezebb megszólalni. Zseni a gyerek, le a kalappal, imádom meg minden. De olyan lehetőségei voltak ma, hogy szégyen nem gólt szerezni ezekből. Az internek a két meccsen nem volt ennyi lehetősége, rúgtak 6 gólt...ameddig nem tanul meg gólt lőni, addig nálam nem több mint egy ígéret.
Nagyon sajnálom a mait, de magunknak köszönhetjük.
Plusz: azért a 3. gól előtti labdaszerzést megnézném Dumfriestől...gyanús, hogy egyszer nem ismételték meg.