Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Belőlem abszolút a csalódottság beszél, kicsit elegem van már, hogy mi vagyunk a szimpatikus vesztes örökkön örökké.Normandia írta: ↑2025.05.07. 09:51:36Srácok, régen voltam itt, csak olvasgatni szoktam, de most úgy érzem kicsit a csalódás beszél itt sokunkból. Mind két meccs a foci ünnepe volt. Nagyon büszkék lehetünk a csapatunkra, egy fiatal potenciállal teli csapatra. Igen, a rutintalanság még látszik, de azt az ilyen és hasonló meccseken lehet megszerezni. Biztos vagyok abban, hogy sokat tanulnak ebből. Ott van még a bajnokság és ha azt behúzzuk, nincsen miért csalódottnak lenni az idényért. Én csak gratulálni tudok a csapatnak, szép volt fiúk![]()
Hiába védekezett úgy az Inter kapott két meccsen hat gólt, mellé volt még rengeteg helyzet, ziccer, sokszor a kapufa mentette meg őket vagy éppen Sommer volt ihletett formában. Emellett szidjuk a mi védelmünket, de az Inter hatékonyságban nőtt magasan fölénk. Minimálisan volt több helyzetük, mint góljuk pedig az állítólagos zseniális védelemről beszélünk. De felhozhatnánk a Bayern elleni párharcot, ahol ugyan "csak" hármat kaptak, de lehetősége rengeteg volt a bajoroknak. És akkor is jöttek a Bayern helyzetei, mikor már tényleg 20 méteren voltak. A hosszabbításban is simán kaphattak volna két, de akár három gólt is a németek lehetőségei alapján.drobika írta: ↑2025.05.07. 12:00:08Visszamehetünk Beckenbauerig ( isten nyugosztalja békében), akkor sem tudom elképzelni azt a hátvédhármast, aki ezt az általunk játszott focit védekezőközéppálya nélkül le tudja hozni elvesztett labda, kontra esetén megfelelő gyakorisággal kapott gól nélkül. Gyakorlatilag nincs is középpálya, mert ott vannak egy 10 méteres sávban fent 50-60 méteren. Egy labdavesztéssel máris mögöttünk vannak. Nem érdemes konkrét személyt most okolni, mert a rendszer ilyen. Nem lehet állandó 2-3 kapott góllal kalkulálni, mert majd rúgunk mindig eggyel többet !
A cserét nem értem, egyszerűen nem értem, miért ment le Inigo M ?! Miért jött be egy teljesen formán kívül (régi önmagához képest tuti) játékos a védelem vezérének ?! Megfoghatatlan!
Mint ahogy az is, hogy miért nem tanulunk mástól? Nem láttuk mit csinál az Inter? Védekezik, ha kell 20 méteren 10-en, keményen ütközve, harapva és elrúgja a labdát Bilbaóig ha kell, mert ezt kell játszani az eredményhez! Itt vannak ezek a fiatalok, szakítani kell ezzel a minden helyzetben finom megoldás kötelezettséggel!!! Profin , favágón, de meg kell tartani tudni az eredményt néhány perccel a vége előtt egy ilyen fontos meccsen védekezve! Ezt senki sem spórolhatja meg, mert ráfizet.
Szerintem nagyon messze vagyunk még a nagycsapat státusztól, maximum éledezünk.csababarca írta: ↑2025.05.07. 00:59:17
Egy nagycsapat nem esik így ki, hanem lepörgeti a maradék perceket, kulcsszituációban belövi a ziccert, és/vagy kivágja a labdát bedobásra.
Lábonlőttük magunkat a párharcban többször, magunkat vertük agyon.
Szégyen, hogy hét gólt kaptunk attól az intertől, akik tán 3szor lőttek 2 gólnál többet ebben a naptári évben, és egy Acerbi menti meg őket, akinek gólja se volt eddig.
Szidhatjuk Araujot, de a 4. gól Cubarsié is, aki lement makkot szedni a bozótosban, ahelyett, hogy odalépett volna.
Történelmi lehetőséget szalasztottunk el, gyufa ágon odaérhettünk volna a bl döntőbe, és akkor ilyen gyermeteg hibákat vétünk.
Meccs előtt ezt írtam le, hogy dolgozzon meg az inter a gólokért, passzoljanak ki, dolgozzák ki a helyzetet, akkor nem morgok. Erre kapunk 4 ilyen gólt...gratulálok, szégyen.
Pár szösszenet pár játékosról:
- Sommer-Szcezny... hát eldőlt, a kisebb, nyüzügébb kapus betette a pluszt.
- Eric, gólja rendben, más semmi.
- Inigo: aranyos az akarása, de egyszerűen erre a szintre már kevés.
- Cubarsi: összehozott egy tizit, lefeküdt aludni megint, rutin kell nagyon rá, mert jó képességű védő.
- GM: két gólpassz, védekezni sajnos nem tud. Ki kell rúgni a labdát ilyen helyzetben csőrrel, akármerre, és nincs baj.
- Raphinha: hős lehetett volna, így meg arra emlékszem, hogy bűnrossz volt, momentum nélkül, nálam messze a leggyengébb volt ma a csapatból.
- Ferran: erről beszéltem.
- Yamal: hát itt a legnehezebb megszólalni. Zseni a gyerek, le a kalappal, imádom meg minden. De olyan lehetőségei voltak ma, hogy szégyen nem gólt szerezni ezekből. Az internek a két meccsen nem volt ennyi lehetősége, rúgtak 6 gólt...ameddig nem tanul meg gólt lőni, addig nálam nem több mint egy ígéret.
Nagyon sajnálom a mait, de magunknak köszönhetjük.
Plusz: azért a 3. gól előtti labdaszerzést megnézném Dumfriestől...gyanús, hogy egyszer nem ismételték meg.
próbálok keresni, fb-n jött szemben egy rövid videó róla.recrea írta: ↑2025.05.07. 11:51:05Erről dobj valami videót, mert nekem nincs meg.csababarca írta: ↑2025.05.07. 11:47:08Érdemes megnézni az inter első góljánál lévő labdaszerzést, feladat megállapítani a két interes közül melyik hányszor kezelt bele a labdába.
Erről dobj valami videót, mert nekem nincs meg.csababarca írta: ↑2025.05.07. 11:47:08Érdemes megnézni az inter első góljánál lévő labdaszerzést, feladat megállapítani a két interes közül melyik hányszor kezelt bele a labdába.
Igen lehet tultolom,mert hatalmas lehetoseg kapujaban voltunk vegre.. Flick 1 szezonjat azert mertem irni,mert ez volt eddig megfigyelheto..Felhuzta a Bayernt ugyanezzel az ongyilkos taktikaval,besoport veluk mindent majd jott a leolvadas,visszaeses a 2.szezonban,de nyilvan tisztaban vagyok vele,h nala jobb edzo jelenleg nincs szamunkra.Mind1 valahogy a ligat huzzuk be es akkor azert a hazai tripla gyonyoru.Andrsika írta: ↑2025.05.07. 11:22:01Kicsit túl tolod ezt a dolgot. Nekem is rossz érzéseim vannak a meccsel kapcsolatban, de Flick egy szezonos stb… írásod vicces. Ezt a meccset nem Flick bukta el mint tavaly a psg ellenit sem Xavi, hanem a védőink az egyikről egy 40 éves védő rúg csatár gólt a másik meg szarakodik ahelyett, h kirúgná a stadionból viccRdinho10 írta: ↑2025.05.07. 09:47:36De ki a jovo?! Mindig ez van,itt volt a lehetoseg 15 utan a bl ben is hozni valamit..jovore meg nehezebb lesz minden teren,real nem lesz ennyire gatya,valoszinu a tobbi nagy sem..1szezonps Flick is kiderul,h jon e a szokasos visszaeses mint pl a Munchennel.Lewa meg idosebb lesz,Inigo elete szezonjat hozza.Kene jo par igazolas,h legyen eselyunk (nem hoki agon)megint,de mibol?!Annyira adta iden a gep, h siman dontot kene jatszanunk
Én elengedem a témát is, őt is, most is ki van kiáltva bűnösnek, rendben adjuk el, szerintem semmi nem fog javulni akkor sem, de ne legyen igazam.
Kicsit túl tolod ezt a dolgot. Nekem is rossz érzéseim vannak a meccsel kapcsolatban, de Flick egy szezonos stb… írásod vicces. Ezt a meccset nem Flick bukta el mint tavaly a psg ellenit sem Xavi, hanem a védőink az egyikről egy 40 éves védő rúg csatár gólt a másik meg szarakodik ahelyett, h kirúgná a stadionból viccRdinho10 írta: ↑2025.05.07. 09:47:36De ki a jovo?! Mindig ez van,itt volt a lehetoseg 15 utan a bl ben is hozni valamit..jovore meg nehezebb lesz minden teren,real nem lesz ennyire gatya,valoszinu a tobbi nagy sem..1szezonps Flick is kiderul,h jon e a szokasos visszaeses mint pl a Munchennel.Lewa meg idosebb lesz,Inigo elete szezonjat hozza.Kene jo par igazolas,h legyen eselyunk (nem hoki agon)megint,de mibol?!Annyira adta iden a gep, h siman dontot kene jatszanunk
Pont az ÉLŐ-ben írtam este. 3-2-nél volt még 6-8 percünk elcsalni a focit. Erre meg kapásból nekik ugrottunk és már ment is a letámadás.drobika írta: ↑2025.05.07. 11:11:40A legfőbb tanulság, amit le kellene szűrnie a csapatnak, hogy tudni kell alkalmazkodni az eredményhez akkor is, ha vezetünk. 93. percben olyan zártan kell védekezni, területet nem hagyva , mindenki mellett állva, leütközve, gyötörve hogy le tudjunk hozni egy megnyert meccset!
Nem kell a saját 16-osunk vonalánál szépítgetni, fel a lelátóra, és akkor nincs vita, hogy elvette a labdát az ellenfél, meg szabályos meg stb. Eredményesen kell tudni játszani ha tetszik favágó módon is.
Csak már gyerek szinten belenevelik a génekbe, hogy itt mindíg összjáték, meg körömpassz, meg nem rúgod el céltalanul. Dehogynem basszus, Korzikáig ha kell!
Majd amikor az Araujo helyett igazolt védővel(ha be tudja regisztrálni a Barca egyáltalán) is ugyanúgy nyeli a csapat a gólokat, akkor kíváncsi leszek ki lesz a hibás. Mert Araujo nélkül is ugyanúgy nyeli a gólokat a csapat, nem értem miért egyedül az ő hibája ez.Troym írta: ↑2025.05.07. 10:24:39Annyit még mondanék, hogy oké, persze ez így is szép szezon stb stb, de rögtön máshogy néz ki mindenki véleménye, ha a tegnap 93. perces hülyeség és a hosszabbítás miatt kikapunk hétvégén is a Realtól.
Jön egy Classico egy halom hullafáradt és lelkileg összetört srácnak, a döntetlent is kisebb bravúrnak gondolnám szombat délután. Szerintem, ha ott kikapunk, akkor a bajnoki arany sem lesz meg végül, mert kizártnak tartok 9 pontot a Bilbao, Espanyol, Villarreal trió ellen, minimum 1 döntetlen lesz benne.
Araujo kapcsán kár aggódni, mert szerintem menni akar majd ő maga Münchenbe, viszont Tah érkezése szerintem nagyon kétséges, így nem értem miért szurkolunk annak, hogy következő szezonra legyen ismét Inigo (35) - Cubarsi (18) a kezdő és EG+Chris a padon, de ha ebben látja itt a többség a megoldást, akkor biztos az a jó...
Teljesen egyet értek! Szezon elején még azon gondolkoztunk ciki lesz az EUrépa liga. Most hirtelen hol a trebleNyiri81 írta: ↑2025.05.07. 09:40:19Nem értem ezt a nagy szomorúságot, csalódást. 1 éve mindenki aláírta volna akár csak az elődöntőt is. Most meg már 2 kupa zsebben a bajnokság is esélyes. Realt megverte a csapat idén nem egyszer, hétvégén remélem újra. Ne legyünk már ennyire élgedetlenek. 8-9 év óta végre látszik hogy fejlődik a csapat, tele fiatalokkal. Tényleg azt várta bárki is hogy jön Flick és triplázik? Oké benne volt a pakliban de legalább látszik hogy van jövője a csapatnak. Nekem ez bőven elég most.