superman írta: ↑2025.05.07. 18:18:30
Alapvetően egyetértek azzal amit írsz, de ez a része nem olyan egyértelmű szerintem. Csalóka lehet, nem tudjuk biztosan. Mármint az, hogy túlteljesítettük e azt, amit a szezon előtt vártak a csapattól akár a szurkolók, akár a semleges nézők. Az csak a szerencsén múlott, hogy márciusban egy Benficát kaptunk, és nem a PSG-t, és ki tudja akkor is továbbjutottunk-e volna. Ami tény, egy felsőpolcos csapat ellen játszottunk (a BL-ben) meg is vertük a Bayernt, de azért nem ugyanolyan éles helyzet, mint a playoff. Az egyenes kiesés szakaszban csak a harmadik (Benfica), és második (Dortmund, Inter) polcos csapatokkal meccseltünk, utóbbiba bele is törött a bicskánk. Persze az elődöntő önmagában jól néz ki, de a fentiek miatt szerintem csalóka.
Semmi csalóka nincs benne. Jó ágon voltunk? Ja de ez nem von le semmit az érdemekből.
A Dortmund a tavalyi ezüstérmes, az Inter a tavaly előtti ezüstérmes aki lehet hogy az idei aranyérmes.
Dortmundi gyerek lesz a gólkirály idén, nem?
Ez sehol se gyenge.
Aki oda eljut, az megérdemli.
Az Inter abszolút első polcos csapat, aki 3 éven belül 2x döntőzik az nehogy már másod polcos legyen, lol.
A Liverpool istenítése is ment aztán hol vannak már... PSG vagy bárki más jöhetett volna, megvertük volna szerintem teljes kerettel. Az Inter ellen is 100 dolognak kellett keresztbeállnia hogy kiessünk.
BL-t az nyer akinek összejönnek a dolgok, hajt, jó és szerencsés is. Nekünk idén csak a szerencse hiányzott, de lesz és volt is rajtunk kívül sok csapat az évek során akik jók is voltak, hajtottak is, és mégis minden évben csak 1 csapat nyerhet.
Nálunk a csikókból álló tapasztalatlan kereten és a szerencsén múlt, és mindemellett jutottunk el odáig hogy 2 percen múlt a döntő.
Ez nem csalóka, ez páratlanul nagy ugrás az előző évekhez képest és gyönyörű emlék lesz ez szerintem sokáig.
Én úgy fogok rá emlékezni mint a csikóBarca akik bárkit lejátszottak a pályáról, 6 gólt lőttek az elvileg feltörhetetlen Internek, és sérültekkel tele is csak balszerencsés ítéletek miatt estek ki mert akkorát hajtottak és sosem adták fel. Ebben semmi csalóka vagy lesajnálandó nincs, de neked mondhatom mert korábban is mindig megtaláltad a lehetőséget szidni/lekicsíteni a Barca érdemeit.