Te komolyan idejosz osztani az iget?!:D 3 bol 3 zacsko te bohoc!! Hetvegen palyara leptek?! Vagy megint elkezdtek sirni ferfiasan?! Rem 4x is megtoszunk titeket…tudom tudom nektek 15 bl van,ismeri az egesz vilag az ocska kontra kommenteketepping írta: ↑2025.05.08. 12:16:42Bence; Igen, Gerard széttarja a karját, miután gólt kaptok. De csak a gól miatt, amúgy eszébe nem jutna. A gólig nézd a reakcióját.
Sanyika; ránéz a bíróra, hogy érvényes-e, a partjelzőre is mindig kinéz mindenki. Pl Raphi is a gólja után.
(De akár azt is mondhatnám, hogy azért nézett rá, mert nem merte elhinni, hogy a Barca ellen fúj a 93. percben- de ez csak trollkodás, nehogy megsértődj nekem!)
Barça a Bajnokok Ligájában
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rdinho10 2025.05.08. 12:46:03-kor.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Mert jobban érdekelte, gól lesz-e belőle vagy sem, mielőtt reklamálna, asszem elég természetes 3-2-nál a 90+ percben, akkor is így tett volna, ha Dumfries gonosz vigyorral felugrik a levegúbe, telibe talpalja és kettétöri a lábát előtte. Már ha lát a fájdalomtól.
Rapha -góljánál Ferrán lesen volt, gondolom azt nézte, hogy nem fogják-e beleszámítani, a meccs képe alapján elkezdtem már aggódni.
És az is gond, hogy két egymás utáni rangadó volt ilyen. Felteszem a kupadöntő elmaradt 2 tizijét (ha nem számolom Valverde kezezését, amit el tudok fogani, még ha az is minimum fújható volt) te sem vitatod, nem nagyon láttam madridit, aki vitatta. Aztán az Inter. Ez egymás után sok volt, ott még megoldottuk, mert a Madrid nem büntet úgy idén ilyen szitukat, mint korábban, de két top csapat egymás után már sok volt, pláne a fáradó, sok kezdőjét hiányoló Barcának.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Bence; Igen, Gerard széttarja a karját, miután gólt kaptok. De csak a gól miatt, amúgy eszébe nem jutna. A gólig nézd a reakcióját.
Sanyika; ránéz a bíróra, hogy érvényes-e, a partjelzőre is mindig kinéz mindenki. Pl Raphi is a gólja után.
(De akár azt is mondhatnám, hogy azért nézett rá, mert nem merte elhinni, hogy a Barca ellen fúj a 93. percben
- de ez csak trollkodás, nehogy megsértődj nekem!)
(De akár azt is mondhatnám, hogy azért nézett rá, mert nem merte elhinni, hogy a Barca ellen fúj a 93. percben

- bence0330
Széttárt karokkal nézett a bíróra, ez hol beletörődés? Gerard amúgy, szupersztárunk nevét érdemes megjegyezni, hátha jövőre találkozhatsz vele valami NB3-as találkozón.

Szóval volt Acerbi kezezés, esetlegesen (szerintem nem kötelezően) adható sárga a Yamal féle szitunál, maga a Yamal féle vonalon belül-kívül eset, Gerard Martin eset, lerántás (oké, soft, de azért bőven vannak, akik befújnák, de ez tényleg nem egyértelmű hiba, csak pech). És ezekre mind nem kaptunk semmit.
Valahol rémlik amúgy még egy kezezés egy Inter gól előtti buildupban, de ennek most tényleg nem megyek neki.
És mindezt a 2 évvel ezelőtti Dumfries kézzel védés után a 90+ percben. Ami amúgy azért poén, mert ha azt a 100-as tizit befújják, most pl. ott vagyunk a klub vb-n, rengeteg pénz, aranylabda esély, ésatöbbi. Ennyin múlnak a dolgok. Nyilván ha bitang jó csapat valaki, akkor mindegy, amúgy is meglehetett volna, de pusztán már ennyi különbséggel is. Nem mondom, hogy sírok, hogy lemaradtunk onnan, mert van előnye is, hullák vagyunk, jó lesz regenerálódni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Erre csak annyit jegyeznék meg, hogy érdemes megnézni a visszajátszást, és abban Dumfries gól utáni első reakcióját.epping írta: ↑2025.05.08. 11:22:40Szezon, fazon, körte, alma. GM azért esett el, mert béna volt, nem Dumfries lökte el, rúgta le. Élő sebességgel ez egyértelmű, hiága sugallja azt a lassítás, meg a kollektív tudat. Miért nem láttál semmi tiltakosát Martinon, amikor elesett, miért nem rohanta le a bírót a gól után GM és a Barca, ha szerintük szabálytalan volt? Mert mind tudják, hogy azon nincs mit lefújni.

Szerény véleményem szerint is voltak érdekes döntések, de ahogy itt a legtöbben, nem gondolom azt, hogy emiatt esett volna ki a Barcelona. Sőt, a kiesés ellenére meg pont azt gondolom, hogy ilyen meccsekért érdemes rajongani, én ezért szeretem a focit. Szerintem ezt az irányt kellene visszahozni.

Azt már csak zárójelben jegyzem meg, ha Xabi lesz tényleg a Madrid edzője, ők is focizni akarnak majd, és több szórakoztató meccset látunk majd Spanyolországban is.
"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." - Gary Lineker
Ha hiszed, ha nem, ezzel így ebben a formában teljesen egyetértek.

(annyi, hogy nem a vita felesleges ,hanem hogy úgysem győzzük meg egymást, de feltételezem te is erre gondoltál)
-
- Entrenador del Barça
Ezt jól leírtaddrobika írta: ↑2025.05.08. 11:38:55Ennek a vitának cinikusan az a tanulsága, hogy jó a szuperlassítás, ha azt kell megállapítani hogy 2 centivel kint volt a büntetőn a már megítélt 11-es, ( ami még nem gól)mert ugye egyértelműen meg lehet ezt a mozgásból állapítani, hogy kint kezdödött a szabálytalanság 2 centivel, de akkor amikor az ellenfelünk ,, esetleges szabálytalanságát ,, kell megállapítani, igazolni, akkor csalóka a szuperlassítás.( amiből pedig gól lett )
Nonszensz,
Annyi legyen már bennünk, ha különböző csapatoknak is szurkolunk, hogy azért erre a szintre ne menjünk le.
Ez a lényeg. Martin lábába belerúg, majd Martin csetlik bele a lábába. Ha van VAR, használjuk, ne csak 1 cm-es lesnél. Vissza lehet tekerni is ha akarják, (Arsenal büntető, Inter lesről szöglete)
Kérdés mit akarnak mit nem.
Nem Mind1, hogy lenyilatkozta valaki, jelen esetben Laporta, hogy a bírói döntések nem nekünk kedveztek, vagy 2 éve csalással vádolnak mindent és mindenkit.
Itt a vezérszurkoló véleménye

Készítem hétvégére a popcornt

Szerk: Bence, szerintem azok nem voltak szabálytalanok. Ha felhívom arra a figyelmet, hogy vegyünk figyelembe minden tényezőt, akkor arra is (nem bántásból !!!) ha jogtalan eseteket kérünk számon, a jogosakat sem kapjuk meg. Lásd Real TV

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2025.05.08. 12:05:55-kor.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Nem a játékvezető miatt estünk ki, hanem a hulladék első félidő és a gyatra védekezés miatt. Tény.
Ettől függetlenül a játékvezető hibázott, nem is keveset. Ez is tény.
Felesleges ezen rugózni, egy realossal vitatkozni még végképp.
Ettől függetlenül a játékvezető hibázott, nem is keveset. Ez is tény.
Felesleges ezen rugózni, egy realossal vitatkozni még végképp.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2025.05.08. 12:07:09-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Leírtam már az előbb is - olvasd el - káros a szuperlassítás, ha megtévesztő, hasznos, ha plusz infót ad, (és tök mindegy, ha nem oszt nem szoroz). Itt megtevesztő, de nyilván aki nem akarja, az nem látja.drobika írta: ↑2025.05.08. 11:38:55Ennek a vitának cinikusan az a tanulsága, hogy jó a szuperlassítás, ha azt kell megállapítani hogy 2 centivel kint volt a büntetőn a már megítélt 11-es, ( ami még nem gól)mert ugye egyértelműen meg lehet ezt a mozgásból állapítani, hogy kint kezdödött a szabálytalanság 2 centivel, de akkor amikor az ellenfelünk ,, esetleges szabálytalanságát ,, kell megállapítani, igazolni, akkor csalóka a szuperlassítás.( amiből pedig gól lett )
Nonszensz,
Annyi legyen már bennünk, ha különböző csapatoknak is szurkolunk, hogy azért erre a szintre ne menjünk le.
Arra amúgy még senki nem válaszolt nekem, hogy ha szabálytalan volt Dumfries labdaszerzése, akkor ezt miért nem látom Gerardo Martin viselkedésén tükröződni? Semmi reklamáció, csak beletörődés.
Bence; az elsőt azért nem fújta be, mert ez nem óvoda. Ezen a szinten ez kevés egy tizenegyeshez, láttuk már millióegy meccsen. A második meg kint volt, azért lett szabadrúgás. Így már megvannak ezek a szituk, de nem csoda, h nem ugrott be, nem gondoltam volna, hogy még ezeket is vitatjátok, olyan gyenge lábakon állnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára epping 2025.05.08. 12:03:10-kor.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Plusz azért ami érdekes, hogy ha nem is tizi, sztem simán sárgalapos becsúszás volt, ami ugye már a második lett volna Mkhitaryannak...csababarca írta: ↑2025.05.08. 11:08:25Akkor gondolom az inter 11ese se volt az ezen az elven, mert csalóka hogy a 30. szuperlassításos kikockázásból állapították meg.
Vagy Yamal esete is ugye, kár volt kikockázni lelassítani, mert a bíró megadta a tizit, visszalassítani csalóka dolog.
Én most is azt mondom, hogy alapvetően nem a bíró miatt estünk ki, hanem azért mert 7 kapott góllal nem lehet BL döntőbe jutni, de ez megint egy olyan meccs volt, ahol minden nüanszot sikerült ellenünk megfújni.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- bence0330
Nem találtam videót a másik Yamal esetről, nincs kedvem visszakeresni, mikor volt, itt a képeket mutatják benne.
https://www.youtube.com/watch?v=puzm9o953bs
Acerbi kezezés eset szintén így van meg, ha megvan a full meccs, vissza lehet nézni, 25. percben történt
https://www.youtube.com/watch?v=fU0xWSZaai0
https://www.youtube.com/watch?v=puzm9o953bs
Acerbi kezezés eset szintén így van meg, ha megvan a full meccs, vissza lehet nézni, 25. percben történt
https://www.youtube.com/watch?v=fU0xWSZaai0
-
- Entrenador del Barça
Ennek a vitának cinikusan az a tanulsága, hogy jó a szuperlassítás, ha azt kell megállapítani hogy 2 centivel kint volt a büntetőn a már megítélt 11-es, ( ami még nem gól)mert ugye egyértelműen meg lehet ezt a mozgásból állapítani, hogy kint kezdödött a szabálytalanság 2 centivel, de akkor amikor az ellenfelünk ,, esetleges szabálytalanságát ,, kell megállapítani, igazolni, akkor csalóka a szuperlassítás.( amiből pedig gól lett )
Nonszensz,
Nonszensz,
- bence0330
Ja oké, akkor nem elszólás volt.

Ja, és Acerbi kézzel ütötte ki asszem Pedri passzát is, senkit nem érdekelt. Mindkét eset még az első félidőben volt.
Nekem nincs meg a Yamal eset, csak ezt a GM-eset láttam, h fújják a barcások a neten. Mainstream mediaban is ezt láttam.
- bence0330
Ezt a mondatot ízlelgessük.

Szezon, fazon, körte, alma. GM azért esett el, mert béna volt, nem Dumfries lökte el, rúgta le. Élő sebességgel ez egyértelmű, hiága sugallja azt a lassítás, meg a kollektív tudat. Miért nem láttál semmi tiltakosát Martinon, amikor elesett, miért nem rohanta le a bírót a gól után GM és a Barca, ha szerintük szabálytalan volt? Mert mind tudják, hogy azon nincs mit lefújni.csababarca írta: ↑2025.05.08. 11:08:25Akkor gondolom az inter 11ese se volt az ezen az elven, mert csalóka hogy a 30. szuperlassításos kikockázásból állapították meg.
Vagy Yamal esete is ugye, kár volt kikockázni lelassítani, mert a bíró megadta a tizit, visszalassítani csalóka dolog.
Lautaro azért esett el, mert Cubarsi úgy rúgta meg, hogy elvesztette az egyensúlyát. Ez is látszik. Itt nem is a lassításnak, hanem a más kaneraszögnek volt szerepe.
Yamal esetnél most nem tudom mire gondolsz.
Amúgy ezekkel hiába érveltek, hogy "a neten mindenki mondja, hogy..." egyrészt nem, nem mondja, másrészt az ellenkezőjét is egy csomóan mondják. Amikor ti itt szídjátok a Madridot, hogy megint nekik csalnak, annak is mindig megvan az ellenoldala is a neten. És igaz ez kb minden szitura, ez csak egy általános példa volt
Feladom. Aki meccs közben sem látja a szabálytalanságot azzal nem lehet mit kezdeni. Realos full barca utálok is belàtjàk, h mikor mi volt anhiba, ill Colina is lahoz is de sokan a fotelből… ez a meccs a vèdekezésen ès a bírókon ment el
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Akkor gondolom az inter 11ese se volt az ezen az elven, mert csalóka hogy a 30. szuperlassításos kikockázásból állapították meg.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ugyanezt gondolom, gyász, ami itt megy. A VAR-nál meg Cubarsi szerelését egyszer ne lassítva nézzük, mert más a hatása kikockázva, mint élőben, de a GM faltot meg kikockázzuk, hogy találjunk egy olyan pontot, ahol faultnak tűnik, mikor valós sebességnél pedig abszolút nem tűnt annak.Troym írta: ↑2025.05.08. 10:36:187 kapott gól, az 7 kapott gól, ne kezdjünk már bírózni, ez Xavi szint. Voltak bírói hibák, de a legfőbb hibáink a csapat összeállítása, ész nélküli előreküldése, GM-Cubarsi-Inigo-Araujo egymást alulmúló teljesítménye, és hogy nem tudunk 5 percig a labdát eldugva a hátsónkon maradni.
Ettől még a szezonért a taps jár Flicknek, de a BL elődöntő visszavágóért nem.
Raphinha gólja után is 30 (!!) méterre feltolt hátsó sorral védekezett Flick, mégis mibe' volt? Fantasztikus, amit elértek, de nézzen magába az edzői stáb, mert a botrányos első félidő és a VAR ítéletek ellenére is reális esély volt a döntőre, ez a bírózás meg már lassan a Real Madrid TV színvonalát idézi...
De ez nem tenisz, hanem focidrobika írta: ↑2025.05.08. 10:56:09A necces, az bizony szabálytalan...A teniszben
Itt arra használjuk általában, hogy erősen vitatható. Ha pedig erősen vitatható, akkor egy BL elődöntőben illik azt megvizsgálni.
Videózni pedig akkor is ki lehet hívni a bírót, ha nem csak egyértelmű hibát vétett az ítélettel a pályán,( nemegyszer ment ki a bíró videózni már a VAR történetében, és maradt az eredeti ítélet ) hanem ha az ítélet döntően befolyásolhatja a meccset és erősen kétesélyes, hogy a pályán nem jó ítélet született. Márpedig... még a nem Barca szurkolók véleménye ( olvasva más forrásokat is ) erősen afelé hajlik, hogy bizony Dumpfries nem volt szabályos...
Ezzel ezt a kérdést magam részéről le is zárom, azzal, hogy azok közé tartozom, akik az említett két Barca játékos felelősségét említik ebben a konkrét 3. egyenlítő gólnál, valamint a csapatét, hogy ezt a néhány percet beton bekkeléssel, STIHL favágó módra nem tudta lehozni győztesen.
De egészen egyszerűen nem lehet elmenni a bíró + VAR mellett.
Ilyenkor magára valamit adó testület olyan döntést hoz, hogy az illetők a Megye II,-ben kapnak lehetőséget a bizonyításra.
Korábban volt is ilyenre példa...

De amúgy a fociban a legnagyobb örökigazság, hogy a nap végén úgyis mindig a bíró a hibás. Minden szurkoló szemében.
-
- Entrenador del Barça
A necces, az bizony szabálytalan...A teniszben 
Itt arra használjuk általában, hogy erősen vitatható. Ha pedig erősen vitatható, akkor egy BL elődöntőben illik azt megvizsgálni.
Videózni pedig akkor is ki lehet hívni a bírót, ha nem csak egyértelmű hibát vétett az ítélettel a pályán,( nemegyszer ment ki a bíró videózni már a VAR történetében, és maradt az eredeti ítélet ) hanem ha az ítélet döntően befolyásolhatja a meccset és erősen kétesélyes, hogy a pályán nem jó ítélet született. Márpedig... még a nem Barca szurkolók véleménye ( olvasva más forrásokat is ) erősen afelé hajlik, hogy bizony Dumpfries nem volt szabályos...
Ezzel ezt a kérdést magam részéről le is zárom, azzal, hogy azok közé tartozom, akik az említett két Barca játékos felelősségét említik ebben a konkrét 3. egyenlítő gólnál, valamint a csapatét, hogy ezt a néhány percet beton bekkeléssel, STIHL favágó módra nem tudta lehozni győztesen.
Ilyenkor magára valamit adó testület olyan döntést hoz, hogy az illetők a Megye II,-ben kapnak lehetőséget a bizonyításra.

Komolyan nem tudom, hogy csak trollkodsz, vagy ez tényleg így létezik a fejedben.
Klasszikus Tom és Jerry-féle eset. Egyik megy előre a céljára figyel, másik meg kiteszi elé a lábát más cél nincs is a mozdulatában, mint a másik megállítása.
Egy 3 éves gyerek, mint a kislányom egyből felkacag, hogy "apa, elgáncsój a matkát".
Egy felnőtt ember, meg azt mondja erre, hogy az egér belerúg a macska lábába.. Aha.
7 kapott gól, az 7 kapott gól, ne kezdjünk már bírózni, ez Xavi szint. Voltak bírói hibák, de a legfőbb hibáink a csapat összeállítása, ész nélküli előreküldése, GM-Cubarsi-Inigo-Araujo egymást alulmúló teljesítménye, és hogy nem tudunk 5 percig a labdát eldugva a hátsónkon maradni.FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.07. 15:20:57Lehet más lesz a kritikák esetében a leányzó fekvése
Ezért írtam, nálam Flick magasabb pontszámot kapna, ha figyelembe vesszük az értékelésekben is szereplő bírói tévedéseket, mert más lett volna az eredmény, ha csak rajta múlik.
Ettől még a szezonért a taps jár Flicknek, de a BL elődöntő visszavágóért nem.
Máshogy látjuk, nem fogjuk meggyőzni egymást, ettől még beszélgetni, érveket ütköztetni lehet, ha minden félnek van rá igénye. Ha nincs, az sem baj.FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.08. 10:05:21Nem fogok veled vitába szállni, mert nincs értelme, máshogy látjuk a dolgokat
Csak egy kérdésem van. Van Boekel volt a VAR szobában a Real-PSG meccsen.
Szerinted szabályos volt a Benzema-Donnaruma eset?
Benzemás esetre kínálok neked 3 választási lehetőséget. Válassz egyet, ami szimpatikus. Esetleg többet.
a) Igen. Váll a vállal ütközött, nem taszított különösebben nagyot az olaszon. Arról nem Benzema tehet, hogy erősebb, mint Donnarumma, ezért lepattant róla a kapus. Utóbbunak az volt a pechje, hogy lábbal akarta birtokolni a labdát, ha a középpályán ütközik így két mezőnyjátékos, azt se fújják le. Amúgy akár le is lehetett volna fújnj, akkor is vitatott ítélet lenne.
b) Rengeteg a bírói hiba, mert alkalmatlanok a feladatukra, néha egyik, máskor másik csapat kárára tévednek.
c) A Bl-ben mindig, minden évben csalnak a bírók, kivéve '92, '06, '09, '11, '15. Legjobban azokban az években, amikor a Madrid nyert. Ők mindig, kivétel nélkül csak a bírók miatt nyertek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára epping 2025.05.08. 10:32:40-kor.