Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Rashfordtól ne várjuk azt mint Rapha-tól.... Sokkal statikusabb mint a brazil. Ő tényleg csak szélső inkább, mint playmaker...andras953 írta: ↑2025.09.01. 12:20:45BL 4-ig tervezni és Rayonál hagyni 2 potot, ez együtt nem megy.Ránézésre fele nnyit futott a csapat, mint a Rayo.Miért? Formán kívül játszott Kounde, Olmo, Lamine.Eric és Ferran nem játszott formán kívül,ők ennyit tunak, ezért a gyenge (Ferran esetén nulla) játékukért nem őket, hanem a beállítójukat hibáztatom.Kounde-Eric-Christensen gyors, magabiztos, dinamikus játékát elnézve Cubarsi, Araujo igencsak formán kívül lehetnekRashfordra nem játszanak, játékba nem hozzák azaz nem tesztelik, jóformán labdát sem kap, hogy megpróbálhassa megmutatni mit tud, miben (lehet majd) hasznos.Ez a csapat még nyaral? Nem csak a szép játék hiányzott, nem láttam az elszánt akaratukat sem a győzelemért.
vinszentvega írta: ↑2025.09.01. 10:37:45Azért az Olmo kritikusainak üzenném, hogy az meg van nekik hogy Olmo is La Massia-s ????? Mert értem, hogy jó dolog elővenni az identitás kérdést egy egy poziért vívott harcban és oké hogy Olmoért pénzt adtak, de ő is ott kezdte ahol a többi kicsi, csak egy pár évvel korábban....
Részemről Olmo 1 , Lopez :0 , mindamellett, minden elismerésem az utóbbinak, de már a face-n is megkaptam a következőért a sz/rcunamit: Olmo fejben és játékintelligenciában sokkal de sokkal előrébb tart mint fiatal padtársa. ....
Pont ezt akartam írni, hogy rengeteg eladott labda volt tegnap, ebből sokat a védőink, ebből a legtöbbet Kounde-Garcia duo adta el.. Nekik még szokniuk egymást, mivel eddig egymás cseréi voltak...drobika írta: ↑2025.09.01. 11:54:15OlmoLe lehet róla szedni a keresztvizet, mert valóban olyant rontott, amit nem kellett volna...De a tegnapi meccsen ki volt a csatárszekcióból, aki hozott akár egy 3-mas szintet is a tudásából? Az egész csapat nem volt partiban a Rayo-val. Nem azért, mert ők lennének a jobbak.
Az is megérne egy misét, hogy néhány évvel ezelőtt már itt agyon volt szidva E.G. Pique-val, meg Lenglet-el, kölcsön is lett adva, és most oszlopos védelmi tag? Ő Barca védelmi szint a tegnapi mutatvány alapján akár? És a poén meg az, hogy még így is jobban teljesített, mint Balde, akit nem is tudok hova tenni. A komplett védelem úgy ahogy van semmit sem ért. Úgy alakított ki helyzetet a Rayo, ahogy akart. Olyan hatalmas területeket hagyunk a hátunk mögött (ezen a kis pályán is ), hogy egy BL. csapat ebből a tegnapi meccsből csúnya dolgot hozott volna ki...számunkra.
Nem a Rayo lebecsülése az 1:1, nekünk nagyon hízelgő!
igen, ez tök jogos, meg az is igaz, amit írtak többen, hogy a Rayo mindig nehéz terep. engem az zavart tegnap nagyon, hogy mennyire nem sikerült fent tartani a labdát, és milyen könnyen passzolták be a valóban tök üres középpályánkra, és amit te is írtál, hogy mennyire nem voltunk fent szoros emberfogásban, ami kellett volna ehhez a taktikához. ijesztő volt belegondolni, hogy egy ennyire nem kompakt szerkezetet hogyan szedett volna szét és rúgott volna egy fél tucat gólt egy komoly csapat. na mind1, reménykedjünk a javulásban.ElBartimaeus írta: ↑2025.09.01. 10:20:41Ez van, remélem tanulunk belőle és szépen lassan visszajövünk a formába. A második év egy sikeresnek mondható szezon után mindig sokkal nehezebb és egyáltalán nem triviális dolog szinten tartani a csapatot.
Érdekes megjegyzés:Rdinho10 írta: ↑2025.09.01. 10:45:43Olmoval csak az a gond,h sehol nem tudott maradandot alkotni(itt se fog)ez nem veletlen,mai fociban nagyon keves,hiaba van 1-2 jo meccse,ha arra jut 10 rossz..ugyanaz mint J.Felix.Engem nem erdekel,h La Masias vagy a holdrol jott,szerintem neki a Zagreb a szintje,varhatjuk itt tole, mint Felixtol a megvaltast,de soha nem fog elojonni belole..
Teljesen másban jók, ennyi. Fermín nagyon jól érkezik kapu elé, kiválóan lő, rengeteg gólt szerez és agresszívabban védekezik. Olmo viszont kreativitásban, passzjátékban, cselezésben sokkal magasabb szinten van, mellette ő is relatíve sok gólt szerez. Annyi, hogy védekezésben gyengébb, de arról inkább ne beszéljünk a tegnapi meccsel kapcsolatban.vinszentvega írta: ↑2025.09.01. 10:37:45Végre nem csak én látom ezt. Azért az Olmo kritikusainak üzenném, hogy az meg van nekik hogy Olmo is La Massia-s ????? Mert értem, hogy jó dolog elővenni az identitás kérdést egy egy poziért vívott harcban és oké hogy Olmoért pénzt adtak, de ő is ott kezdte ahol a többi kicsi, csak egy pár évvel korábban....
Részemről Olmo 1 , Lopez :0 , mindamellett, minden elismerésem az utóbbinak, de már a face-n is megkaptam a következőért a sz/rcunamit: Olmo fejben és játékintelligenciában sokkal de sokkal előrébb tart mint fiatal padtársa. ....
Végre nem csak én látom ezt. Azért az Olmo kritikusainak üzenném, hogy az meg van nekik hogy Olmo is La Massia-s ????? Mert értem, hogy jó dolog elővenni az identitás kérdést egy egy poziért vívott harcban és oké hogy Olmoért pénzt adtak, de ő is ott kezdte ahol a többi kicsi, csak egy pár évvel korábban....Barcaman1993 írta: ↑2025.09.01. 09:22:14Vegyes érzéseim vannak ezzel a meccsel. Nem vitás, hogy lefociztak minket, ezért örülhetünk az 1 pontnak is, de azért ott motoszkál bennem, hogy Raphinha-Olmo 3 ajtó-ablak ziccert elhibáztak. Abból 1-2 bemegy, akkor az első félidőben lezárjuk a meccset. Azért ez nagy kár.
Olmo kritikusait viszont nem értem. A csávó tényleg kihagyott 1-2 helyzetet, de tegnap az egyetlen volt, aki képes volt egyáltalán helyzetbe kerülni, ill. másokat helyzetbe hozni. A cseréje után az agyonmagasztalt Fermín (akit én mellékesen nagyon szeretek) láttuk mennyit tudott hozzátenni a játékhoz... Semmit.
Nekem pont ez volt a félelmem sokáig Flick-el szemben, de tavaly azért sikerült kontrolláltabban is játszani több meccsen (bár továbbra is tartom, hogy tavaly is az átmenetekből voltunk messze a legveszélyesebbek). A letámadásunk high risk és mid reward legjobb esetben is, cserébe teljesen üresen marad a középpályánk. Nem a feltolt védelemmel van baj, hanem azzal, hogy rettenet terek maradnak kp-n, amit nem szoros emberfogással próbálunk kompenzálni, hanem elkésett rohanással; és ha az ellenfél képes kettő egyeneset rúgni a labdába, akkor lendületből szaladnak a védelmünkre, akik statikusan próbálják tartani a lesvonalat. Tavaly is ez volt, csak mellé lőttünk több gólt.Zozzy 5 írta: ↑2025.09.01. 08:47:22én nem vágom, mi zajlik Flick fejében, de az, hogy tegnap konkrétan már nem létezett középpálya, és a második félidőben csak átmenetekből állt a játék, mint valami boxmeccs, nem értem, miért jó. főleg úgy, hogy zsinórban a harmadik meccsünket kellett idegenben lejátszani, mert nem tudunk hazai meccset rendezni egyelőre (), miért jó ez az agyatlan rohanás egy extázisban játszó kiscsapat ellen, libalegelő minőségű pályán? és akkor megköszönhetjük a god modban védő kapusunknak, hogy nem kaptunk 4et egy Rayo ellen.
nekem nagyon nem tetszett a tegnapi meccs (de úgy összességében az első három forduló sem), mert a tavalyi dominanciánk egyáltalán nincs meg meccs közben, csak ez az agyatlan rock'n'rollkodás, aminek a pressingjét amúgy röhögve passzolták ki. ehhez a szintű rohanáshoz, amit tegnap elő akart adatni a csapattal Flick, a középpályán Baleba meg Caicedo kéne, nem passzerek, mint Pedri meg De Jong. arról nem beszélve, hogy a lescsapdás taktikánk is rég szét van videózva és látványosan egyre kevésbé hatékony.
Mert szerinted ha visszanézik, akkor ez nem büntető?superman írta: ↑2025.09.01. 06:33:43REPORTS @isaacfouto
During the penalty incident involving Lamine Yamal, the VAR was NOT working and the play could not be reviewed. No images or communication.
VAR started working five minutes before halftime.
The penalty occurred in the 37th minute
Mindeközben a túloldalon elvettek 3 gólt egy nappal korábban. Gyönyörű... nem igaz, hogy állandóan ránk vetül a gyanu árnyéka, baromi unalmas már. És akkor csoda, hogy nem kopnak ki a negreirázások..
Már csak Te hiányoztál ide. Ha ment a VAR, ha nem, jogos volt a tizi, szóval visszamászhatsz a barlangodba.superman írta: ↑2025.09.01. 06:33:43REPORTS @isaacfouto
During the penalty incident involving Lamine Yamal, the VAR was NOT working and the play could not be reviewed. No images or communication.
VAR started working five minutes before halftime.
The penalty occurred in the 37th minute
Mindeközben a túloldalon elvettek 3 gólt egy nappal korábban. Gyönyörű... nem igaz, hogy állandóan ránk vetül a gyanu árnyéka, baromi unalmas már. És akkor csoda, hogy nem kopnak ki a negreirázások..
Legyen igazad.
Tavaly sem kezdtünk jobban a Bilbao/Monaco ellen úgy értem játékban…nem szerintem nem egy emberen ment el a meccs mert Flick rakta oda annak ellenére, hogy tudja mindig túl óvatoskodja ezeket a meccseket DJ. Gavi/Casadoval bőven jobb lett volna a meccs képe, de ha csereként bejön Casado(Olmo helyett), és feljebb lép DJ akkor is előbbre lettünk volna, mint ő vele Vkp poszton.Andrsika írta: ↑2025.09.01. 00:53:47
Mindig De jongot veszitek elő! Szted egy emberen ment el ez a meccs? Dehogy is.. ezt a csapat bukta el edzőstül! Utóbbi 3 meccsünk olyan mint, ha szezon vége lenne és mindenki fáradt stb… összekell szednie magát a csapatnak, de nagyon egyébként Rashford nekem egyenlőre egy nagy semmi
Mindig De jongot veszitek elő! Szted egy emberen ment el ez a meccs? Dehogy is.. ezt a csapat bukta el edzőstül! Utóbbi 3 meccsünk olyan mint, ha szezon vége lenne és mindenki fáradt stb… összekell szednie magát a csapatnak, de nagyon egyébként Rashford nekem egyenlőre egy nagy semmiSzakacs írta: ↑2025.09.01. 00:47:57Hasonlóan látom, DJ helyett egy Casadóval sokkal jobban uralva lett volna a kp, ugyanúgy tudott volna kullancskodni mint a Rayo játékosai, de nem szarta volna össze magát mint az ilyen esetek nagyszázalékában Dj és Pedrinek is nagyobb szabadsága lett volna. Nem vagyok semmiről se meggyőzhetetlen, de szerintem nem Olmo-n és a védelmen ment el hanem DJ játszatásával, nem megy neki az ilyen profilú csapatok ellen.
A véleményem szubjektív, nem tudom semmilyen statisztikával alátámasztani, csak a rutin és az évek
Peace