Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen, én is csodálkoztam. Lehet tényleg csak annyi volt, hogy a gólfesztiválban adjon ő is egy gólpasszt, vagy ha az ellen elmegy egy kontrával, akkor ne neki kelljen így első óvatos perceiben sprintelnie utána, vagy ilyesmi. Elvileg őt még egyedüli hatosként is próbálgatná Flick, szóval fura lenne, ha hosszútávon ő lenne előrébb.Barcaman1993 írta: ↑2025.09.15. 09:54:38Nekem az volt érdekes, hogy Bernal játszott előrébb és Casado a szokásos visszavontabb szerepben. Lehet nem kell ebből messzemenő következtetéseket levonni, de én meglepődtem rajta.
Nekem az volt érdekes, hogy Bernal játszott előrébb és Casado a szokásos visszavontabb szerepben. Lehet nem kell ebből messzemenő következtetéseket levonni, de én meglepődtem rajta. Az viszont durva, hogy Bernal fizikálisan mennyire kitűnik a többiek közül. Lehet ez kell majd nekünk a középpályára.

Dro nincs a keretben...Troym írta: ↑2025.09.14. 12:58:41Én ezzel a kezdővel nyitnék:
Garcia - Torrents, Araujo, Cubarsi, Kounde - Pedri, Casado, Dro - Rashford, Lewy, Ferran
Mivel nincs nagy formában sem Fermin, sem Olmo, de valahogy Raphinha sem az igazi és 15000 km-t utazott, egy meglepetésemberként Dro megkapná tőlem az esélyt.
Jó lenne, de most, hogy nem lesz Yamal, Raphina és Lewy a fene tudja, milyen állapotban van, ráadásul kis stadion, sok játékos sérült, vagy formán kívűl szerintem arra kell rámenni, hogy valahogy behúzzuk a 3 pontot, mert a válogatott szünet után amúgy is híresen jók szoktunk lenni...

Igen, arról, hogy szidja a Barcát a rendkívül "érdekfeszítő" és "releváns" madridi média meg a Real TV vagy micsoda, amitől egy jóérzésű szurkoló kb egy perc alatt hányingert kapna. Kizárólag az optimizmus jegyében, természetesen. Hozzáteszem, ha nem számolnál be rendszeresen a madridi média tevékenységéről, én azt se tudnám, hogy a Real TV egyáltalán létezik.FcBarcelona1 írta: ↑2025.09.07. 07:07:34
Majd legközelebb inkább Madridi sajtóból hozok híreket, valami jófajta Negreirázást
AI szerint árnyékában, rossz a fordítás.gránit írta: ↑2025.09.07. 03:17:57Azért nem semmi, hogy valaki azt a katasztrofális dealt képes győzelemnek beállítani. Ingyen odaadtak nekik egy remek játékost. Az a hatalmas mázlijuk, hogy a klub a szurkolók tulajdonában van. Egy olyan tulajdonossal, aki csak a pénztárcájára koncentrál, már rég repült volna a menedzsment, tokkal-vonóval.FcBarcelona1 írta: ↑2025.09.06. 11:11:56Deco vezette sportigazgatóság
A brazil, akinek Iñigo Martínez Al Nassr-hoz távozását is köszönhetjük
-Ferran Correas Sport
Azért nem semmi, hogy valaki azt a katasztrofális dealt képes győzelemnek beállítani. Ingyen odaadtak nekik egy remek játékost. Az a hatalmas mázlijuk, hogy a klub a szurkolók tulajdonában van. Egy olyan tulajdonossal, aki csak a pénztárcájára koncentrál, már rég repült volna a menedzsment, tokkal-vonóval.FcBarcelona1 írta: ↑2025.09.06. 11:11:56Deco vezette sportigazgatóság
A brazil, akinek Iñigo Martínez Al Nassr-hoz távozását is köszönhetjük
-Ferran Correas Sport
bence0330 írta: ↑2025.09.06. 21:41:39Tényleg, ezt még el is felejtettem, ezzel együtt már alighanem hasonló lehet az a bértábla, legalábbis a játékos szemszögéből.FcBarcelona1 írta: ↑2025.09.06. 21:28:14https://en.as.com/en/2019/06/27/soccer/ ... 58007.html
Eleve kedvezőbb volt az adózás a külföldről érkező játékosoknak 21,5% az 50% helyett.
Tudom hogy tök csapongó és rendkívül hosszú volt amit írtam, így könnyen elveszhetett benne, de ezt én is kiemeltem.
Annyit reagálok, hogy a kritika nem trollkodás, de ezen a ponton elengedem inkább az egész témát, mert meguntam a részedről a gúnyolódást és a személyeskedést, többször kértem az abbahagyását, láthatólag nem szeretnéd abbahagyni, nekem nincs kedvem belemenni
Tényleg, ezt még el is felejtettem, ezzel együtt már alighanem hasonló lehet az a bértábla, legalábbis a játékos szemszögéből.FcBarcelona1 írta: ↑2025.09.06. 21:28:14https://en.as.com/en/2019/06/27/soccer/ ... 58007.html
Eleve kedvezőbb volt az adózás a külföldről érkező játékosoknak 21,5% az 50% helyett.
Ennyit hagyok benne