https://barcauniversal.com/luis-enrique ... -problems/
Valószínűleg ezért nem játszott Araujo. Enrique 2 éves nyilatkozata. Emellett én is úgy gondolom, hogy be kell építeni a kezdőbe, mert nincs más ilyen képességű kh a keretben. Most hirtelen a Bayern elleni meccs jut eszembe, ahol megoldottuk a labdakihozatalt, hosszú labdákkal.
https://www.mundodeportivo.com/futbol/p ... y-psg.html
Most Tebassal egyetértek, nehéz versenyezni olyan csapatokkal, akik 7-10 évig 200 milliós negatív működési hiánnyal zárnak, de továbbra is tartom, hogy átesett rendesen a ló túloldalára, igazolások nélkül nehéz versenyezni.
Henry is azt emelte ki, hogy a keret erőssége meghatározó.
Amíg a PSG megengedheti, hogy a Ligue 1 -ban pihentesse a játékosait (egyszer kommenteltem PSG VS Barca játékosainak tavalyi perceit), addig a Barcanak minden meccset be kell húzni, ha versenyben akar maradni a bajnokságban. Pedri vagy Yamal nélkül a Sociedad ellen is bajban lettünk volna.
Szerintem a tegnapi meccs ott ment el, ahogy az élőben is írtam, hogy Pedri valószínűleg megsérült. Ezzel együtt Olmo és De Jong is teljesen eltűnt, nem tudtuk megtartani a labdát, a kp-uk lejátszott minket, és Neves még nem is játszott.
Lewyről sokszor volt szó, szerintem a legfontosabb egy játék ügyes csatár igazolása. Ferran jó, de nem kezdő szintű játékos. Szerintem ő hibázta a legnagyobbat, hogy nem gurította be Rashfordnak (Kounde mellett, aki az első gól előtt nem követett el taktikai szabálytalanságot), aki üres kapuval szemben találta magát. Valószínűleg Lewy, még ha fizikálisan nincs is formában, vissza kell kerülnie a kezdőbe. Ugyanaz, mint Araujo esetében, ha nem is illik a stílusba, a képességei jobbak, ha rossz is nézni összjátékban.
Yamal most tért vissza, így szerintem nem is lehet sokat várni tőle.
A legjobban viszont Raphinha hiányzott, az állandó robotolásával, kreativitásával.
Rashford-ot szerintem illik kiemelni, jól játszik mostanában, nagyon kellett egy ilyen szélső a rotációba, megnézném csatárként is, ott mit tud.
Gerard Martin is jól játszott, de amikor lejött, azt láttam rajta, hogy teljesen elfáradt, ahogy az egész csapat.
Talán Rashfordot kellett volna fent hagyni Ferran helyett.
A PSG erőssége még a 2 szárnyvédő, lehet, hogy nem volt véletlen, hogy jhv-ekkel hozták minket hírbe. Egy Araujo és Kounde kh páros jó lehetne Cubarsival, Garciaval, (esetleg Christensennel, de valószínűleg a fizetése helyére mást hoznának)kiegészülve.
Számomra az is érdekes volt ezzel kapcsolatban, hogy Garcia lett a szezon elején kitolva jhv-nek.
Télen ha sikerül meggyőzni Stegent a távozásról, valószínűleg egy szélső hátvéd lesz a prioritás.
Ez megint egy átmeneti év lesz. Akkor érhetünk el sikereket, ha mindenki a legjobbját nyújtja, sokaknak van hová fejlődnie. Közhely, de a tegnapi tényleg jó tanuló pénz volt.
Ha Lewy fizetése felszabadul, kellene egy minőségi fiatal csatár. Romano szerint is az lesz fő cél a nyáron.
Emellett a Kp-ra is el tudnék képzelni erősítést, de valószínűleg ahhoz valakinek onnan távoznia kell.
Ilyenkor sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagyunk, Fábián Ruiz 20, Merino 30-ba került.
Kellene egy kis extra a BL győzelemhez, idén valószínűleg a meglévő játékosoktól, így belőlük kell kihozni a maximumot.
Egyébként a tegnapi vereség ellenére rekordot döntöttünk, ez volt a 45 meccs egyhuzamban, ahol gólt szereztünk.