A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026

Nem hiszem. Lassan visszatér a két kulcsjátékosunk, a kisebbek ellen még elég volt a 3 top játékosunkból 1, a nagyok ellen már nem nagyon.Troym írta: ↑2026.02.12. 21:37:30egy nagy vereség és a bajnokságban is jönnek a vereségekbence0330 írta: ↑2026.02.12. 21:36:41Akartam írni meccs előtt, hogy ha kikapunk, akkor kapjunk ki annyira, hogy ne legyen tétje a második meccsnek, ilyen 1 gólos hátrányt nem akartam, amit ott a BL meccsek környékén óriási erővel megfordítunk.
Ha már ez van, legyen 5-0 a vége, és akkor a második körre kiküldünk egy harapós B sort.
egy nagy vereség és a bajnokságban is jönnek a vereségekbence0330 írta: ↑2026.02.12. 21:36:41Akartam írni meccs előtt, hogy ha kikapunk, akkor kapjunk ki annyira, hogy ne legyen tétje a második meccsnek, ilyen 1 gólos hátrányt nem akartam, amit ott a BL meccsek környékén óriási erővel megfordítunk.
Ha már ez van, legyen 5-0 a vége, és akkor a második körre kiküldünk egy harapós B sort.