KÖSZÖNÖM!!!!!!Gauchomester írta:Internet Explorerrel Livefooty.org, aztán kiválasztod a második Stream-et, aztán istall a programot amit ott kiír, írja is hogy hogyan, azt installálod a gépedre, aztán visszamész az oldalra frissítesz egyet, és várod míg betölt, ezt tettem én is, nekem kb öt perc alatt meg volt..
bár nem tudom, még ha minden rendben is megy, a hajrát talán láthatod....
Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
- barcatom
- Jugador del Barça
csak is a barca!!!!!!!!!!!
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Internet Explorerrel Livefooty.org, aztán kiválasztod a második Stream-et, aztán istall a programot amit ott kiír, írja is hogy hogyan, azt installálod a gépedre, aztán visszamész az oldalra frissítesz egyet, és várod míg betölt, ezt tettem én is, nekem kb öt perc alatt meg volt..

- barcatom
- Jugador del Barça
Igen de ird már le hogy lépkettél!!!!Slither írta:Sopcaston nincs semmi.Gauchomester írta:nem tudom, hogy azon személyek, akik rojadirectán vagy máshol próbálkoztak, milyen sikerrel jártak, de azt nem tudom hogy miért nem jön be nektek a livefooty-n nekem kb öt percet vett igénybe, és igazából két helyen is bejött SopCaston és PCaston is....
csak is a barca!!!!!!!!!!!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Sopcaston nincs semmi.Gauchomester írta:nem tudom, hogy azon személyek, akik rojadirectán vagy máshol próbálkoztak, milyen sikerrel jártak, de azt nem tudom hogy miért nem jön be nektek a livefooty-n nekem kb öt percet vett igénybe, és igazából két helyen is bejött SopCaston és PCaston is....

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
nem tudom, hogy azon személyek, akik rojadirectán vagy máshol próbálkoztak, milyen sikerrel jártak, de azt nem tudom hogy miért nem jön be nektek a livefooty-n nekem kb öt percet vett igénybe, és igazából két helyen is bejött SopCaston és PCaston is.... 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
http://pplive.uw.hu/kliensletoltese.htmlbarcatom írta:Léci ezt a ppmate holtudom letölteni mert most nem találom!!!
nekem 1%-ig bufferel
nekem kiirta hogy Channal has stopped 

A PPmate biztosan betölti úgytünik mintha semmi sem történne de egyszer cska befogja hozni 

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Az első Eto'o helyzeten is túl vagyunk, a japán kapus szedte fel előle a labdát egy kigratás után (de erre van az élő.közv. topic
) 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gauchomester 2007.08.07. 12:33:04-kor.
- robertfcb
- Capitá del Barça
http://pplive.uw.hu/kliensletoltese.html
erről az oldalról letudod szedni
erről az oldalról letudod szedni

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!