Barça a Bajnokok Ligájában
- Dawe
- Jugador d'estrella
Henry az ésszel jáccik fiúk! Majd meg lesz az rerdménye higgyétek el!
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"

Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nem tudom de nekem a kék mez tetszik valószínű abba játszanak majd a fiúk v a narancsban 
A felállást illetően mint vmi uthenger baromi jó a támadósor.. de a védelembe lehetett vna mit alakítani.. Sylvinhot fellehetett volna hozni még.. majd meglátjuk győznünk kell!!!!
És talán ha Valdes is jó formában van ami nagyot jelentene emékezzünk vissza pár meccse védelem összeomlott de ott volt Valdes aki mindent védett!
Mindent Bele Fiúk!!!! Hajrá Barca!!!!

A felállást illetően mint vmi uthenger baromi jó a támadósor.. de a védelembe lehetett vna mit alakítani.. Sylvinhot fellehetett volna hozni még.. majd meglátjuk győznünk kell!!!!
És talán ha Valdes is jó formában van ami nagyot jelentene emékezzünk vissza pár meccse védelem összeomlott de ott volt Valdes aki mindent védett!
Mindent Bele Fiúk!!!! Hajrá Barca!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2007.10.23. 12:26:52-kor.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Sajnos ez így van, az eddigi teljesítménye a 0-val egyenlő....................varga tamás írta:.......Henry pedig keresi a helyét. Kiváncsi leszek mikor találja meg, mert nekem kezd elfogyni a türelmem. Itt van október vége, és amit eddig mutatott, az édeskevés. Szerintem.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Igen, elöl vannak hatan. Ebből Samu sérült, Guddy nem játszott az idén, Henry pedig keresi a helyét. Kiváncsi leszek mikor találja meg, mert nekem kezd elfogyni a türelmem. Itt van október vége, és amit eddig mutatott, az édeskevés. Szerintem.Rivaldo11 írta:Most isszuk meg a levét annak, hogy van 4 középpályásunk, viszont a támadósorban hatan is bevethetőek. Agyrém! Crosast lassan fel kellene "építeni", mert szükség van rá!
Ettől függetlenül nyerjük a mait.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Most isszuk meg a levét annak, hogy van 4 középpályásunk, viszont a támadósorban hatan is bevethetőek. Agyrém! Crosast lassan fel kellene "építeni", mert szükség van rá!
Rivaldo-A Legnagyobb.
A tavalyi második, azaz a narancs az idei harmadik számú mezünk.sasi1 írta:Kiváncsi vagyok milyen mezben fogunk játszani?
A 3. mezünk az milyen színü, mert a 2. kék nem lesz jó, de szerintem az 1. számú sem...........

Kiváncsi vagyok milyen mezben fogunk játszani?
A 3. mezünk az milyen színü, mert a 2. kék nem lesz jó, de szerintem az 1. számú sem...........
- Dawe
- Jugador d'estrella
A múltkori Villareal meccset gyorsan el kell felejteni!
De majd ma megmutatják a fiúk.Még gólt sem kaptak,remélem ma sem fognak, de az a lényeg hogy győzzenek.HAJRÁ RONALDINHO!!!HAJRÁ BARCA!!!
Ma 19:45 Viasat3.

Ma 19:45 Viasat3.
Barca...Barca...BAAAAAAARCA

Mostmár annyi a hiányzónk és nem is csak a kispadon, sőőt főleg a kezdőben, hogy szerintem ha x-ekkel túléljük a meccsek amig vissza nem jönnek akkor is örülni fogok. Azok után ami az elmult meccsen történt...
SZABÁLYOKAT KELL MÓDOSITANI A KLUB-VÁLOGATOTT KÉRDÉSBEN! MIELŐBB!!!
G.
SZABÁLYOKAT KELL MÓDOSITANI A KLUB-VÁLOGATOTT KÉRDÉSBEN! MIELŐBB!!!
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
óó nagyon pöpec
rosz időbe jó meccset várok ! csakabarca köszi viasat!

Még mindig a Viasat, még mindig Hajdu B.-vel.fcjoc írta:meccset közvetíti vmi? thx

Egyébként sztem ma nagyon hasznos lesz Ronaldinho. Szabival, jó labdákkal, esetleg góllal, de kiveszi a mai eredményből a részét.
meccset közvetíti vmi? thx
- Andris
- Adminisztrátor
Ma ismét Iniesta, Abidal és Messi lesznek a kulcsok szerintem.
Henry meg mutathatna végre már valami jót ismételten... kicsit kevéske eddig. Nehéz aklimatizálódni nyilván, de most szükség lenne rá, nagyon nagy szükség.
Amúgy meg nemtudom elképzelni hogy kikapjunk, sőt azt se hogy ne nyerjünk. Ha Messi, és Ronaldinho pályán van, akkor azért nem vagyunk kicsik... akármennyire is tűnik Iniesta pl. értékesebbnek, és sokszor tényleg jóval hasznosabb is...Ronaldinho az Ronaldinho. És Messivel bizony nagyon érzik egymást....
Henry meg mutathatna végre már valami jót ismételten... kicsit kevéske eddig. Nehéz aklimatizálódni nyilván, de most szükség lenne rá, nagyon nagy szükség.
Amúgy meg nemtudom elképzelni hogy kikapjunk, sőt azt se hogy ne nyerjünk. Ha Messi, és Ronaldinho pályán van, akkor azért nem vagyunk kicsik... akármennyire is tűnik Iniesta pl. értékesebbnek, és sokszor tényleg jóval hasznosabb is...Ronaldinho az Ronaldinho. És Messivel bizony nagyon érzik egymást....
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Barça B
Azért én tartok attól nehogy nagy pofonba szaladjunk bele Glasgowban hiszen a Rangers nagy formában van a Lyont is sima 3:0-val elintézte idegenben és hétvégén az ősi rivális Celticet is megverték sima 3:0-ra úgyhogy épp jó paszban vannak a tartalékos, fáradt barca ellen sajna.Rivaldo11 írta:Hatalmas kudarcnak trtanám, ha a rangerstől kikapnánk.- Ugatják a labdarúgást, nem verhetnek meg minket.

Én két csapatnak szurkolok az egyik a Barçelona a másik a real madrid aktuális ellenfele."-José Carreras. Viva Barca! Forever!
se giovani-t se bojan-t nem tenném kezdőbe az tuti, beállítani is max ha már úgy néz ki hogy megvan/lesz a meccs

-
- Llegenda del Barça
Csak így átszaladnának a középpályánkon...MÉg azok a taktikai faultok se lennének meg, amit Deco megcsinál, ha pályán van.gejzy10 írta:V.V
Thuram-Puyol-Milito-Abidal
Xavi-Iniesta
Roni
Messi,Henry,Giovanni(bojan?)
ez a tuti győztes csapat![]()
hú mennyi edző lett hírtelen:D
valahogy thuram túl sok labdát ad el mostanában. most jönne jól Zambrotta
Abidalt meg egy kicsit előrébb tolnám a védősortól. mondjuk egy balközép

Abidalt meg egy kicsit előrébb tolnám a védősortól. mondjuk egy balközép
én má eccer kiprobálnám thuamot jobb hátvédnek oli helyett!
sztem nem lasabb és nem adna be szarabbul....

sztem nem lasabb és nem adna be szarabbul....

V.V
Xavi-Iniesta
Roni
ez a tuti győztes csapat
Xavi-Iniesta
Roni
ez a tuti győztes csapat

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Egész jól leírtátok
Kezdek bizakodó lenni 
Nekem az első rajz tetszik és a végefelé még bejöhet Giovani és Bojan is.
Muszáj nyerjünk mégha a továbbjutás simán megvan d most a becsületet visszakell szerezni a csúyna vereség miatt!
Hajrá Barca!!!!

Nekem az első rajz tetszik és a végefelé még bejöhet Giovani és Bojan is.
Muszáj nyerjünk mégha a továbbjutás simán megvan d most a becsületet visszakell szerezni a csúyna vereség miatt!
Hajrá Barca!!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Végülis HA kikapnánk (amit azért nem hiszek),akkor sincs semmiféle gáz,és érdektelen a másik két meccs...mivel eddig 6 pontunk van,és még lesz 2 hazai meccsünk,amit szerintem tuti behúzunk...az meg 12pont,és sima továbbjutás....persze csoportelsőség szempontjából egy x kell mindenképpen idegenben.
Amúgy szntem Stuttgart otthon leveri a Rangerst,szal nem kell itt félni....
Amúgy szntem Stuttgart otthon leveri a Rangerst,szal nem kell itt félni....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.