Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.rojadirecta.comgergo9 írta:cső!! Ma este nem tom nézni a tvbe a meccset de megvan a sopcast nevű progi nem tudjátok mék csatorna adja a meccset azon?
Kösz Gergő
Szerintem ma nem fogod összetörni...(legalábbi a meccs miattvarga tamás írta:Megrögzött. de a kínszenvedést nem minden esetben néztem végig. Az idegrendszeremet meg szoktam ilyen módon kímélni. Az idén már több távirányítót nem akarok venni, a getafei vereség alatt egyet már összetörtem.Replay írta:Milyen Barca-drukker az, aki átkapcsolna egy francia meccsre, csak mert rosszul játszunk?varga tamás írta: Ja, al/Világi Péter tolmácsolásában. Ha nagyon rosszul játszanánk, akkor ott lesz az Auxerre-PSG a sport1-en mentőővnek.
De, ma nyerni fogunk!
Megrögzött. de a kínszenvedést nem minden esetben néztem végig. Az idegrendszeremet meg szoktam ilyen módon kímélni. Az idén már több távirányítót nem akarok venni, a getafei vereség alatt egyet már összetörtem.Replay írta:Milyen Barca-drukker az, aki átkapcsolna egy francia meccsre, csak mert rosszul játszunk?varga tamás írta:Ja, al/Világi Péter tolmácsolásában. Ha nagyon rosszul játszanánk, akkor ott lesz az Auxerre-PSG a sport1-en mentőővnek.barsza92 írta:elvileg a mai meccset a sport klub adja.
De remélem valami normális kommentátorral...
De, ma nyerni fogunk!
Milyen Barca-drukker az, aki átkapcsolna egy francia meccsre, csak mert rosszul játszunk?varga tamás írta:Ja, al/Világi Péter tolmácsolásában. Ha nagyon rosszul játszanánk, akkor ott lesz az Auxerre-PSG a sport1-en mentőővnek.barsza92 írta:elvileg a mai meccset a sport klub adja.
De, ma nyerni fogunk!
Egyedül a Hortit bírom... Annak legalább jok a beszólásaiSaviola írta:A SportKlubnak olyan nincs..barsza92 írta:De remélem valami normális kommentátorral...
Ja, al/Világi Péter tolmácsolásában. Ha nagyon [auto_cenzúra] játszanánk, akkor ott lesz az Auxerre-PSG a sport1-en mentőővnek.barsza92 írta:elvileg a mai meccset a sport klub adja.
Meg - szerintem - a szerdai BL-meccsünket az ORF1 is adni fogja élőben. Az osztrákok mindig valami német érdekeltségű meccset adnak. Ha valakinek esetleg Sat1-e nincsen, de oaztrák1-gyel rendelkezik.sasi1 írta:Érdekes a jövőhéten az M1 ad kedden, de a Viasat3 is, illetve az szerdán is.
Kedd:
M1 Real Madrid - Lazio
Viasat3 Olympique Marseille - FC Liverpool
Szerda:
Viasat3 Glasgow Rangers - Olympique Lyon
Sat1 Barca - Stutgart
thxLa Pulga írta:www.port.huIlúvatar írta:FC Barcelona - Deportivo
Hmm, melyik csatorna fogja közvetíteni? Sport 1?![]()
20:45 Sport klub
Futball, La Liga Fogadás az eseményre
Spanyol Labdarúgó Bajnokság Barcelona - Deportivo (élő)
www.port.huIlúvatar írta:FC Barcelona - Deportivo
Hmm, melyik csatorna fogja közvetíteni? Sport 1?
SKIlúvatar írta:FC Barcelona - Deportivo
Hmm, melyik csatorna fogja közvetíteni? Sport 1?