Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én örülök neki. Csak mondom hogy közeljövőben lehetne ezen kicsit csiszolni.messi1918 írta:Meg mindig van atmoszféra hang,és nem is kell azon imádkozni,amikor elmegy a kép hogy a csapatod ne kapjon gólt,de örüljünk,hogy legalább ilyen van(szezon eleje)Ronaldinho&Barca írta:Én annak örülnék ha legalább a minősége olyan lenne a spanyol meccsek közvetítésének mint pl: az angol bajnokságé. Sokkal tisztább és szebb a kép.
Meg mindig van atmoszféra hang,és nem is kell azon imádkozni,amikor elmegy a kép hogy a csapatod ne kapjon gólt,de örüljünk,hogy legalább ilyen van(szezon eleje)Ronaldinho&Barca írta:Én annak örülnék ha legalább a minősége olyan lenne a spanyol meccsek közvetítésének mint pl: az angol bajnokságé. Sokkal tisztább és szebb a kép.
Pénz beszél...messi1918 írta:Azt nem tudja valaki,hogy jövőre visszatudja-e venni a Sport Tv az angol meccseket,vagy ez már örökre Eurosport 2????
Kössz szépen,hát akkor még minimum három évig nem nézek angol bajnokikat.Na nembaj,itt van a Barca!sasi1 írta:Jövőre egészen biztosan nem, mert 3 évre adják a jogot.................messi1918 írta:Azt nem tudja valaki,hogy jövőre visszatudja-e venni a Sport Tv az angol meccseket,vagy ez már örökre Eurosport 2????
Jövőre egészen biztosan nem, mert 3 évre adják a jogot.................messi1918 írta:Azt nem tudja valaki,hogy jövőre visszatudja-e venni a Sport Tv az angol meccseket,vagy ez már örökre Eurosport 2????
hála' istennekLa Pulga írta:Sevilla FC - FC Barcelona
Január 9. Szerda
(Még nem biztos)
De biztos....La Pulga írta:Sevilla FC - FC Barcelona
Január 9. Szerda
(Még nem biztos)
te meg elmész a fa*zomba az ilyen szarokkal. ne a barca forumot csezd már szét az ilyen értelmetlen [auto_cenzúra]Kikizoli írta:http://s1.battleknight.hu/index.php?loc ... f=OTQ5NzQ=