messi1918 írta:Azt nem tudja valaki,hogy jövőre visszatudja-e venni a Sport Tv az angol meccseket,vagy ez már örökre Eurosport 2????
Pénz beszél...
Aki többet ad a közvetítési jogokért, az fog közvetíteni, de a Sport TV egyre színvonaltalanabb, a Sportklubbal felesben adja a spanyol bajnokságot, eltűnt a német bajnokság is, az angol is, és azért ez nem kis pénz, nem tudom, hogy hova tűnt. Gondolom egy része ment a NFL-re, de NBA, NHL addig is volt. Helyette inkább leadja a portugál, holland, francia(nem tudom ki szerkeszti, de az egy órás összefoglaló nagyon nagyon unalmas szokott lenni, annyira vontatott, pedig a francia bajnokságból lehetne pörgősebb anyagot kreálni szerintem) meg tudom is én, hogy milyen összefoglalóka, szökőévente egy-egy meccset az említett bajnokságokból. Ráadásul állandóan Top Shop megy, amiből nem kis pénzt akasztanak. De azért közönségcsalogatónak van még magyar foci is...Hoppá
Szerintem az ES2 nem egy évre írt alá, de ha lejár az a szerődés újra lehet pályázni bárkinek.
A Sportklubb, igaz, hogy nagyon másolja a SportTV-t(már ott is van póker), de sok jó műsor szokott lenni, igaz, hogy a STV mögött csak a második (NFL-College Football, NBA - Euroleague, stb), de látni rajtuk, hogy sokat áldoznak erre, persze az RTL-nek van miből...Ott az egyetlen, ám annál hatalmasabb probléma a kommentátorokkal, műsorvezetőkkel, szakértőkkel van. Bár őket nem nevezném azoknak. Ha lenne ott is egy színvonalas csapat, szerintem a SportTV-t lazán verné, de így...