2008.01.25. 09:50:03
Én az eredménnyel elégedett vagyok, nem játszottunk olyan hűű de szépen, de kis szerencsével hozhattuk volna a meccset!
Az első félidőt elég jól kezdtük, a 4. percben Henry lövését már majdnem bent láttam! Az tetszett nagyon, hogy elég agresszíven letámadtunk már a középpályán, Xavi, Deco, Iniesta, Márquez szépen zárta a területeket és volt amikor 3-an is ráfutottak egy emberre! Gio és Henry is sokszor visszafutott labdát szerezni ami kifejezetten tetszett!
Ez azért is nagyon fontos szerintem, mert ami eddig probléma volt, hogy nem küzdenek együtt/egymásért most szerintem ez egy kicsit megváltozott ami szerintem jó jel!
A második félidő első 20-25 percében teljesen odaszögeztük a Villarrealt, ekkor én vártam egy gólt de sajna ez elmaradt, pedig voltak szép megoldások is!
Összességében szerintem elfogadható teljesítményt nyújtottak a srácok de szerintem kiemelkedett ezen az estén: Valdés (4 nagyon nagy védése volt, csak így tovább Victor), Iniesta (szép megoldásai voltak, volt 2 szép kapura lövése), Deco (ő nekem nagyon tetszett, mivel nagyon látszott rajta a küzdeni akarás, hajtott is és próbálta szervezni a játékot kisebb-nagyobb sikerrel) és végül Milito (ez az ember tényleg egy fal, nagyon jól játszott, nem volt neki lehetlen ezen az estén...bravó).
A jövő heti otthoni meccsen szerintem 1-2 góllal verjük őket, ha már Messi is 100%-os teljesítményre lesz képes(remélhetőleg, mert most nem volt az) és Ronnie is visszatér és persze Henry jó játékára is szükség lesz! Otthon meglesz a továbbjutás ha ilyen szervezetten fog működni a védelem és a középpálya, de persze a helyzet kihasználáson javítani kell és ami a legfontosabb, hogy EGYMÁSÉRT küzdjenek! SOM-HI TOTS!!!
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff