Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A következők nem játszanak a döntőben ha továbbjutunk és ma este sárga lapot kap:Ronal.10 írta:ez a sárgalapos rendszer hogy is van?
nem ugy h a döntöbe eltörlödnek?
ki van veszélybe nálunk akkor?
azért, mert amiota frank itt van egyetlen egyszer sem kezdtunk más felállásban...culinho írta:Mért csak három támadós felállással számoltok?

Úgy legyen!!! Mármint a Messi gól.JOEY20 írta:Nem kell félni attól hogy Messi megsérül mivel Evra nem egy favágóViszont nem hiában a világ egyik legjobb balhátvédje.Én még senkit nem láttam ilyen hatásosan védekezni Messi ellen sokszor 1 az 1be.Az esernyőn és még egy két cselen kívűl nem nagyon engedet neki Evra átjárást.De Manchesterben összejöhet a Messi gól
Henry 100%-ot nyomna középen. a szélen meg jó lenne iniesta! ismerjük a beadásait. és akkor Deco kezdene eto"o meg padozna és 2. félidőbe Henry meg Messi gólját megdobná egy kis plusszallionelmessi19 írta:Nekem elég ha holnap estére és a döntőre.
Úgyamúgy pedig a kezdőm:
--------------------------Valdes--------------------------
--Zambro---------Puyol-------Milito-----------Abidal--
--------------------------Touré--------------------------
-------------Xavi-------------------Iniesta--------------
-----Messi--------------Henry------------Eto'o---------

Nekem elég ha holnap estére és a döntőre.Qpi írta:Remélem a ma estére és a döntőre spóroltak egész évben a srácok...Hajrá Barca!
Én inkább azt remélem, hogy a holnap estére spóroltak, nem a maestére.Qpi írta:Remélem a ma estére és a döntőre spóroltak egész évben a srácok...Hajrá Barca!
én játszatnám mind2ötMichaaBee írta:sztem Henrynak és Guddynak külön motiváció, ha volt csapatuk riválisa ellen szerepelhetnek!
igen 17. és nézd meg a Celticet 2/2 persze nagyrészt a védelem hibája volt. a befejezést se ártana tanítani a barcábanVarga írta: Volt rengeteg lövőhelyzet, pontosan nem tudom de a 80. percben 17 kapuralövésünk volt... és ebből egy sem ment be.

Ez szerintem is benne van, meg azért ők nem 1, nem 2 mecset játszottak a MU ellen, szóval ismerik is őket és ez előnyünkre vállhat.MichaaBee írta:sztem Henrynak és Guddynak külön motiváció, ha volt csapatuk riválisa ellen szerepelhetnek!
Tudtommal Marquez eltiltás miatt nem lesz a nevezettek között. Init kezdetném, aztán ha fel kell pörgetni a középpályát, akkor jöhetne Deco egy 25-30 percre...Los Banditos írta:Valdés,-Zambrotta-Puyol-Márquez/Milito-Abidal,-Xavi-Touré-Deco/Iniesta,-Messi-Henry-Eto'o
Én ezt a kezdőt favorizálom. Márquez múltkor elég jól tolta, akárcsak Milito, de ő olyan buta hibát vétett, amivel könnyen kieshettünk volna. Deco is jó volt a Manchester ellen. Jobb, mint Iniesta, bár ez nem túl gyakori szóval azis kérdéses.