Egyéb Barça meccsek
-
- Entrenador del Barça
Azt nem tudja esetleg vki, h maga a Gamper mikor kezdődik? 22kor a meccs, de ilyenkor van mindenféle program előtte, meg a játékosok egyenkénti felkonferálása, nem? Csak mert jelen leszek eme jeles eseményen, és szeretném már most megtervezni a szombatot, jó lenne tudni, h a délutánból mennyi lesz szabad.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
http://www.barcelona-football-tickets.com/en/eur/indexbarca221 írta:Sziasztok
Hány órakor lessz a Gamper kupameccs mert pénteken megyünk ki nyaralni 10 napra és akkor elmennénk rá.
Jövő hét szombatig kinnt lennénk.
És mennyi lenne rá a jegy?
Köszönöm válaszotokat.
Balázs
Ezt tudom ajánlani, még ha csak információ szerzésre is.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- miihii
- KHAL
Kukkants át a lap jobb oldalára,a nap képe felett van a következő meccsek rovat.barca221 írta:Sziasztok
Hány órakor lessz a Gamper kupameccs mert pénteken megyünk ki nyaralni 10 napra és akkor elmennénk rá.
Ha ezt megtetted,máris látod,h szombat 22 órakor kezdődik

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Sziasztok
Köszönöm válaszotokat.
Balázs
Köszönöm válaszotokat.
Balázs
Egyx vki megszellőztette h beszél Horváth Ferenc-el a SPORT TV-től és azt mondta h lehet a közvetítik a Gampert.Nem tudjátok h lesz-e ebből vmi?
SZERK:Utána néztem,nem ír róla semmit a SPORT TV
SZERK:Utána néztem,nem ír róla semmit a SPORT TV

- MeNnOn
- Jugador del Barça
jajj ténylegmiihii írta:Gondolom ez inkább jegy akar lenniMeNnOn írta:menNYíí lehet 1 meccs wisla - barca meccsre..?:D aki tudja please írja meg

na és akkor a jegy mennyii?

Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Pontosan!Jók leszünk.Mindenki motivált!Nem kell félni!
Pontosanchi omega írta:azért 4-1nél egy B kerettel, egy rakás fiatallal a pályán ne legyen már tragédia, hogy becsorgott egy red bull helyzet, meg labdába érhettek még kétszer. így is született még két gól, de lehetett volna 4 is.Mosquito írta:Szépen visszaesett a teljesítmény a 2. félidőre. Úgy látszik nem csak Rijkaardnál zsarik bele 1-2 játékos az egészbe. Remélem Pep látta ki flegmáskodott a pályán és helyre teszi az illető(ke)t, hogy legközelebb ilyen elő ne forduljon.
Egy jobb csapat ellen ma x-elünk. Rengeteg hiba volt, főleg hátul.
Azért grat a fiúknak!
hátul tényleg kicsit rendbe kéne szedni a dolgokat, de ez a beleszarós duma felesleges drámázás.

Megmondom őszintén, engem nagyon kiakasztott a második kapott gólnál, ahogy Abidal közelről nézte az akciót. Minha egy másik bolygóróljött volna, csak nézegette a redbullost. Könyörgöm, lehet hogy unja már a hakni meccseket, dehát ez a munkája ehez ért. Sajnos ez az a betegség ami nagyon gyorsan terjed, valahogy így: minek fussak amikor a másik sem fut, minek kűzdjek a labdáért, ha a másik úgyis eladja...
Azt se szeretném ha a lelkes fiatalok ezt tanulnák a nagyoktól.
Szerintem ezt büntetni kell, de legalábbis letolást érdemel.
Azért remélem nem kell csalódnom Abidalban, mert jó játékosnak tartom, bár eddig sem mutatott túl sokat.
Csakka Barca!!!
Azt se szeretném ha a lelkes fiatalok ezt tanulnák a nagyoktól.
Szerintem ezt büntetni kell, de legalábbis letolást érdemel.

Azért remélem nem kell csalódnom Abidalban, mert jó játékosnak tartom, bár eddig sem mutatott túl sokat.
Csakka Barca!!!
Sziasztok !
Ha esetleg valaki menne ki Krakówba a BARCA meccsre és még jegyet is tudna intézni "persze a BARCA szektorba"
nagy király lenne ! Nagy segitség lenne !
Köszönöm elöre is a segitséget !
FORZA BARCA
Ha esetleg valaki menne ki Krakówba a BARCA meccsre és még jegyet is tudna intézni "persze a BARCA szektorba"

Köszönöm elöre is a segitséget !

FORZA BARCA
- Nastradamus
- Jugador del Barça
Igen! Az a legjobb ha 1 kapus kellően halvány tud maradni 1 meccsen, mert az azt tükrözi, hogy frankó a védelem! VV szerintem ügyes kapus, de nem megbízható! Be tud mutatni hihetetlen bravúrokat, de néha potyázik...az én véleményem az, hogyha idén sem lesz megbízható akkor jövőre megnézhetjük, hogy kik lennének kapus posztra nekünk megfelelőek!
A barca híres arról, hogy nem talál 1 hosszútávon is jól védő kapust már jó pár éve!
A barca híres arról, hogy nem talál 1 hosszútávon is jól védő kapust már jó pár éve!

- MeNnOn
- Jugador del Barça
hát szerintem aki jobb nála az elhozhatattlan ,és nagyon sokszor életmentő védései voltak, jó ,hogyittvan ...meg amugyis nem a kapus poszt aleglényegesebb most...socio66 írta:miért,mikor van/volt jó formában?lowride írta:Valdes nincs jo formaban es ezek a meccsek nem is segitenek neki, hogy formaba keruljon... talan o kellett volna vedje a new york kapujatTobbet ert volna vele
én télleg nem akarom baxtatni,de mit mondjak,lehetne jobb kapusunk...

Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

miért,mikor van/volt jó formában?lowride írta:Valdes nincs jo formaban es ezek a meccsek nem is segitenek neki, hogy formaba keruljon... talan o kellett volna vedje a new york kapujatTobbet ert volna vele

- MeNnOn
- Jugador del Barça
Én annak örülök,hogy támadó játék volt,és nem az a sablonos passzolgatás,Eto'o nagyon elemébe van..nemfogják elküldeni (remélem)
Henry meg talán magára talál..bár igy 30 valahányévesen derékfájással

Henry meg talán magára talál..bár igy 30 valahányévesen derékfájással

Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Henry gólja góljai még váratnak magára Bravo Eto'o és bravó a fiataloknak, de elsősorban Pepnek!
- lowride
- Jugador del Barça
Valdes nincs jo formaban es ezek a meccsek nem is segitenek neki, hogy formaba keruljon... talan o kellett volna vedje a new york kapujat
Tobbet ert volna vele 

Egy Leo tízezer botlábúval felér.
Ismét jó meccset játszottunk,különösen örülök Eto'o két góljának!
az első félidőben jobbak voltunk,de ez várható is volt,gyakorlatilag a leendő kezdő játszott,aztán a második félidőben jöttek a fiatalok. Jeffren és Pedro gólja egyébként gyönyörű volt..

az első félidőben jobbak voltunk,de ez várható is volt,gyakorlatilag a leendő kezdő játszott,aztán a második félidőben jöttek a fiatalok. Jeffren és Pedro gólja egyébként gyönyörű volt..

-
- Llegenda del Barça
Gondolom kicsit unalmas már nekik ilyen csapatok ellen játszani, ahol meg sem kell eröltetni magukat. A második Red Bull gólnál látszott igazán Abidal futásán, hogy mennyire érdekli már őket ez. Tökmind1, bajnokikon teljesen más lesz.
azért 4-1nél egy B kerettel, egy rakás fiatallal a pályán ne legyen már tragédia, hogy becsorgott egy red bull helyzet, meg labdába érhettek még kétszer. így is született még két gól, de lehetett volna 4 is.Mosquito írta:Szépen visszaesett a teljesítmény a 2. félidőre. Úgy látszik nem csak Rijkaardnál zsarik bele 1-2 játékos az egészbe. Remélem Pep látta ki flegmáskodott a pályán és helyre teszi az illető(ke)t, hogy legközelebb ilyen elő ne forduljon.
Egy jobb csapat ellen ma x-elünk. Rengeteg hiba volt, főleg hátul.
Azért grat a fiúknak!
hátul tényleg kicsit rendbe kéne szedni a dolgokat, de ez a beleszarós duma felesleges drámázás.