Egyéb Barça meccsek
azért remélem,hogy Henryt nem fogja egész idényben flusztrálni, hogy a fiatal gyerekek ilyen jól játszanak a helyén...
Mert ugye most hallani olyat, hogy ha Eto'o elmegy, akkor majd Henry a középen csodát tesz majd.
na mindegy, nem akarom bántani a franciát, szurkolok neki, de főleg a Barcának!
Mert ugye most hallani olyat, hogy ha Eto'o elmegy, akkor majd Henry a középen csodát tesz majd.
na mindegy, nem akarom bántani a franciát, szurkolok neki, de főleg a Barcának!
szerintem sem volt flegmáskodás, hanem lement Xavi és Iniesta.
Mondjuk Iniesta most nem volt formában, de ha ők ketten játszanak, akkor eléggé egyértelmű, hogy látványos focit játszunk.
Mondjuk Iniesta most nem volt formában, de ha ők ketten játszanak, akkor eléggé egyértelmű, hogy látványos focit játszunk.
Nem biztos ám az, h "flegmáskodtak" a pályán. Egyszerűen jóval gyengébb csapat játszott a második félidő nagyrészében.Mosquito írta:Szépen visszaesett a teljesítmény a 2. félidőre. Úgy látszik nem csak Rijkaardnál zsarik bele 1-2 játékos az egészbe. Remélem Pep látta ki flegmáskodott a pályán és helyre teszi az illető(ke)t, hogy legközelebb ilyen elő ne forduljon.
Egy jobb csapat ellen ma x-elünk. Rengeteg hiba volt, főleg hátul.
Azért grat a fiúknak!
Lement Eto'o, Xavi, Iniesta, Hleb, Alves majd Henry és Marquez. Tudom, h így is alázni kellett volna a New Yorkot, de azért ez mégicsak nagy veszteség, hiába lépett pályára Touré meg a két zseniális fiatal szélső is.
Szépen visszaesett a teljesítmény a 2. félidőre. Úgy látszik nem csak Rijkaardnál zsarik bele 1-2 játékos az egészbe. Remélem Pep látta ki flegmáskodott a pályán és helyre teszi az illető(ke)t, hogy legközelebb ilyen elő ne forduljon.
Azért grat a fiúknak!
Azért grat a fiúknak!
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
bányász inkább az utóbbi nekem reggel edzésem van...úgyfogok kinézni mint a mosott ....
Na jóéjt mindenkinek béke veletek Visca el Barca 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
- Bogi63
- Capitá del Barça
csabimo írta:Akkor a bl selejtezö a folytatás? Remélem azt már adja valamelyik sport csatorna...
Hát nagyon ajánlom hogy addja!!!!

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
Nah vége, azért a második félidei a teljesítményünk hagy némi kivánnivalót maga után.
Meg kicsit játszhattak volna többet a sztárjaink, h megnézzük bírják-e az iramot végig.
Meg kicsit játszhattak volna többet a sztárjaink, h megnézzük bírják-e az iramot végig.
- kennyke04
- Entrenador del Barça
messziről engem nanira emlékeztett, bár nála sokkal jobb, és inkább ugy mondom h nani hasonlít jeffrenhez távolrólVictorValdes19 írta:szerk.:jeffren nem hasonlít a black2black énekesére bebére?

- miihii
- KHAL
VictorValdes19 írta:
szerk.:jeffren nem hasonlít a black2black énekesére bebére?
Jah,úgy robbant be a köztudatba,mint a szerelembomba

Game Over!SZÉP VOLT,FIÚK!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Én is remélem.VictorValdes19 írta:naon jóó mind a két fiatal góólt rúgott remélem ők ketten biztosan maradnak a felnőtt keretnélVisca El Uátnpótlás!
De tavaly Gioval is így voltam,mondjuk azt is reméltem,h nem adják el.
Most pedig azt remélem,h ez a lendület kitart mert az nagyon megkönnyítheti a dolgukat.Mert hát sokkal könnyebb beilleszkedni egy jó csapatba mint egy épp szétesőbe.
Szerk:azért 15en maradtunk meccsre.Mennyi "semmire kellő" van ezen a honlapon.Senkinek semmi dolga ma?

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2008.08.07. 03:03:20-kor.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Bogi63
- Capitá del Barça
Komolyan mondom: Ronaldinho-kat vélek felfedezni a bal szélen. Megőrültem. vagy csak este van....

én se zrikából mondom csaknehogy ez elkezdje frusztrálniBogi63 írta:Én is erre gondoltam. Én még mindig bírom Henry-t, és remélem rátalál a jobbik eszére.menczel írta:jeffren golpassz... henrynak ez már kezdhet kellemetlen lenni: a srác azon a poszton ahol ö játszott, sokkal gyengébb társakkal már 1 gol 1 golpasssznál tart ráadásul20 perc alatt
- VictorValdes19
naon jóó mind a két fiatal góólt rúgott remélem ők ketten biztosan maradnak a felnőtt keretnél
Visca El Uátnpótlás!

PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
- Bogi63
- Capitá del Barça
Én is erre gondoltam. Én még mindig bírom Henry-t, és remélem rátalál a jobbik eszére.menczel írta:jeffren golpassz... henrynak ez már kezdhet kellemetlen lenni: a srác azon a poszton ahol ö játszott, sokkal gyengébb társakkal már 1 gol 1 golpasssznál tart ráadásul20 perc alatt

jeffren golpassz... henrynak ez már kezdhet kellemetlen lenni: a srác azon a poszton ahol ö játszott, sokkal gyengébb társakkal már 1 gol 1 golpasssznál tart ráadásul20 perc alatt
Nah, mostmár mindkét fiatal szélső betalált! Szép volt a visszagurítás és a gól is. Pedrito!
- VictorValdes19
peeeeeeeeeeeeeeeeeedddrriiiittoooo 6-2 olééé 

PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!