Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az valamelyik felkészülési meccsünk volt még régebben, nem? Akkor is csak csúsztatva adta. Na mind1, megnéztem TV3 tuti adja, de az elérhetetlenCapon írta:csak arra alapozom, hogy mikor két hete írta valaki hogy TVE adja a meccsünket akkor megnéztem a port-on és nem láttam, hogy ki lett volna írva. Elképzelhető persze, hogy nem adják.
Én meg azt gondolom hogy nem mert nincs benne a műsorban (ha tévedek akkor sry)Capon írta:Gondolom a TVE adja a Barca meccset ha már az odavágót adták.
Erre lehet valamit mondani? Annyira ki tudok az ilyentől készülni...palesz77 írta:itt van alattad, csak olvasni kénebarca19 írta:Nem tud vki olyan linket amin lehet nézni a ma esti meccset
előre is kössz
bye:Jacint
Semmi gond, hiszen azt irta 99 százalékLa Pulga írta:ÉLŐ 18:45 Labdarúgás, Numancia-Barcelona, spanyol bajnokság, 1. forduló (élő) Sport 1Messidona10 írta:Az első meccs az vasárnap este lesz 7-kor a sportklubon. Ez 99%!
Bayern-nel nézték el gondolom.palesz77 írta:ezen már én is elnevedgéltem, biztos nem tudják, hogy a Barca nem német csapatValbali írta:SPORTKLUB
augusztus 31.
16:30
Futball, Bundesliga
FC Barcelona - Hertha - élő
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Csak neten lehet nézni.tomka81 írta:Hello.Nem tudja valaki,hogy a Wisla elleni meccset adja valami?
Szombat:soadroli írta:Ugye az összes Barca meccset adja a SportKlub???![]()
Nem,az élő meccsekre!Capon írta:Nem arról volt szó, hogy a la liga mérkőzéseket idén kizárólag a Sport TV fogja közvetíteni? Nekem így rémlik valahonnan. Még szomorkodtam is, hogy jaj de kár a SportKlubos közvetítésekértsoadroli írta:Ugye az összes Barca meccset adja a SportKlub???![]()
szerk. Még egyszer átolvasva a BarcaTV-s ismétlésekre gondoltál esetleg?
Nem arról volt szó, hogy a la liga mérkőzéseket idén kizárólag a Sport TV fogja közvetíteni? Nekem így rémlik valahonnan. Még szomorkodtam is, hogy jaj de kár a SportKlubos közvetítésekértsoadroli írta:Ugye az összes Barca meccset adja a SportKlub???![]()