Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a TVE asszem csak a barátságos meccseket adta meg a Gampert.Capon írta:csak arra alapozom, hogy mikor két hete írta valaki hogy TVE adja a meccsünket akkor megnéztem a port-on és nem láttam, hogy ki lett volna írva. Elképzelhető persze, hogy nem adják.
Az valamelyik felkészülési meccsünk volt még régebben, nem? Akkor is csak csúsztatva adta. Na mind1, megnéztem TV3 tuti adja, de az elérhetetlenCapon írta:csak arra alapozom, hogy mikor két hete írta valaki hogy TVE adja a meccsünket akkor megnéztem a port-on és nem láttam, hogy ki lett volna írva. Elképzelhető persze, hogy nem adják.
Én meg azt gondolom hogy nem mert nincs benne a műsorban (ha tévedek akkor sry)Capon írta:Gondolom a TVE adja a Barca meccset ha már az odavágót adták.
Erre lehet valamit mondani? Annyira ki tudok az ilyentől készülni...palesz77 írta:itt van alattad, csak olvasni kénebarca19 írta:Nem tud vki olyan linket amin lehet nézni a ma esti meccset
előre is kössz
bye:Jacint
Semmi gond, hiszen azt irta 99 százalékLa Pulga írta:ÉLŐ 18:45 Labdarúgás, Numancia-Barcelona, spanyol bajnokság, 1. forduló (élő) Sport 1Messidona10 írta:Az első meccs az vasárnap este lesz 7-kor a sportklubon. Ez 99%!
Bayern-nel nézték el gondolom.palesz77 írta:ezen már én is elnevedgéltem, biztos nem tudják, hogy a Barca nem német csapatValbali írta:SPORTKLUB
augusztus 31.
16:30
Futball, Bundesliga
FC Barcelona - Hertha - élő
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Csak neten lehet nézni.tomka81 írta:Hello.Nem tudja valaki,hogy a Wisla elleni meccset adja valami?
Szombat:soadroli írta:Ugye az összes Barca meccset adja a SportKlub???![]()
Nem,az élő meccsekre!Capon írta:Nem arról volt szó, hogy a la liga mérkőzéseket idén kizárólag a Sport TV fogja közvetíteni? Nekem így rémlik valahonnan. Még szomorkodtam is, hogy jaj de kár a SportKlubos közvetítésekértsoadroli írta:Ugye az összes Barca meccset adja a SportKlub???![]()
szerk. Még egyszer átolvasva a BarcaTV-s ismétlésekre gondoltál esetleg?
Nem arról volt szó, hogy a la liga mérkőzéseket idén kizárólag a Sport TV fogja közvetíteni? Nekem így rémlik valahonnan. Még szomorkodtam is, hogy jaj de kár a SportKlubos közvetítésekértsoadroli írta:Ugye az összes Barca meccset adja a SportKlub???![]()