Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is ez volt a gond, és Firefoxszal nyitottam meg, és hang volt,d e kép nem! Aztán megnyitottam a linket az Internet Explorerrel és volt kép és hang is!Fernando írta:Ez megvan, 500-an belinkelték már, de hang van kép nincs, és ahogy hallottam nemcsak nálam állt fel ez a gond. Mármint hogy állt fel ez a gond és nem állt fel, ez a gond.
Nekem szerencsére megy!!!Fernando írta:Ez megvan, 500-an belinkelték már, de hang van kép nincs, és ahogy hallottam nemcsak nálam állt fel ez a gond. Mármint hogy állt fel ez a gond és nem állt fel, ez a gond.superG írta:http://es.justin.tv/timofonica
Ez megvan, 500-an belinkelték már, de hang van kép nincs, és ahogy hallottam nemcsak nálam állt fel ez a gond. Mármint hogy állt fel ez a gond és nem állt fel, ez a gond.superG írta:http://es.justin.tv/timofonica
ment egy pü.kovinho írta:Azt megköszönném.fcbarcelonazsombi írta:ha gongolod átküldöm az enyém
Andris: végül is azt nézném, de máskor is jól jönne.
ha gongolod átküldöm az enyémkovinho írta:Srácok, kéne egy kis segítség.
Szóval, le szeretném tölteni a sopcastet, de nem tudok belépni már vagy fél éve a sopcast.com-ra. Viszont, ha máshonnan töltöm, akkor meg nem engedi azt telepíteni, mert csak a legújabb verziót engedné. Azt meg ügye csak a sopcast.com-ról lehetne leszedni.
Szóval ördögi kör.
Esetleg valami ötlet erre a problémára?
majd itt lehet szétnézni: v1 v2socio66 írta:Neten lehet majd követni,a meccs előtt közvetlen rengeteg linket fogsz kapni.Gamper99 írta:a Benidorm meccsét valaki nem tudja, adják valahol vagy esetleg neten? :\
Neten lehet majd követni,a meccs előtt közvetlen rengeteg linket fogsz kapni.Gamper99 írta:a Benidorm meccsét valaki nem tudja, adják valahol vagy esetleg neten? :\
Ohh ne!Mér' épp a Sportklub?Los Banditos írta:Málaga - FC Barcelona November 1. Szombat 20:00 Sportklub (élő)
Az biztos,de ha a gyári nyitja a cseh sport 1-et akkor az is.jokesz írta:Az okosított Digi előfizre gondolsz ugye?pedro7 írta:A cseh és a szlovák Sport 1 adja élőben upc kártyával vagy digi tv előfizetéssel elérhető, vagy az NTV Turkey forgatható antennával.
Ha valakit érdekel.
Az okosított Digi előfizre gondolsz ugye?pedro7 írta:A cseh és a szlovák Sport 1 adja élőben upc kártyával vagy digi tv előfizetéssel elérhető, vagy az NTV Turkey forgatható antennával.
Ha valakit érdekel.