Én is teljesen ezen a véleményen vagyok, valahogy csak ki tudom várni, nem fogok neten laggolós sz.rokkal szenvedni...gekkodan írta:amúgy én szépen kivárom a 22:45-öt, nem oszt, nem szoroz.
6x olyan jó minőségben nézhetem, mint a neten.

Én is teljesen ezen a véleményen vagyok, valahogy csak ki tudom várni, nem fogok neten laggolós sz.rokkal szenvedni...gekkodan írta:amúgy én szépen kivárom a 22:45-öt, nem oszt, nem szoroz.
Én is igy vagyok vele, neten nem ugyanaz az élvezet mint tv-n. Sokszor megszakad a kapcsolat, tölt állandóan, minöség is kb olyan hogy alig lehet felismerni a játékosokat. Nem való nekem, max hogyha egyáltalán nem adja tv a meccset.gekkodan írta:amúgy én szépen kivárom a 22:45-öt, nem oszt, nem szoroz.
aki ráadásul jó ha az uccsó 10 percben játszik. úgyhogy nagyon nem értem. Ha annyira bele vannak bolondulva, akkor a Barca meccs szünetébe leadják azt a 10 percet amíg dzsudzsák játszott oszt kész. szánalom...gekkodan írta:az egész holland "csomagot" dzsudzsi miatt vették meg...
Akkor nézem neten ennyi.Replay írta:Nagyon úgy tünik, hogy a Sport1 45perc csúsztatással adja a meccsünket, hogy letudják adni a PSV aktuális bajnoki meccsét...no comment.
(Talán nem véletlenül adják annak a csapatnak a meccsét ahol egy jó magyar focista játszik hanem azért is és elsősorban ezért mert ők a CÍMVÉDŐKlui1698 írta:Hát ez rohadt szánalmas!Replay írta:Nagyon úgy tünik, hogy a Sport1 45perc csúsztatással adja a meccsünket, hogy letudják adni a PSV aktuális bajnoki meccsét...no comment.
Most azér' kell minden PSV meccset leadni, mert ott van Dzsudzsák.
Akkor ennyi erővel nyomhatnának QPR, Hannover, Osasuna meccseket is.
Hát ez rohadt szánalmas!Replay írta:Nagyon úgy tünik, hogy a Sport1 45perc csúsztatással adja a meccsünket, hogy letudják adni a PSV aktuális bajnoki meccsét...no comment.
mikor?miihii írta:Aki esetleg lemaradt a szerdai meccsről v megnézné még egyszer:
SPORT KLUB-on megy a Basel-BARCELONA!
Jaja, tudjuk, tegnap már elküldtük őket a ... oda.Replay írta:Nagyon úgy tünik, hogy a Sport1 45perc csúsztatással adja a meccsünket, hogy letudják adni a PSV aktuális bajnoki meccsét...no comment.
ez nagyon jó kösz
Húúú nagyon kösz