Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor valószínűleg jön majd egy katalán rangadó.salas9 írta:A NYOLCADDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA (JANUÁR 7. ÉS 14.)
Polideportivo Ejido–Espanyol (1.)
Racing Santander–Valencia (2.)
Sporting Gijón–Valladolid (3.)
Real Unión–Betis (4.)
Sevilla–Deportivo La Coruna (5.)
Atlético Madrid–Barcelona (6.)
Osasuna–Athletic Bilbao (7.)
Mallorca–Almería (8.)
A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA (JANUÁR 21. ÉS 28.)
A (7.) és a (3.) összecsapás továbbjutói (A)
A (1.) és a (6.) összecsapás továbbjutói (B)
A (4.) és a (8.) összecsapás továbbjutói (C)
A (5.) és a (2.) összecsapás továbbjutói (D)
AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA (FEBRUÁR 4. ÉS MÁRCIUS 4.)
A (D) és az (A) összecsapás továbbjutói
A (B) és az (C) összecsapás továbbjutói
Sztem ez nem kettős mérce. Egyszerűen arról van szó,h az összképet kell nézni. Ha Alvesről is kaptuk a gólt, akkor is volt Messi után a meccs embere, míg Pique nem csinálta volna ugyanezt. Egyébként annyiban igazad(tok) van,h néhányan túl sokat szappulnak egy-két játékost ezért-azért, miközben nem kellene kritikusnak lenni ezzel a Barcelonával,mert mostanában felhőtlen jókedvvel nézem a meccseket. Bátyjám Villareal meg Sevilla szurkoló és most 100-szor visszakapja,amit tavaly kaptm tőle:) Hátradőlök a fotelbe, belesüppedek és nézem a joga Bonitot:) Azt a pár hibát meg, ha észrevesszük említsük meg, de ennyire ne szapuljuk őket. Nem ezt érdemlik!mindorokke_barca írta:Titinho, hiaba... van amin nem lehet valtoztatni... es ez az ami engem nagyon zavar, az igazsagtalansag, a kettos merce... fogadok, senki nem vette eszre, hogy alves hibajabol kaptuk a golt, mert nagyon csunyan allvahagyta ot ujfalusi.... ha pique v sanchez lett volna ott, most errol szolna a forum h mennyire nem idevalok... azt sem jegyzi meg ilyenkor senki h pique milyen kivalo teljesitmeny nyujtott tegnap...
Ezzel a kiemelt résszel Én nem értek egyet.Varga Tamás írta: Mit írhatnék? Amit mások is leírtak már:
- csodálatos Messi
- jól játszó Cáceres, aki magabiztos, korrekt, és határozott
- Dani Álves, akinek gólpassza élményszámba ment
- masszív középpálya
- magabiztos Pinto, aki tökéletes teljesítményt nyújtott
- egy örömfutballt játszó CSAPAT, klasszis teljesítményekkel, néhány klasszis hiányában
- gyengébb Bojannal a fedélzeten.
Nem elsősorban Messire gondolok itt. Például amikor Maniche talpalva ment Iniestára, vagy Bojant kaptál el elég kellemetlentül. Szerintem Maniche nem véletlenül taposott majdnem bele Iniestába. Am. tényleg szinte képtelenség szabályosan szerelni Messit.Varga írta:Ezzel nem értek 100%-osan egyet. Nagyon sokat rugdossák Messit ez tény, de szerintem az túlzás hogy direkt alárúgnak. Gondolj bele, hogy le akarod szerelni Messit, de mire odaérsz már nincs is ott a labda. Messi olyan gyors, hogy szabályosan nem tudják szerelni. Messi nem hagyja hogy szabályosan szereljék, becsúsznak rá, és rögtön el is húzza a labdát. Sajnos ez benne van a fociban és ez ellen nem tudnak mit tenni, persze mikor a bíró kiosztja a sokadik lapot, akkor már nem is próbálnak becsúszni neki. Szvsz így, én csak azt irom amit látok.BarcaGeri írta:Azért a Atletico mai lapgyűjtési akciója eléggé megijesztett. Izgultam, hogy nehogy valaki megsérüljön, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Nem szeretem az ilyen gustustalan direkt alárugok mindeni alá focit, amit most az Atletico leművelt. Kicsit hasonlitott a Real játékához...
VISCA EL BARCA!!!
Thx!szajko írta:7 sárga, 1 pirosTZS írta:hány sárga lappal fejezte be a meccset az atletico, nem tudja vki?
Ezzel nem értek 100%-osan egyet. Nagyon sokat rugdossák Messit ez tény, de szerintem az túlzás hogy direkt alárúgnak. Gondolj bele, hogy le akarod szerelni Messit, de mire odaérsz már nincs is ott a labda. Messi olyan gyors, hogy szabályosan nem tudják szerelni. Messi nem hagyja hogy szabályosan szereljék, becsúsznak rá, és rögtön el is húzza a labdát. Sajnos ez benne van a fociban és ez ellen nem tudnak mit tenni, persze mikor a bíró kiosztja a sokadik lapot, akkor már nem is próbálnak becsúszni neki. Szvsz így, én csak azt irom amit látok.BarcaGeri írta:Azért a Atletico mai lapgyűjtési akciója eléggé megijesztett. Izgultam, hogy nehogy valaki megsérüljön, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Nem szeretem az ilyen gustustalan direkt alárugok mindeni alá focit, amit most az Atletico leművelt. Kicsit hasonlitott a Real játékához...
VISCA EL BARCA!!!
7 sárga, 1 pirosTZS írta:hány sárga lappal fejezte be a meccset az atletico, nem tudja vki?
szajko írta: 1-3 lesz ide!
Hú de jó, hogy tévedtem:):):)fcbarca0827 írta:Szerintem kikapunk 2:1-re - nagyon remélem, hogy nem lesz igazam - de továbbjutunk. (A mondat második felében remélem igazam lesz.)